963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot

-
Nemtudom, lehet azóta változott a felállás, a neten azt olvastam hogy ő Dante-nak egy része, nem maga Dante.
Mindegy, maga a játék összeségében lesz szar.
Nem kell nagy tudoomány, a trailerekben látni az idétlen pályákon az idétlen játékstílust, vizuális szemszögből mondom ezt.
Kombóknál a 2 ravaszgombbal amiket kell nyomatni az szerintem nagyon kényelmetlen lett. -
de hallod ez hülyeség hogy dante ikertestvére, a trailert nem nézted?Vergil is benne van,és mondja hogy emlékszel rám?dante pedig hogy igen a testvérem vagy,és akkor igen az ikertestvéred,és hasonlítanak csak a hajuk és a ruhájuk más.szóval nem lett lecserélve.am meg igen,teljesen más volt a régi hangualat,sokkal jobb másabb.ez a dante is kemény,de ugye írták is a történetben hogy dante régebben ilyen hülyegyerek volt aki mindenkibe belekötött harcolt neki ment mindennek észnélkül,nem rossz ez de nem is annyira jó.de majd meglátjuk a teljes játékot a demo alapján a pályák tényleg mocsok szarok,a boss fight jó volt.majd meglátjuk:) -
Látod még csak a 4. résszel játszottál és te is érzed hogy ez más.
Lecserélték mivel nem a Capcom azon emberei készítették az új részt akik az eddigit, igaz ez a Resident Evil 6-ra is.
Lecserélték a karaktereket, ja, jó ötlet erre hogy hát csak fiatalodtak. (DMC4-ben Nero új karakter volt mégis kis Dante maradt benne)
Az új Dante amúgy nem fiatal Dante, hanem ő Dante ikertestvére (legalábbis én így hallottam először). Hogy miért ugyanaz a neve azt nem tudom.
A karakter még mindig eléggé buznyák, de oké eltekintettem már tőle hogy a kemény Dante megszűnt, azt a stílust karaktert, nem kapjuk már vissza.
De maga a játék, a Boss-okat kivéve, igénytelen-fantáziátlan mocsokszar pályák, ellenfelek... A trailerek és a demo alapján ezt mondom. :( -
miután jobban megismerkedtem a régi sorozattal,és végigvittem a devil may cry 4et.én is azt mondom hogy ez már nem az igazi,sajnos nem ismertem nagyon ezelőtt a játékot.nagyon tetszett a 4rész,a karakterek minden nagyon eggyben volt:) de bízom még mindig az új részben,amit nem értek,itt sokan azt írjátok le lett cserélve minden karakter,csak a nevük ugynaz?ezt honnan veszitek?nem arrol van szó hogy reboot és itt még fiatalabbak?vergil dante ikrek mint ahogy a rébiben is,stb sparda fia,az oké hogy nem igen hasonlít a régi dantera,deattol még elvileg ugynaz a személy maradt,egyébként kíváncsi leszek nagyon hogy mit hoznak ki a történetből.és hogy lesz a haja fehér stb -
PC-s Trailer -
hehe,igen xd de nekem a játék tetszik:) -
Minimum System Requirements:
Processor: AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better,
Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 8 GB free hard drive space
Video Card: ATI Radeon HD 3850 or better,
NVIDIA GeForce 8800GTS or better
DirectX: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device
Recommended System Requirements:
Processor: AMD Phenom II X4 3 Ghz or better,
Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 9 GB free hard drive space
Video Card: AMD Radeon™ HD 6950 or better
DirectX: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device -
Az még az enyhébb. Hanem mikor az a boss, harc közben elkezdi mondani, hogy mit csinálna a hullájával, na az már kissé durva. -
mondjuk amikor a bossal anyázták egymást,azon nevettem,de am élvezetes harc volt:D de igazad van :) -
Gabe18 #74 Indításnak már ez se rossz...
Ps3-on megnéztem. Maga a játék teljesen jó, hozza azokat a dolgokat amit egy ilyen stílusú dologtól el lehet várni.
Ezzel együtt nekem továbbra is a sorozat lerombolása ez a megoldás, hogy egy jó megismert szereplőt/történetet lecserélek egy teljesen másvalakire/másikra, és előadom úgy mintha a régebbi nem is lett volna (a Tomb Raider ugyanez lesz).
Ha megjelenik januárban akkor még szerencséje is lesz hogy a két nagy rivális előtt jön (GoW, Castlevania) és jó köröket futhat konzolon is. Úgyhogy jó játék lesz ez csak miért ezen a címen és így, ezt nekem sose fogják megmagyarázni... -
Túl sokat és túl durván káromkodnak. Részemről eddig ennyi. -
Én leírtam xbox totyikba. -
én is végigjátszottam,főleg a boss fight tetszett nagyon :D jók a zenék ,nagyon állat a játékmenet,szerintem nem lett roszabb az előőzőeknél,nekem nagyon tetszik.nem tudom xboxra megtudom e venni majd,de ha gépre jön akkor tuti játszom majd vele:) -
srácok csodálkozom hogy senkisem írta le a véleményét a demorol,vagy avn valami másik topik is?:) -
Várjuk. Legalább már most kiderül, megéri-e majd foglalkozni a fordításával. -
csak konzolon, még johogy van gold-om. -
A jövő héten jön a DmC kipróbálható verziója -
Új képek (Elég kicsik) -
Külsős csapat készíti a DmC PC portját -
-
Újabb gameplay jelenetek jöttek a DmC-ből -
Dobozképek ,jöhet a folytatás! -
Az a főellenség jól néz ki. -
DMC Devil May Cry - Akció a köbön -
ez egy fos, de ezt eddig is tudtuk
-fav -
Nagy baromság ez az Alice a csodaországban stílus. -
30 perc gameplay! -
Egy azonnali kasza kéne neki -
-
E3 Trailer! -
Fantasztikus... -
"DmC Devil May Cry has been delayed. The redesigned Dante will now perform endless aerial combos and smart-ass quips on consoles starting January 15, 2013 in North America and Europe. A PC version has also been announced, and is set to strike "later in 2013." -
Az. -
de most megint úgy van hogy nem jön pc-re? mondjuk nem nagy veszteség -
ez elég ZS kategória így -
ÚÚÚtálom ezt a gecifasz youtube geci reklámokat mindig el kell nyomkodni hogy lássam a kibaszott videót mögötte...ebbe a kis ablakba meg nem is tudom... -
-
most akkor mégsem jön pc-re? -
2 gameplay -
Ez érdekesen hangzik. Tetszik, hogy a zene több réteghből áll össze.
De végre valami jó hír is.