Steel Armor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen ez nem tetszik, ezt fogtam ki én is. Nálam egy másik vírusirtó is ilyesmit jelez. Próbálok egy másik verziót letölteni, mert elég sok méretû iso terjeng a net-en.
Én inkább nem próbálom meg.. 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bizonyos helyekrõl tölthetõ az illegális kópia kipróbálásra.
Steel Armor : Blaze Of War-FiGHTCLUB <~3,6 GB>
Már nem értem. Ez most akkor mégis megjelent? <#fejvakaras>

Gyári oldalon:
Russian Release Date: December,15 2011 és nagy Buy now! gomb.
(http://www.gamersgate.com/)

Az Amazon-on csak még 3db van a raktárban.
http://www.amazon.de/
Erscheinungsdatum: 14. Dezember 2011
Mindenki 5 csillagot adott neki eddig. (4 fõ)

Magyarországon mikor lesz?
2012 Q1, de talán jan. 20.-ra kint lesz, vagy ki tudja... 😊
De azért reménykedtem a sokadik csúszás után is az idei megjelenésben.
akkor ez most mikor fog kijönni végül?
Oroszok...sejthetõ volt, hogy nem tudják tartani a saját határidõiket.

Let's Play - Steel Armor Blaze of War - Iran vs. Irak
LeonSilver
Addig csak kibírjuk 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak 2012.01.20. ... 😊

Úgy néz ki, hogy 2011. dec. 14.-én jelenik meg...
Mondjuk ezek a térképek elég bénák:

Itt már árulják:
Steel Amor: Blaze of War - Play Indie
http://www.amazon.de
EUR 23,99

Erscheinungsdatum: 30. November 2011

Minimum:
Windows XP / Vista / Windows 7
Intel Core 2 Duo oder AMD X2
1.5 GB RAM
Geforce 8800 / Radeon 2800
DVD-Laufwerk, Maus, Tastatur, Sound

Empfohlen:
Windows XP / Vista / Windows 7
AMD Phenom, I3 oder besser
3 GB RAM
Radeon 4770 / Geforce 260 oder besser
DVD-Laufwerk, Maus, Tastatur, Sound

LeonSilver
Nagyon fasza! Csak jönne már .. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A jó munkásemberek csak kalapálnak... 😊

http://www.youtube.com/user/MrGraviteam

http://www.graviteam.com/games/210.html?action=screenshots&page=1

Pár viszonylag új kép. Kíváncsi vagyok mennyire lesz jó. Megjelenik-e ezen az éven?
Most látom van pár (nem mai) videó még:

LeonSilver

Ja, az armored fist 2 és 3 még mindíg itt van a polcomon, marha jó játékok voltak.

Rip
A Comanche-nak voxel grafikája volt, nem vektor 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Torzonborz
Gunboat ha erre gondolsz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mi lehetett a vietnamos járõrhajós játék címe...?

gvarga12
jah a comanche sorozat vektorgrafika 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

LeonSilver
Mekkora név volt valamikor régen a Novalogic..

DummyBoy
Bakker ... Mit agyalok a WoT megjelenése óta, hogy mi volt az a tankos játék amivel rengeteget játszottam anno ...

Ez 😊

Köszi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Ááá meg is van. Armored Fist volt! De szerettem!

LeonSilver
Hát az biztos, hogy hiánypótló termék lenne. Én utoljára a Novalogic mittudomén milyen nevû tankos játékaival játszottam igazán jót! Az meg nem most volt.

XenHai
Nem rossz!
Buren
Illetve a közeljövõben az Achtung Panzerhez megjelenik valami kiegészítõ/félfolytatás

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
Épp ellenkezõleg.

"Is Graviteam planning more simulators in the Actung Panzer: Kharkov 1943 genre? What would you want to tell the fans of Steel Fury: Kharkov 42 that they would see improved or expanded upon in this follow on project?

Vladimir: Yes. We are developing a tactics simulator on what happened in Kharkov in August 1943 — the final stage of the Kursk battle."

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Tisztázzuk, a steel fury brigád leállt az RTS fejlesztéssel, és most megint szimeznek? Kár , ígéretesnek tûnt, de gondolom nagy falat.

LeonSilver
Na igen, 125$. De az ár és a hardverkulcs miatt garantáltan Vér István mentes a játék.

Buren
Az a bajom a Steel Beasts-el, hogy 125$-ba fáj, pedig ha az megvan akkor már nem nagyon fogsz várni semmilyen tank szimre. Majd még kivárom, hogy mit hoznak az újabb updatek (legközelebb bõ 1 év múlva) - a T-72-est akarja nagyon ott a nép, de lehet hogy majd crewable lesz ott is az M60. De révén hogy alapjában véve katonai segédprogram mostanában fõleg páncélautókat illetve azok távirányítású fegyverrendszereit csinálták meg. Sajnos, attól függ mik az irányítható harceszközök, hogy a megrendelõ mit akar.
De van a repertoárban néhány igazi gyöngyszem is - gondoljunk csak a svéd CV9040-esre...

On-topic
Van itt jópár kép még.

LeonSilver
A Steel Fury - Kharkov 1942 meg van nekem, nagyon jó kis cucc.
Igazából erõsen gondolkodtam már a Steel Beasts megvásárlásán is.

Buren
<#wink>

Amúgy akinek mond valamit ezek a srácok csinálták a Steel Fury-t és az Achtung Panzer-t is, szóval biztos hogy valami szim fog kisülni ebbõl. A Pattonra már most fáj a fogam. 😄

Torzonborz
+fav remélem jófajta szim lesz nem vmi fos árkád

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LeonSilver
Ha minden igaz 2011 második negyedévében megjelenõ tank szimulátorról van szó.

Bõvebb infó itt.

(THX Buren!)

← ElőzőOldal 2 / 2