12
  • NEXUS6
    #12
    500-1000 Ft-ot simán kiadok 1-1 DVD-re, nekem megér ennyit egy jó minőségű példány, lusta vagyok a neten keresgélni szinkronért feliratért. Az új filmeket meg megnézem moziban.
    Ótvar tinihorrorok ezredik reinkarnációját, meg hasonló szintű "művészi szuperprodukciókat" meg elkerülöm.

    Másrészt tényleg röhejes, hogy a kiadók keresztesháborút vívnak a technológia ellen ahelyett, hogy az élére állnának. Nekem is magas, hogy miért nem tudnak értelmes üzleti modellt kitalálni a netre.
    A múltkor azon akadtam ki, hogy pl. a Moon-t talán 1 moziban játszották egész Magyarországon, a dvd meg 3-4000 Ft. Na neee!
    Egy nagy katyvasz ez az egész média piac, a kiadók meg minden koncepció nélkül csak vagdalkoznak.
    Persze végül is ők állítják elő a tartalmakat, viszont mi meg azok vagyunk, akik fizetünk, fizetnénk érte. Lehet velünk görénykedni, de abba ők is belepusztulnak.
  • laziga
    #11
    Filmet venni soha nem fogok! Ugyan akkor rendszeresen havi 2-3 alkalommal is járok moziba. De csak azt nézzem meg ami tetszik. A kalózkodásom pont arra jó hogy ne dobjak ki fölös lóvét szar filmekre ami jó azt megnézem mert egy tört lopott verzió a netről azért nem azt nyújtja mint a mozi. Ja hogy így nem tudják lenyomni a fogyasztók torkán a sok hollywoodi pénzhajhász szart. Ez van csináljatok jó filmet ennyi. A játékokkal ugyan így ami fasza azt megveszem de előtte lehúzom kipróbálom oszt ha szar delete. Ez van
  • finaltrekker
    #10
    Van pénzem filmekre, mégsem veszek dvd vagy br korongokat, mert ingyen is letölhetek bármit percek alatt, mint ahogy bárki más. Csináljanak reklámokat, mikro tranzakciós megoldásokat, vessenek ki adót a szolgáltatókra vagy az országokra a fogyasztás alapján (amit persze végül a filmnéző fizet meg közvetett módon), találjanak ki egy új üzlet modelt. Én vagyok a fogyasztó és nem vagyok hajlandó közvetlen módon (online v. boltban) fizetni vagy megvásárolni semmit, amire nem vagyok rászokva, egy filmre pedig nem lehet rászokni. Ezért vagyok kalóz és ezért kaózkodik a netezők 90%-a:P Amikor majd újra fizetni kell a filmekért, akkor abba hagyom a film nézést, mint réget a net előtti időkben:P

    Online játékokért, zártkörű és titkos közösségi honlapokért bezzeg fizetek, mert hosszú ingyenességgel rászoktatnak a használatára, de filmekért?
  • NEXUS6
    #9
    Én valszeg csinálnék egy vállalkozást, ahol kvázi anonim módon lehetne netre előfizetni és bárki bármennyi reget csinálhatna, amelyeket természetesen a törvény értelmében letiltanék, ha az a gaz júzer illegilisztásan tőttené a stuffot, és persze már aktiválnám is a köv akkuntját.


    Stipistop NexusNetTM -levédve!
  • Reg5
    #8
    Ez a "nincspénzem" dolog sok emberre igaz, de még többen akkor se vennének filmet/zenét/játékot ha 10Ft-ért árulnák. Az már csak részlet kérdés, hogy sokan az árakkal sincsenek tisztában, csak töltenek mert megtehetik.

    Ezzel a HADOPI-s baromsággal én se értek egyet. Jó erős népharagon kívül nem lenne nagy foganatja...
  • NEXUS6
    #7
    Szerintem inkább otthon az anyuci nem kezeli rendesen!


    Mostanában lehet, hogy nem megy bele a bőrszerkós/latexruhás, ostoros, vibris, műpélós játékokba.
  • Running
    #6
    Nem szpemelek, de feltűnt ezen a képen, hogy apa otthon nem kezeli le rendesen, lehet egyszerűbb lenne rápirítani kicsit, h jobban igyekezzen, mert anya nyugtalan.
  • Running
    #5
    Ja és egyébként szerintem mindenkit le kell csukni, aki kettőnél többször szabálytalanul ment át gyalogosan egy úton.
  • Running
    #4
    Nyugi, lesznek olyan jópofa srácok, akik majd találnak nála is valamit.:)))
  • Szefmester
    #3
    De csúnya lenne ha kiderülne hogy M.Gallo gépén is vannak illegális dolgok, és a saját maga által készített javaslat szivatná meg. Ráférne a buksijára ha jól látom. :)
  • waterman
    #2
    teljes mellszélességgel ellenzem.

    azt viszont támogatnám, hogy az ilyen és hasonló civilizáció-ellenes törekvésekért m.gallo-t és t.sait kivezényeljék a szántóföldre és szántsanak ökrökkel minimálbérért és majd megértik, hogy nem mindenkinek olyan jó. aki megengedheti magának, az majd megveszi.
  • Pares
    #1
    A despotát mikor fogják koronázni?