...proxyk, rommá titkosított VPN-en alcsatornák, munkahelyi gép... szóval a politikusok éppen most hu**ozzák le magukat a széllel szemben , amihez csak gratulálni tudok nekik !
zolis#7
"Az engedély nélkül letöltött fájlok esetében a letöltő IP-címét rögzíthetik, vonatkozó panaszukat a Hadopi jogvédelmi szervéhez, a CPD-hez küldhetik el. "
Internetkávézó, WiFi, nagymama számítógépe és még sorolhatnám...
sanyicks#6
Igen? Nem is tudtam hogy minden francia diák bevándorló.
Seth74#5
Nem lesz akkora kapacitásuk ,hogy akkora mennyiségben monitorozzák a letöltéseket, ergo a userek töredéke fogja csak megérezni először, ami kevés lesz ahhoz, hogy komolyabb, széles bázison alapuló felháborodást keltsen.
Vélhetően lesz visszatartó ereje, mert az első esetek után többen beszarnak majd, én is kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Nem a franciák szoktak törni-zúzni hanem a bevándorlók.
sanyicks#3
még törés zúzás is lehet belőle, a franciák nem olyan birkák mint mi, kisebb dolgokért is már nekiestek a karhatalomnak.
AranyKéz#2
Hatalmas nagy fail lesz, az ország nagy részét le fogják dobni a hálóról, mindenki gyűlölni fogja, politikai témává válik, mindegyik párt ellenezni fogja, beszüntetik, mindenki boldog. Aztán vagy tanul az esetből európa vagy nem...