9
Nokia N80 headset (?) probléma
  • laci 700
    Ha a szoftver reset sem segített akkor nem szoftveres hiba szerintem. -> szerviz

Zárható...
  • Falkon
    Látom megfogatta! :D
  • Blum
    Takarodj már....
  • DIESEL DOG #6
    Nokia N80 topik
  • Victor1103
    Te pedig apádat nagyanyád ravatalán. Na ehhez mitszól? =)
  • KILLER2
    Szerintem meg ahelyett, hogy az anyukáját szidnád, ne nyiss N80 headset topicot, ha van N80 topic. Amúgy meg ha a tisztítás nem segített, akkor megpróbálkozhatsz egy szervizzel is. Amúgy jól pucult meg a telefon és a headset csatiját is, dugd bele, aztán húzd ki. Ha nem érzékelte, hogy levetted, akkor mehet a szerviz.
  • cub3
    te pedig baszd meg anyukádat a ravatalon =)
  • Victor1103
    Szerintem az F.B.I- al vedd fel a kapcsolatot mert ez X-Akta lesz

De ha ők nem elérhetők a márkaszervízben is tudnak lehet segíteni.
  • cub3
    Üdv

Az lenne a problémám, hogy a nokia n80-as (V5.0719.0.2 RM-92) telefonom, folyamatosan azt jelzi, hogy a headset csatlakoztatva van.. ez azért kellemetlen mert nem hallom ha hívnak és telefonálni is csak headsetel tudok ami nem valami kényelmes. (a hiba a napokban magától jött elő)

Próbáltam már a frissítés, a factory resetet, valamit megtisztítottam a csatlakozókat. sajnos egyik sem hozott változást. Szoftveres hibára gyanakodnék, mivel az adatkábel és a headset is hibátlanul működik ha rácsatlakoztatom.

Ha van valami kódféle arra, hogy letudjam tiltani a headsetet szoftveresen az is megfelelő. (szóval nem probléma ha utána már nem tudom headsetel használni a telefont)

Remélem tudtok segíteni =)

Előre is köszönöm.