Megérkezett az eddigi legjobb Fûrész 3D-plakát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem álltál meg, csak magadat hibáztathatod.
Stefling
Szerintem az 5-nél meg kellett volna már állni.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Remélem sikeres lesz azt lesz még 8 része hogy a hozzád hasonlókat olvasgathassam.
gromgotth
remélem megbukik és véget ér ez az agyatlan mészársz(ar)ék
"Téged valaki szivat, meg meg akar ölni, aztán majd még te fogsz segiteni neki. Na, itt pattant el a cérna, azért nem néztem meg a többi részt. Már nem tudnak mit kitalálni, ezért aztán egy exáldozat lesz a fõgonosz. Életszerû, mit ne mondjak."

Látod milyen ostoba vagy na akkor le írom még egyszer. (hogy felfogd)
Nem követed a filmeket azt se tudod hogy mi miért van mert ha nézted volna akkor pontosan tudnád hogy miért segít ex áldozat és azt is hogy lesz ö a fõ gonosz.
Helyette meg csak fikázol ahogy 10 Hozászolásba leírtam ennyi.
Téged valaki szivat, meg meg akar ölni, aztán majd még te fogsz segiteni neki. Na, itt pattant el a cérna, azért nem néztem meg a többi részt. Már nem tudnak mit kitalálni, ezért aztán egy exáldozat lesz a fõgonosz. Életszerû, mit ne mondjak. És leszel szives megválogatni a szavaid, ha velem társalogsz - köszönöm.
Látod erõl beszélek én is és még egy páran itt leszólod hogy "logikátlan, giccses szar" és most mit írtál:

"Amúgy nem talált, nem nézem, megnéztem az elsõt (vagy másodikat?), meg egy késõbbibe belenéztem, ahol már az a csaj a fõgané, aki elõször áldozat volt, meg a rendõr is fõgané, vagy mittomén. Nem rossz a koncepció, csak a megvalósitás nem olyan, mint kéne."

Nem követed a filmeket azt se tudod hogy mi miért van.
Még csak abban se vagy biztos hogy melyik részt láttad és akkor látod a cikket és mi az elsõ jössz azt leszólod be írod hogy logikátlan, giccses szar na ez nálam Fika Majom Hülye gyerek színvonal és ennyire is kel adni az ilyen írásra.
Sajnálom ha ezzel megsértettelek de ez az igazság és bár nem fogod de jó lenne ha felismernéd.
Az a helyzet hogy a SAW-ott lehet szeretni lehet utálni ez mindenkinek a saját dolga de szerintem az lenne a normális hogy az mond véleményt aki látta.
Az olyanok mint te aki na szóljunk be fikázzunk egyet meg jobb lenne ha nem írna semmit csak saját magukat teszik nevetségesé.
Attól az elsõ 2 film még jó.

Az hát! Olyan hülye, hogy egy egész logikán meg iszonyatos csavarokon alapuló sorozatot lelogikátlanoz (de szép szó ) csak mert neki túl magas és nem egy Hannah Montana vagy Avatar szintû sztorija van :D. Mindezt egy rész alapján.
Mivel én rólad nem irtam semmit, te igy hagyd ki légy oly jó. Amúgy nem talált, nem nézem, megnéztem az elsõt (vagy másodikat?), meg egy késõbbibe belenéztem, ahol már az a csaj a fõgané, aki elõször áldozat volt, meg a rendõr is fõgané, vagy mittomén. Nem rossz a koncepció, csak a megvalósitás nem olyan, mint kéne. Érted, ez a véleményem, te...
IMYke2.0.0.0
Véleménye attól még lehet. Nektek is van Róla, annak ellenére, hogy nem ismeritek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fika majom vagy ennyi ha nem tetszik akkor minek nézed te ostoba kölyök.
Divatfika semmi más.

Attól, mert te nem érted, még nem logikátlan. Mellesleg, ha szarnak tartod, minek nézed egyáltalán, hogy hány része van? Sosem értettem az ilyen embereket...

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

"az utolsó a sorozatban" Ez kimaradt, bocs.
"azt hallani a reklámokban és az elõzetesekben, hogy a Fûrész 3D, vagyis a hetedik rész lesz" Éppen ideje volt, hogy vége legyen ennek a logikátlan, giccses szarnak.