9
Nokia N80 headset (?) probléma
-
#9 Ha a szoftver reset sem segített akkor nem szoftveres hiba szerintem. -> szerviz
Zárható... -
#8 Látom megfogatta! :D -
Blum #7 Takarodj már.... -
DIESEL DOG #6 Nokia N80 topik -
#5 Te pedig apádat nagyanyád ravatalán. Na ehhez mitszól? =) -
#4 Szerintem meg ahelyett, hogy az anyukáját szidnád, ne nyiss N80 headset topicot, ha van N80 topic. Amúgy meg ha a tisztítás nem segített, akkor megpróbálkozhatsz egy szervizzel is. Amúgy jól pucult meg a telefon és a headset csatiját is, dugd bele, aztán húzd ki. Ha nem érzékelte, hogy levetted, akkor mehet a szerviz. -
cub3 #3 te pedig baszd meg anyukádat a ravatalon =) -
#2 Szerintem az F.B.I- al vedd fel a kapcsolatot mert ez X-Akta lesz
De ha ők nem elérhetők a márkaszervízben is tudnak lehet segíteni. -
cub3 #1 Üdv
Az lenne a problémám, hogy a nokia n80-as (V5.0719.0.2 RM-92) telefonom, folyamatosan azt jelzi, hogy a headset csatlakoztatva van.. ez azért kellemetlen mert nem hallom ha hívnak és telefonálni is csak headsetel tudok ami nem valami kényelmes. (a hiba a napokban magától jött elő)
Próbáltam már a frissítés, a factory resetet, valamit megtisztítottam a csatlakozókat. sajnos egyik sem hozott változást. Szoftveres hibára gyanakodnék, mivel az adatkábel és a headset is hibátlanul működik ha rácsatlakoztatom.
Ha van valami kódféle arra, hogy letudjam tiltani a headsetet szoftveresen az is megfelelő. (szóval nem probléma ha utána már nem tudom headsetel használni a telefont)
Remélem tudtok segíteni =)
Előre is köszönöm.