Terhes társaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
erõltetettt semmitmondó poénok, felejthetõ volt az egész
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Pénteken.elég sokan voltak.Amúgy nem volt egy rossz film.néhol elég lapos de lehetett rajta nevetni is azért szerintem a másnaposok jobb volt azért
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha egyforma emberek lennénk, nem lenne háború, éhezés, és diktatúra :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Na de a filmrõl: Másnaposok 2- A fialás
A dagi pali az mint a másnaposokban jól látom? A szinkronja nagyon nem jön be... de azért várom.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de mondasz egy "alap filmet", biztos h nekem nem lesz az, és akk már nincs is mirõl beszélni :)
-tRs-Landor
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
topik címérõl azt hittem, h vmi szektát alapított vmelyik okos megint, vagy perverz emberek kismamákat kukkolnak.
Peter Highman (Robert Downey Jr.) leendõ apuka, akinek felesége 5 nap múlva hozzá világra az elsõ trónörököst. Peter repülõvel igyekszik haza Atlanta-ból, hogy jelen legyen a nagy eseményen, ám egy véletlen találkozás teljesen felborítja a terveit: egy feltörekvõ színésszel – Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) – lesz kénytelen a fél világot keresztülutazni, romokba döntve néhány autót, pár régi barátot, és legfõképp Peter idegeit. Az óra pedig ketyeg, a szülés idõpontja egyre közeledik...
Trailer:

Novembertõl a mozikban.