57
-
willcox #17 Te nézegesd helyettem is, így mindent nézz meg duplán :) -
willcox #16 Privi ment. -
willcox #15 Az nem fog menni! Ahhoz újra kéne születnie :) -
#14 Hihi elképzeltem, hogy a melóhelyen felmegyek körülnézni a....oké )
Aztán ugyanazon áruházat látogatva a kollégámnak női cuccokat kínálgatnak.... jahh igen...olcsóbbnál olcsóbb áron )))) -
kanduhr #13 A helyesírási hibákat legközelebb javítsd ki légy szíves. -
#12 Tényleg - adblock banner nincs ??? :) -
#11 én nem halok bele h hirdetést láttok,ha igényesen van tálalva..és célzot..(pl tudományos oldalon nem tampon reklámotláttok és nem a féloldalt foglalja el reklám felület mint pl nso.hu-nál)
Reklámokkal meg nem csak eladási termékekket szoktak hirdetni.lehet ez pistike weboldala bármi.csak megkel fizetni
.manaság a neten nehéz érvényesülni ezért van keresö optimizálás..valakinek meg tleik rá fizet h elöl legyen VAGY reklám ügynökségeknél meghirdeti oldalát és hasonló kategoriáju oldalakon megjenik.
énsem csipem reklámokkat föleg az undorito fajtát ami képembe mászik meg pop up..stb.de nem 1 jó oldalra-termékre találtam reklámok segitségével...fogyasztói társadalom vagyunk netten is ez egyre érvényes.
nem melessleg reklámok nme lenénnek.google-facebook vagy egyébb nagy cégek sem lenénnek..
az meg h adblock stb.leszarom.aki nem akarja látni nem látja a reklámokat.én meg ugy vagyok vele ha nem lepi el a pofám a sok reklám had legyen ott. -
#10 Na es mit hasznalsz? -
willcox #9 Jó az is, de pl. az oldalon lévő szöveges tartalommal nem tudsz mit kezdeni ezzel a módszerrel. A hosts-os módszer jó, de nem kifejezetten reklámok blokkolására, mert arra csak részben jó, hanem egyéb, nemkívánatos oldalak ellen. -
willcox #8 Nálam van még egyéb is, ugyanis az adblock+noscript nem blokkol mindent. -
willcox #7 Ezt már az ifos eleve támogatja, többek között ezért sem kéne.
Internetezni azért is nem vagyok hajlandó mobilról, mert azon nincsenek meg azok a lehetőségeim, amik a PC-men és laptopjaimon megvannak. A franc se kíváncsi az idióta reklámokra.
"a reklámok eltüntetésével nem lehet azokra kattintani, ami pay-per-click rendszerben bevételcsökkenést okoz a reklámcégnek és az oldal tulajdonosának" - a reklámcégeket leszarom, élősködők (mint a bankok), hasznos produktumot előállítani nem tudnak. Az oldalak tulajdonosai rossz üzleti modellt választottak (amennyiben mindenki tiltja a reklámokat, de egyelőre erről nincs szó). -
amitakartok #6 "Egy-két túlbuzgó marketinges még olyan kirohanásokat is produkált, hogy ezen programok használatával bűncselekményt követünk el."
Ha jól emlékszem, az volt az argumentum, hogy a reklámok eltüntetésével nem lehet azokra kattintani, ami pay-per-click rendszerben bevételcsökkenést okoz a reklámcégnek és az oldal tulajdonosának. Ez kb. olyan, mintha azért büntetnének, mert tévézés közben a reklámblokk alatt átkapcsolsz máshova.
Ezek a nyomorékok egyre aggresszívabbak. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő lépésük? Adware legalizálása?! -
Solmenir #5 Üdv a fogyasztói társadalomban :-)
Egyébként valóban, egy egyszerű noscript+adblock páros elég, és évekig nem fogsz reklámokat látni. Nem is véletlenül akarják a reklámcégek tűzzel vassal - főleg az utóbbit - eltörölni a föld felszínéről. Egy-két túlbuzgó marketinges még olyan kirohanásokat is produkált, hogy ezen programok használatával bűncselekményt követünk el :-) De hát az internet korában bizony ezt már aligha lehet szabályozni, adblock van, volt, és lesz, hogy ne kelljen állandóan a reklámokat bámulni, mint a TV-ben. -
#4 sőt, az az igazi ha a host fájllal eleve blokkolsz minden reklámoldalt.. -
kovadam87 #3 totálisan egyet értek veled, nem is kell ehhez mást hozzáfűzni :) -
willcox #2 Az adblock mellett nem árt még egyebeket is használni. Nálam egyetlen reklám sem jelenik meg.
Ha venni akarok valamit, akkor majd én megkeresem, nem kell, hogy a pofámba tolják, pláne olyat, amit nem is akarok megvenni. Az én életem nem arról szól, hogy ész nélkül vásároljak, mert ez másoknak milyen jó, azt ugyanis leszarom. A birkák meg csak vásároljanak minden szart, lehetőleg mindent hitelre, mert az a bankoknak jó. -
Zodarr #1 Kár hogy a tudatosabb netezőknél (én is ezek közé tartoznék amúgy) nem érnek el semmit. Ugyanis azok alapból blokkolják a reklámokat, pl. Adblock Plus-szal. Firefox-hoz, és hasonló néven Chrome-hoz is van, sőt IE-hez is van az IE7pro plugin, ami viszont reklámügyileg sajna nem annyira hatásos.
Részemről Firefox marad egyelőre a fő böngésző.
Írhattam volna ide a fenti több sor helyett, hogy: Haha ti h*lyék! ("ti" itt a reklámcégekre értendő, még mielőtt valaki belekötne)