Készül a Vampire the Masquerade MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeritem a minõségre nem lesz majd panasz, hisz a CCP tud valamit. amúgy meg jó hogy a Masquerade-bõl csinálnak játékot és nem a Requiembõl, elõbbi idején volt a legjobb a "Sötétség világa" szerintem. Requiemet még a játékosok nagy része sem szereti...
Nem azt mondom hogy nem lehet nyereséges... csak mostanában azt látom hogy komersz egyszerû játékokat csinálnak ami nagy tömegeket mozgat. (Persze ez nem azt jelenti hogy egy ilyen játék feltétlenül rossz és lehet ûber kemény rajongótáborra építeni, ép csak a költségvetésnél nem hiszem hogy csak ez számít)
(és halkan jegyzem meg hogy pénzügyi oldalról meg is értem a dolgot)
Gondolok itt arra hogy sok régi játékstílus teljesen kiveszõ félben van. Mik jelennek manapság meg? repülõgép szimulátor alig (helyette HAWX), a régi SWAT/Rainbow six által képviselt "reális" FPS alig (le se írom hova sûlyedt a R6 a vegasban), körökre osztott stratégia alig, régi típusú RPG alig... A baj az hogy én úgy látom hogy két választás van
1, csinálluk egy jó játékot ami a rajongókat kielégíti és játszanak vele mondjuk 500 ezren
2 csinálunk egy lebutított valamit ami ugyan a rajongóknak nem fog tetszeni viszont másik 1000000 ember játszik vele nem kétséges hogy a befektetõk részérõl merre fog billenni a mérleg.
(és halkan jegyzem meg hogy pénzügyi oldalról meg is értem a dolgot)
Gondolok itt arra hogy sok régi játékstílus teljesen kiveszõ félben van. Mik jelennek manapság meg? repülõgép szimulátor alig (helyette HAWX), a régi SWAT/Rainbow six által képviselt "reális" FPS alig (le se írom hova sûlyedt a R6 a vegasban), körökre osztott stratégia alig, régi típusú RPG alig... A baj az hogy én úgy látom hogy két választás van
1, csinálluk egy jó játékot ami a rajongókat kielégíti és játszanak vele mondjuk 500 ezren
2 csinálunk egy lebutított valamit ami ugyan a rajongóknak nem fog tetszeni viszont másik 1000000 ember játszik vele nem kétséges hogy a befektetõk részérõl merre fog billenni a mérleg.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Azért ha valaki tudja, hogy mennyire van létjogulsultsága egy összetettebb, nem épp 10 évesek nehézségi szintjének megfelelõ MMO-nak, az a CCP.
EVE-Online-t is folyamatosan nyereségesen tartották, pedig még most is, több, mint 7 évvel a megjelenés után se játszák (aktív elõfizetéseket tekintve) többen, mint 350ezren.
EVE-Online-t is folyamatosan nyereségesen tartották, pedig még most is, több, mint 7 évvel a megjelenés után se játszák (aktív elõfizetéseket tekintve) többen, mint 350ezren.
Azért ha nem a megszokott "öld le a mobokat" MMO ban gondolkozunk hanem végre nem csak megszokásból írják oda hogy RPG akkor lehet mindenféle jóságokat belepakolni. Agond az hogy ez elég formabontó és a hack and slashen edzõdött gamereknek nem biztos hogy bejõsvõs.. ergo kevés elfizetõ ergo kis pénz ergo bukta anyagilag a kiadónak. (ne legyen igazam)
lásd a régi de szerintem korát megelõzõ és irtózatosan jó (persze pre CU) Star Wars Galaxies csúfos bukása 😞
lásd a régi de szerintem korát megelõzõ és irtózatosan jó (persze pre CU) Star Wars Galaxies csúfos bukása 😞
Ehh, már a "sima" WoD játékokban is egy cseppet sok vértestvér és egyéb természetfeletti lény hentelõdött le, de egy MMOban...?
Szerverstatisztika, az elmúlt hónapban leölt mobok: 8 Káin, 23647 õsvámpír, 3497634 vámpír, 436666 vérfarkas, 75383537 szellem, 2567623 varázsló...
Najóvan, hagyjuk.
Szerverstatisztika, az elmúlt hónapban leölt mobok: 8 Káin, 23647 õsvámpír, 3497634 vámpír, 436666 vérfarkas, 75383537 szellem, 2567623 varázsló...
Najóvan, hagyjuk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én abban reménykedek hogy a végeredmény olyan lesz mint a city of heroes megoldása, alapjáték vámpírok, aztán vérfarkas, Hunter, Mage, csingilingik 😊
Csak figyeljenek a balanszra.. Mármint.. az eredeti játék balanszára, és ne legyen olyan hogy egy ifjonc farkas vs vámpír meccs kétesélyes legyen.
Csak figyeljenek a balanszra.. Mármint.. az eredeti játék balanszára, és ne legyen olyan hogy egy ifjonc farkas vs vámpír meccs kétesélyes legyen.
nem tudom valamiért egyébként van egy olyan érzésem hogy most megcsinálják vampiret aztán jöhet akár hunter farkancs meg a többi... igazából örülnék neki ha rendes WoD os MMO lenne és nem a szokásos kommersz gyakás csak hogy ezt hogy fogják kivitelezni arról fogalmam sincs
Már várom mikor lehet megalkotni az elsõ Malkavitám 😊 Fincsi lesz ha érezhetõ különbségek lesznek a klánok közt.
mea culpa, most látom az eredeti angol cikkben, hogy a régi rendszeren fog alapulni a játék.
Sikeres MMO-k átlagos kifutási idejével számolva, 2017 elõtt biztos nem lesz virtuális Solar Exalted-em 😞(( mocskos vérszívók
Sikeres MMO-k átlagos kifutási idejével számolva, 2017 elõtt biztos nem lesz virtuális Solar Exalted-em 😞(( mocskos vérszívók
damn, azt hittem, hogy ez az Exalted-bõl készül és nem a lerágott csont Vempájörbõl.
A hivatalos New WOD játék neve egyébként; Vampire: The Requiem .
A hivatalos New WOD játék neve egyébként; Vampire: The Requiem .
és mondjuk az hogy nem volt class balance? vagy high level PVE content? vagy szervezett PVP?
Csak nehogy olyan legyen hogy ölj meg 23 garout és hozd el a bundájukat.. utánna meg lootolj a tremerektõl 12 amuletet... 😄
mindegy amíg élek remélek 😊 biztos jó lesz és szép...
mindegy amíg élek remélek 😊 biztos jó lesz és szép...
Köszi a linket. 😊
Valójában azóta tudni a WOD-ról, mióta bõ 1.5 éve összeállt a CCP a White Wolf-al.
Eddig nagyábból annyit árultak el, hogy az EVE-Online-hoz hasonlóan inkább játékos vezérelt gazdasági és politikai rendszer lesz. Azt, hogy Single Shard vagy instas rendszer lesz, még semmi biztosat nem tudni. Megjelenés elõreláthatólag 2012, de CCP-t ismerve, ugyanannyi esély van arra, hogy 2014-ben jön ki vagy 2011-ben.
Techdemó:
http://www.youtube.com/watch?v=Gf26ZhHz6uM&feature=player_embedded
Eddig nagyábból annyit árultak el, hogy az EVE-Online-hoz hasonlóan inkább játékos vezérelt gazdasági és politikai rendszer lesz. Azt, hogy Single Shard vagy instas rendszer lesz, még semmi biztosat nem tudni. Megjelenés elõreláthatólag 2012, de CCP-t ismerve, ugyanannyi esély van arra, hogy 2014-ben jön ki vagy 2011-ben.
Techdemó:
http://www.youtube.com/watch?v=Gf26ZhHz6uM&feature=player_embedded
mellesleg ezt már pár hónapja bejelentették hogy készül..
persze az is lehet, hogy a world of darkness a world of darknessen alapul (ahogy a vtm játékok is).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura