Itt a The Expendables magyar plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A film nekem tetszett. Az elvárható nem kell gondolkodni csak nézni film, de jó volt 😊
SPOILER
Amikor a feka végig fut azzal az 500 golyós autó sotival elkezdtem szakadni a röhögéstõl 😄 De akkor is amikor bemutatkoztak és a két név az volt hogy BUDA PEST ^^
SPOILER
Amikor a feka végig fut azzal az 500 golyós autó sotival elkezdtem szakadni a röhögéstõl 😄 De akkor is amikor bemutatkoztak és a két név az volt hogy BUDA PEST ^^
Ez egy nagyon jó film!Mindenkinek ajánlom!
Már csak a színészekért érdemes! Igazi minõségi film.Szóval aki csak teheti,nézze meg!😉
Már csak a színészekért érdemes! Igazi minõségi film.Szóval aki csak teheti,nézze meg!😉
baromságokat nem én írok megsúgom... ezt nagylátószögû objektívvel készítették, s szándékosan így lett beállítva... nem fogom ecsetelni tovább mert túl hülye és flegma vagy ahhoz, hoyg megérdemeld a választ... a többi reakciódat meg nem kommentelem, mert nem is én írtam azokat... tanulj meg olvasni...
Ha lenne csak egy kicsike térérzéked akkor nem mondanál ekkora baromságokat. Az, hogy 20 cm-rel mögötte áll, nem indokolja azt, hogy 1 fejjel alacsonyabbra lett kicsinyitve Lundgren.
Idiótán nézne ki, hogy egy fejjel magasabb mindenkinél? Ja értem, akkor igy már indokolt, hogy csináljunk minden magas szinészbõl törpéket a képeken, hogy akkorának látsszanak mint a szupersztár Stallone. Remek...
Én szeretem Stallone filmjeit, de ez számomra kicsit röhejes. Ez olyan, mint amikor Liptai Klaudiának gyönyörû, bordázott hasizma, és feszes combjai vannak a Playboyban, miközben mindenki tudja és látja, hogy egy dagadt tyúk. A PhotoShop csodákra képes. De hogy már egy ilyen plakátnál is szükség van erre, az kiakasztó.
Idiótán nézne ki, hogy egy fejjel magasabb mindenkinél? Ja értem, akkor igy már indokolt, hogy csináljunk minden magas szinészbõl törpéket a képeken, hogy akkorának látsszanak mint a szupersztár Stallone. Remek...
Én szeretem Stallone filmjeit, de ez számomra kicsit röhejes. Ez olyan, mint amikor Liptai Klaudiának gyönyörû, bordázott hasizma, és feszes combjai vannak a Playboyban, miközben mindenki tudja és látja, hogy egy dagadt tyúk. A PhotoShop csodákra képes. De hogy már egy ilyen plakátnál is szükség van erre, az kiakasztó.
Biztosan az egója miatt, és nem azért, mert tök idiótán nézne ki, hogy egy fejjel magasabb mindenkinél... inkább a tiéddel lehet baj...
Én azon csodálkozom, hogy pl. Jason Statham 1.80 (imdb szerint), és minden filmjében úgy néz ki, mintha egy kis seggdugasz lenne.
gondolom az nem böki ki a szemed, hogy nem egy vonalban vannak, s dolfi kb fél méterrel hátrébb is van... <#wave>#wave>
Elég csak megnézni a Rocky 4-ben, mikor a ringben egymással szemben állnak testközelben. Stallone Lundgren álláig ér.😊 Biztos azóta Lundgren összement, vagy Stallone nyúlt meg egy icipicit. Hehe
Mekkora kamu plakát ez. Stallone 175cm magas, Lundgren pedig 196cm-es óriás. A plakáton mégis szinte egy magasak. LOL.
Gondolom Stallone egója nem birja elviselni ha valaki magasabb nála.
Gondolom Stallone egója nem birja elviselni ha valaki magasabb nála.
Magyar plakáthoz a magyar hangok:
Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
Jason Statham - Epres Attila
Jet Li - Görög László
Giselle Itié - Tenki Réka
Terry Crews - Galambos Péter
Mickey Rourke - Schneider Zoltán
Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Dolph Lugdren - Jakab Csaba
Eric Roberts - Kõszegi Ákos<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
Jason Statham - Epres Attila
Jet Li - Görög László
Giselle Itié - Tenki Réka
Terry Crews - Galambos Péter
Mickey Rourke - Schneider Zoltán
Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Dolph Lugdren - Jakab Csaba
Eric Roberts - Kõszegi Ákos<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Többek között. Jó színész volt.
sóhaJ<#duhos2>#duhos2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aha, akkor rosszul saccoltam... ez volt az a csaj aki a kattantat játszotta douglas filmjében a neszólj számban ugyi? mert már azis lehet keverem valakivel... 😄
9hónapja.
"Brittany Murphy jelenetei is a vágószoba padlójára kerültek". Tehát forgattak vele. Ez alapján kérdeztem, hogy ez volt-e az utolsó film, amihez volt köze, vagy forgatott-e még utána valamit.
jah, néztem énis, pedig õ már több mint egy éve holott... ha nem kettõ...
Nem, a Something Wicked az uccsó filmje. IMDB nem is jelzi, hogy szerepelt ebben.
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Mármint Brittany Murphynek.
Ez volt az utolsó filmje?
"így többek között Liam Hemsworth és Brittany Murphy jelenetei is a vágószoba padlójára kerültek."
De, mint tudjuk, már készül a rendezõi változat, Stallone twitterén szinte minden nap közöl róla valamit.
De, mint tudjuk, már készül a rendezõi változat, Stallone twitterén szinte minden nap közöl róla valamit.
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw