Chocolitza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
All hail the double x!
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Vásárlóink aranyszólásai:
* "Hallani olvastam már róla"
* "És ez az?"
* "Hú, ez mangalica tepertõs csoki? - igen - És mi van benne?"
* "Ez drazsé? De nem azt mondta, hogy tepertõs?"
* "És ez ehetõ?"
* "És ez diszótepertõ?"
* "Akkor ez nem tepertõs csoki, hanem csokis tepertõ"
* "Hú de finom, mi ez? - tepertõs csokoládé - Fúúú, én utálom a tepertõt..."
* "És akkor a csoki milyen ízû?"
* "De finom, érzõdik a tepertõ benne"
Új logó by: berczely (Y)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ki gondolná, hogy a debreceni Mangalcia Fesztiválon találok olyat, amire édes szájúként felfigyelhetek?
Na nem, nem szabad mindjárt jóra gondolni.
Jókedvû, gyanútlan Piac utcai sétánk során a vásárosok között feltûnik nagy barna tábláival egy olyan felirat, miszerint ott étcsokoládés mangalica töpörtyû kapható, a Chocolitza. Mivel annyira rémesen hangzott, egyszerûen kötelezõnek éreztem odamenni.
Az úr egykedvûen mesélte mindenkinek a bizarr részleteket. De elõtte látlelet: képzeljük el, ahogy a táblás csokoládékban kitüremkednek a mogyoró- és mazsolaszemek, úgy ebben töpörtyûdarabok látható domborulataiban szörnyülködhetünk. Megkérdeztem:”Ez sós vagy édes?” Bár az árusító szerint inkább sós, meg kellett kóstolni. Kis drazsét kapok hát a teszthez, irány a száj. Vagy nem, inkább nem. Najó, végül mégis bekaptam. Hm. És még egyszer, hm. Azt kell mondjam, sokkal rosszabbra számítottam, de valljuk be azt kaptam, amit ígértek, hát nem érzem magam becsapva: sós, zsírgombócot csokoládéba rejtve.
Én biztosan soha nem venném meg (pláne 900 forintért tábláját) élvezeti célból. De remekül beválhat rosszízû tréfának, vagy egy szúrós lámpával kínzáshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Még nem volt alkalmam megkóstolni de biztos beszerzek egyet <#vigyor>#vigyor>