Chocolitza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izre mihez lehet hasonlitani?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Beszereztem 😊 Egész jó 😊 Elég kicsike a csomag, a drazsés változatot vetettem ismerõsömmel az is 1000HUF volt, de tény hogy különleges 😊

Írok nekik a napokba egy levelet hogy valamit intézzenek hogy lehessen rendelni neten

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

CamelX, én is gyõrbe hozatom haverommal pestrõl 😊

pxxl
basszus elfelejtettem bemenni, pedig voltam bennt pesten <#falbav>

All hail the double x!

Ááá, nem hiszem el h nem lehet rendelni neten... Nagy bevételtõl eshetnek így el :/ de legalább lehetne kapni Gyõrben, plíz 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

byzhouse
900ft

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

pxxl
hm most nézem h van pesten az árkádban is. 7végén lehet bemászok megnézni <#nyes><#finom>

All hail the double x!

Bazz.. Haverom Pesten az egyik árusító bolt mellett lakik. Hozatok vele, nem esetleg valaki hogy boltban mennyiért árusítják az ilyen exkluzív finomságokat? Vennék egy táblás és egy drazsés kiszerelést is 😊

Benny04
nem volt, azt mondta az eladó, hogy csak hónap végén lesz :/
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Benny04
hétfõn veszek 😄

ha sikerült szerezni és megkostólni akkor várjuk a véleményt <#hamm>

shaba23
amíg nincs hozzá fehércsokis lilahagyma, nekem nem kell...
Benny04
lehet kapni miskolcon, jeeee 😄

a chocolitza oldalon a média menüpont alatt a magellános videón mutatják hogy készül <#finom>

<#nevetes1>

Vásárlóink aranyszólásai:

* "Hallani olvastam már róla"
* "És ez az?"
* "Hú, ez mangalica tepertõs csoki? - igen - És mi van benne?"
* "Ez drazsé? De nem azt mondta, hogy tepertõs?"
* "És ez ehetõ?"
* "És ez diszótepertõ?"
* "Akkor ez nem tepertõs csoki, hanem csokis tepertõ"
* "Hú de finom, mi ez? - tepertõs csokoládé - Fúúú, én utálom a tepertõt..."
* "És akkor a csoki milyen ízû?"
* "De finom, érzõdik a tepertõ benne"

Zsolek123
tepertõ és sóóki? jöhet :ddddd

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Matthew Baker
SigS
<#vigyor5>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

régebben voltak csokis "halacskák" is ( az a kis sós halacska csokiba bártva) sós és édes keveredése. Szerettem nagyon, ez is hasonló lehet

Victor1103
Hát köszönöm de maradok a Gabonapelyhes Bocinál. Most az a favorit😊 ezek a mangalicás, hurkás, kolbászos, májas csokik nekem extrémek😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

pxxl
ide is jöhet <#finom>

All hail the double x!

igen jó lenne ha lehetne rendelni...

Super Saiyan
Nekem is, viszont errefelé nincs, szóval rendelni kell ha lehet vhonnan. 😄

>:C

Benny04
MEG KELL KÓSTOLNOM 😄

Super Saiyan
Rendelni nem lehet? xD

>:C

byzhouse
1 honlaprol masolva:

Ki gondolná, hogy a debreceni Mangalcia Fesztiválon találok olyat, amire édes szájúként felfigyelhetek?

Na nem, nem szabad mindjárt jóra gondolni.

Jókedvû, gyanútlan Piac utcai sétánk során a vásárosok között feltûnik nagy barna tábláival egy olyan felirat, miszerint ott étcsokoládés mangalica töpörtyû kapható, a Chocolitza. Mivel annyira rémesen hangzott, egyszerûen kötelezõnek éreztem odamenni.

Az úr egykedvûen mesélte mindenkinek a bizarr részleteket. De elõtte látlelet: képzeljük el, ahogy a táblás csokoládékban kitüremkednek a mogyoró- és mazsolaszemek, úgy ebben töpörtyûdarabok látható domborulataiban szörnyülködhetünk. Megkérdeztem:”Ez sós vagy édes?” Bár az árusító szerint inkább sós, meg kellett kóstolni. Kis drazsét kapok hát a teszthez, irány a száj. Vagy nem, inkább nem. Najó, végül mégis bekaptam. Hm. És még egyszer, hm. Azt kell mondjam, sokkal rosszabbra számítottam, de valljuk be azt kaptam, amit ígértek, hát nem érzem magam becsapva: sós, zsírgombócot csokoládéba rejtve.

Én biztosan soha nem venném meg (pláne 900 forintért tábláját) élvezeti célból. De remekül beválhat rosszízû tréfának, vagy egy szúrós lámpával kínzáshoz.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ki kóstolta már ezt a bizarr édességet?
Még nem volt alkalmam megkóstolni de biztos beszerzek egyet <#vigyor>