34

Due Date
  • Breki33
    hatalmas film

10-ből 10-es
  • Rage47
  • Landor
    egy unalmas estén talán azért jó lesz.. dvix.. :D
  • MR ME
    hát ez jó nagy csalódás volt számomra ez a film :(
    erőltetettt semmitmondó poénok, felejthető volt az egész
  • LoSA
    Nagyon szeretném megnézni a filmet majd a mozikban, sokan mondták, hogy jó kis film... Majd talán most hétvégén.
  • Doomista
    Jó volt a film, de természetesen a másnaposok jobban ütött :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azon a hamu kávés jeleneten hatalmasat röhögtem :D
  • kemszi2
    igen :)
    Pénteken.elég sokan voltak.Amúgy nem volt egy rossz film.néhol elég lapos de lehetett rajta nevetni is azért szerintem a másnaposok jobb volt azért
  • LoSA
    Megnézte már valaki a moziban? :)
  • LoSA
    Jövőhéttől a mozikban!
  • LoSA
  • tigeroo
    a végén fogadok hogy azért ő lesz a keresztapja a babának annyira összehaverkodnak 2en:D
  • Tyler1
    köszi a listát, az előző pósztommal pont ezt akartam kérni, csak rejtve írtam, h ne lássák a többiek, fasza.
  • bosco05 #22
    http://www.imdb.com/chart/top
  • Tyler1
    el nem hiszed, de többen utálják(vagy inkább csak nem szeretik) a Keresztapát, mint ahányan favorizálják :) sőt ez inkább kult.film mintsem alap, mert mondom ez egy relatív fogalom. a Másnaposokat is elismerte egy világ, de vannak akik szarnak tartják. ez a világ rendje.
    ha egyforma emberek lennénk, nem lenne háború, éhezés, és diktatúra :)
  • LasDen #20
    elég fosnak néz ki....
  • Dynamic
    Igen, én is erre gondoltam. De, hogy ne csak komolykodjunk, vígjátékok között is találni "alapfilmet" pl. a Gyalog Galopp.
  • bakkerman
    kalandférgek (Y) jóóóó
  • LoSA
    Hja értem... Lehet, hogy átiratom az angol címére a topic-t, mert mindenki azt hiszi, hogy ez valami h×lye topic... :)
  • bosco05 #16
    Nekem például nagyon tetszik a kalandférgek, sokaknak nem, hát istenem, de attól, hogy én imádom nem lesz alapmű. Az alap filmek azok amelyeket egy világ elismer. Alapfilm mondjuk a Keresztapa vagy akár a Ponyvaregény, de egy másnaposok rohadtul nem :) Persze nem akarok flémelni, csak erősnek éreztem ezt az alap dolgot, remélem megérted :P
  • Neoncsoves
    ilyen :D
  • LoSA
    sedós? az mi? :)
  • Bruk
    Ezt most olyan, hogy mindenki nevet a showder klubon, én meg amikor belenézek mindig várom azt a részt amikor nevetni kell... aztán lezsibbad az agyam, megunom és elkapcsolok onnan. :)

Na de a filmről: Másnaposok 2- A fialás

A dagi pali az mint a másnaposokban jól látom? A szinkronja nagyon nem jön be... de azért várom.
  • MR ME
    ennyi
  • Tyler1
    relatív h kinek mi. nekem is kurvára bejött, sőt talán még filmen ennyit nem röhögtem, nálam is alap, az h másnak nem tetszik, hát kérem van ez így.

de mondasz egy "alap filmet", biztos h nekem nem lesz az, és akk már nincs is miről beszélni :)
  • bosco05 #10
    Szerintem is. Mások vagyunk, rengetegen el voltak ájulva attól a filmtől, szerintem kb 3-4 valamire való poén volt benne, de ha még mások szerint több is, attól még az alap filmtől messze van egy picit :)
  • Dynamic
    Másnaposok, mint "alapfilm"? Ez kicsit erős.
  • Landor
    Zach Galifianakis csak fejszőrzet nélkül
  • whiskeyman
    pedig én nem láttam :|
  • karajjj
    asztem sedós topik lesz :(
  • LoSA
    Igen, eléggé furcsa így a címe, gondolkoztam is rajta, hogy lehet, hogy az angol címet kellett volna írni... :)
  • Tyler1
    traileren beszartam :D ez a Galifianakis nem normális fazon az tuti :D

topik címéről azt hittem, h vmi szektát alapított vmelyik okos megint, vagy perverz emberek kismamákat kukkolnak.
  • MR ME
    akár még jó is lehet, másnaposok alap film :D
  • berczely
    Várós!
    Másnaposok nekem nagyon tetszett remélem ez is lesz olyan jó!
  • LoSA
    Másnaposok rendezőjének új filmje...
    Peter Highman (Robert Downey Jr.) leendő apuka, akinek felesége 5 nap múlva hozzá világra az első trónörököst. Peter repülővel igyekszik haza Atlanta-ból, hogy jelen legyen a nagy eseményen, ám egy véletlen találkozás teljesen felborítja a terveit: egy feltörekvő színésszel – Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) – lesz kénytelen a fél világot keresztülutazni, romokba döntve néhány autót, pár régi barátot, és legfőképp Peter idegeit. Az óra pedig ketyeg, a szülés időpontja egyre közeledik...

Trailer:

Novembertől a mozikban.