1
  • halgatyó
    #1
    Menjenek a büdös rohadt anyjukba!
    Inkább azzal foglalkozna az egyre ellenszenvesebb EU, hogy a betegek megkapják-e a tisztességes kezelést, ha orvoshoz mennek!

    Ahelyett, hogy a ketoprofent receptkötelessé teszik -- vajon milyen jogon, ezeg a disznógörények?!?!?!?!?!?!!? -- inkább azzal törődnének, hogy a COX2 tipusú gyulladáscsökkentők, amelyek nem okoznak gyomorfekélyt, recept NÉLKÜL kaphatóak legyenek (pl. meloxán)

    Meg azzal, hogy a beteg ember tisztességes patikai ellátásban részesüljön, és este 7 után NE KELLJEN VALAMI TÁVOLI ROHADÉK ÜGYELETES PATIKÁBA MENNIE, AHOL FÉL ÓRÁS CSENGETÉS UTÁN KEGYESKEDIK VALAKI KIJÖNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Továbbá azzal kellene hogy foglalkozzon a nyomorult, embertipró EU, hogy a betegségek legyenek rendesem megkutatva! Mert még az sincs! Pl. miben különbözik egy gyakran meghúzódó derekú ember derék-izma mondjuk egy egészséges emberétől??? Nézzék meg elektronmikroszkóppal b..meg! Nézzék meg egyenként a sejyek kicsiny alkotórészeit! Miben különbözik a kettő?
    És ha ezt kikutaták, akkor hogyan lehet a különbséget megszüntetni? VÉGLEGESEN, és nem élete végéig szedendő tüneti kezelésre szolgáló gyógyszerekkel!

    És még ezerféle betegség, csak épp kiragadtam egyet. És ez nemcsak az egyének baja, hanem az egész társadalom és a gazdaság baja is. De ezt leszarja az EU... majdnem kimondtam a véleményem róluk... dögöljenek bele a ketoprofenbe!