82
-
sjucus #42 Helló!ki tudja hány részes az 1. évad? Amerikában asszem eddig 13 rész ment le. (Legalább is ennyit tudtam letölteni) -
#41 Január 7.-én jön a TV2-n! -
#40 január 3.-án :) -
#39 Nem tudjátok mikor lesz új rész? Idén lesz még egyáltalán? -
#38 + fav
nekem is tetszik, jók a figurák, a szövegek és gyönyörű a helyszín. a pilot iszonyú pörgős volt, azóta kicsit csillapodott. a nikita jobban bejön, de ez is elég jó. -
#37 Hát az ötödik rész eddig nálam mindent vitt...éshogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megjelent aHiroSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...áhhh, igen jó...Hősökből
egyre jobbak a részek, a szereplők is fejlődnek, nekem tetszik!!! -
#36 Október 18.-ai amerikai nézettség:
# Dancing with the Stars (ABC, 20.00) – 19,53M – 12.3/19 (4.0, #2)
# Two and a Half Men (CBS, 21.00) – 13,47M – 8.2/12 (4.5, #1)
# Mike & Molly (CBS, 21.30) – 10,72M – 6.6/10 (3.5, #T4)
# Hawaii Five-0 (CBS, 22.00) – 10,70M – 6.9/11 (3.1, #6)
# Castle (ABC, 22.00) – 10,66M – 6.9/11 (2.7, #8)
# House (FOX, 20.00) – 9,69M – 5.8/9 (3.6, #3)
# How I Met Your Mother (CBS, 20.00) – 8,48M – 5.1/8 (3.5, #T4)
# Rules of Engagement (CBS, 20.30) – 7,99M – 4.9/7 (3.0, #7)
# The Event (NBC, 21.00) – 6,50M – 3.9/6 (2.2, #9)
# Lie to Me (FOX, 21.00) – 5,44M – 3.4/5 (1.9, #T10)
Nem rossz az a negyedik hely!! :) -
#35 Addig nem mertem elkezdeni, míg nem olvastam róla jót... De most már majd neki kezdek! -
#34 te úgy nyitottál topikot egy sorozatnak, hogy nem is nézed? :D
amúgy tényleg jó. egészen a 4-ik részig kellett várni az első igazán nagy baromságra és rossz CG-re. manapság ez tényleg nagy szó :) -
#33 Tényleg egyre több helyen olvasom, hogy jó! Most már igyekszem megbizonyosodni róla. Kár, hogy a TV2 nem fogja elkezdeni... :(
Egyébként most néztem meg hétvégén a "Ilyen a formám c." filmet, amiben ugye szintén Alex O'Loughlin szerepelt, egész jól játszott benne. -
#32 Hát én eddig 2 részt láttam belőle és nagyon elégedett voltam de ezek után lehet, hogy én sem várok tovább, mert ebből úgy fest az idén már semmi nem lesz. -
#31 Hát akkor szerintem nem várok rá tovább... -
#30 Hát a frász megeszi a hülye Megaszar miatt nem lesz ebből semmi, ráadásul az NCIS LA is lekerült a műsorról :( -
#29 10.11 amerikai nézettség
Nem semmi, hogy többen nézik, mint a House-t... :) Csak nem lehet olyan rossz! -
#28 Én is így vagyok vele, majd elkezdem nézni a TV2-n! ;) Remélem, hogy jó lesz... :) -
#27 Pedig jobb lett volna a 12 :) (bár az mondjuk kedd, nem péntek, de hát ilyen apróságra nem adunk. Én mindenesetre nem is nézem tovább angolul jó lesz ez nekem szinkronosan is. -
#26 pffff... deee! :D elírtam... -
#25 Inkább 22, nem? -
#24 Október 12-től a TV2-n! -
COOLancs #23 Ez a zene már legalább száz műsorban volt, többek közt a Rém rendes családban is meg stb... -
#22 volt már magyar tévében az eredeti? mert valahonnan nagyon ismerős a zenéje, de nem emlékszek, hogy láttam volna -
xxxpaulxxx #21 Az eredeti sorozatnak a zenéjét imádom:D -
#20 Nekem elég volt Selleck a Killersben. Borzasztó volt. -
#19 "Akkor mégsem az AXN-en novemberben bemutatkozó The Defenders érkezik meg hozzánk legkorábban az országos újoncok közül. Október 22-én péntek este elindul a TV2-n a Hawaii Five-0. Ez, ha jól számolom azt jelenti, hogy a téli szünetig 8-9 rész adásba kerülhet és elvileg március közepén folytatódhat a sugárzás. Vajh beválik a gyors premier?"
Forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/ -
#18 Gondolom te sem láttál belőle... -
COOLancs #17 Alapsztori alapján uncsi. Inkább hallgatnám Higgins háborús történeteit álló nap ... -
#16 Még elviselhető... :) -
karajjj #15 túl nagy a banner -
#14 Hagyjuk már most ezt a Magnum-t... :) Valaki írjon már valamit ERRŐL a sorozatról! :) -
#13 én egyetértek ;) -
#12 Ez ilyen csihi puhi sorozat?:) Valaki írjon már róla rövid summary-t eddigi tapasztalatok alapján! Jó, nem jó, pörgős lapos? Csak azért kérdezem, hogy megéri-e belekezdeni mert amennyi sorozatot már nézek az ember olyankor már meggondolja hogy belekezdjen-e még 1be:D -
#11 És milyen? Neked tetszik? -
#10 igen :) -
#9 Egyébként valaki nézi ezt a sorozatot? -
#8 én az étcsokisat, meg a mogyorósat nagyon :DD -
geo91 #7 #3 meg #5: a magnum a világ és minden idők legjobb sorozata! aki nem így gondolja, azt csak sajnálni tudom. :D -
geo91 #6 ez így is van! :D de azért kíváncsi lennék egy remake-re... filmet is mióta ígérgetik... -
#5 Én nem szerettem a Magnumot... :) -
#4 minek? az úgy tökéletes, ahogy van
ez meg nézős! nem olyan blőd, mint a többi akciósorozat -
#3 magnum szar...nem kell senkinek :D