14
-
Throme #14 ...semmi vész, csak fel kell tölteni egy számítógépes vírust az idegenek rendszerébe és rögtön megmenekülünk! Még az arabok is az amcsiknak fognak hálálkodni....
Látványos film lesz, remélem nézhető is. -
etmanuk #13 Ahogy mondjátok! Ez vagy jó, vagy rossz...a bemutatóba vannak olyan jelenetek amik hol az állam és van olyan, hogy hááát nem tudom... -
Sliderx #12 Erről valahogy nekem is a Crysis ugrott be. -
Wittgen #11 Én mindenképpen megnézem, ha itthon is lesz a mozikban. Ha nem, akkor is -
Prof William #10 Az igenek/robtotok/hajókról nekem valahogy a Crysis című játék ugrott be. Az viszont meglepett hogy a trailer szerencsére nem a "egyedül vagyunk" vonalat erősíti hanem közben megy a háború is. -
Yutani #9 A trailer alapján várós. A divatfikázók meg ne nézzék meg, felesleges. -
Rotyoka #8 ez most vagy nagyon jó vagy nagyon rossz lesz -
#7 De a legesleges legjobban a Resistance c. PS3 FPS sorozat megfilmesítése.
Vidió
-
#6 Meg egy kis District 9, az álrealizmussal.
Ja, meg a tipikus életunt szinglik a krízisben jellegű sorozatokhoz (Lost és társai) is illeszkedik, csak hogy még trendybb legyen.
-
ldavid #5 jaja szerintem is -
emile zola #4 kicsit függetlenség napja, kicsit terminátor, kicsit világok harca... -
ADAMEX9 #3 Csak nekem tűnik teljesen StarCraft-osnak a design? -
DeviloftheHell #2 jól fog kinézni a tv-n 1080p ben :D -
#1 Szép meg látványos, de győzzön meg már valaki arról, hogy ezt a cgi demót miért ne töltsem le, és inkább pénzt adjak ki érte.