Skype-funkció lesz a Facebookon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Skype...de írásos chatre meg közel használhatatlan"
Mégis mire alapozod ezt? Mivel nem vagy megelégedve? Mit tudnak pluszban a többiek?
Mégis mire alapozod ezt? Mivel nem vagy megelégedve? Mit tudnak pluszban a többiek?
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Ez a facebook kész. Mindent lehet már rajta, csinálni, már azt várom, hogy mikor lesz tele tõle a hasad, vagy kielégít. Nah majd meglátjuk. De legalább ingyen van. Ami jóóóó!
Nekem is valahogy az a tapasztalatom, hogy teljesen átláthatatlan lett a Skype, lassúságot én mondjuk nem vettem annyira észre. A Skype talán a legtökéletesebb hangos csevegésre, webkamozásra (már csak azért is, mert akár 5-6 ember is lehet egyszerre, és nagyon jó marad még akkor is), illetve fájlküldésre, de írásos chatre meg közel használhatatlan.
Szerencsére az elõbbiekben azért még mindig veri pl. a Messengert, fájlküldés az megmaradt a közvetlen IP kapcsolaton (amin még inkább meglepõdtem, hogy pl. mikor a másik gépre skype-n keresztül küldtem, LAN -on hozta létre a kapcsolatot, tehát nem is azon amivel netre lépett be, teljesen mintha lan megosztás lett volna!) és szüneteltetni is lehet azt (ha megszakad akkor lehet folytatni).
Szerencsére az elõbbiekben azért még mindig veri pl. a Messengert, fájlküldés az megmaradt a közvetlen IP kapcsolaton (amin még inkább meglepõdtem, hogy pl. mikor a másik gépre skype-n keresztül küldtem, LAN -on hozta létre a kapcsolatot, tehát nem is azon amivel netre lépett be, teljesen mintha lan megosztás lett volna!) és szüneteltetni is lehet azt (ha megszakad akkor lehet folytatni).
neither the IRL ones...
OTI noobs don't know about irc...
A fészbukot követni már nem lehet, világuralomra tör ezek után 😊 Biztos jó drága lesz ez a funkció...
valahol az elsõ verziók között még jó volt. Azóta a 2 megás telepítõ felszökött 30-ra, kaptunk egy új, átláthatatlan UI-t, illetve a processzort is képes úgy megrángatni, mint semmi más
"A Skype mint szoftver, és mint szolgáltatás is a területén a legjobb!"
Egy személyes megjegyzés: lehet hogy a legjobb de attól függetlenül egy nagy sz*r is és Facebook sem fog javíthat ezen.
Egy személyes megjegyzés: lehet hogy a legjobb de attól függetlenül egy nagy sz*r is és Facebook sem fog javíthat ezen.
Nagy szerencséjük hogy nem az M.. Messengert akarják integrálni!
A Skype mint szoftver, és mint szolgáltatás is a területén a legjobb!
Csak késve indult a piacon, ezért sokan nem váltanak át a már megszokottakról.
De majd most 😊
A Skype mint szoftver, és mint szolgáltatás is a területén a legjobb!
Csak késve indult a piacon, ezért sokan nem váltanak át a már megszokottakról.
De majd most 😊
Csak nem azért, mert kijön (ött) a google talk? ...