23
-
qtari #23 A Palace Cinemas nyereményjátékot hirdet a The Expendables kapcsán: "Nyerd meg a film magyar hangjai által dedikált 20 plakát egyikét!"
Bővebb infók itt.
Valamint megtekinthető a teljes szinkron stáblista itt. -
Rotyoka #22 A film nekem tetszett. Az elvárható nem kell gondolkodni csak nézni film, de jó volt :)
SPOILER
Amikor a feka végig fut azzal az 500 golyós autó sotival elkezdtem szakadni a röhögéstől :D De akkor is amikor bemutatkoztak és a két név az volt hogy BUDA PEST ^^ -
atysgame #21 Ez egy nagyon jó film!Mindenkinek ajánlom!
Már csak a színészekért érdemes! Igazi minőségi film.Szóval aki csak teheti,nézze meg!;) -
pokolfiu #20 baromságokat nem én írok megsúgom... ezt nagylátószögű objektívvel készítették, s szándékosan így lett beállítva... nem fogom ecsetelni tovább mert túl hülye és flegma vagy ahhoz, hoyg megérdemeld a választ... a többi reakciódat meg nem kommentelem, mert nem is én írtam azokat... tanulj meg olvasni... -
Kazagor #19 Ha lenne csak egy kicsike térérzéked akkor nem mondanál ekkora baromságokat. Az, hogy 20 cm-rel mögötte áll, nem indokolja azt, hogy 1 fejjel alacsonyabbra lett kicsinyitve Lundgren.
Idiótán nézne ki, hogy egy fejjel magasabb mindenkinél? Ja értem, akkor igy már indokolt, hogy csináljunk minden magas szinészből törpéket a képeken, hogy akkorának látsszanak mint a szupersztár Stallone. Remek...
Én szeretem Stallone filmjeit, de ez számomra kicsit röhejes. Ez olyan, mint amikor Liptai Klaudiának gyönyörű, bordázott hasizma, és feszes combjai vannak a Playboyban, miközben mindenki tudja és látja, hogy egy dagadt tyúk. A PhotoShop csodákra képes. De hogy már egy ilyen plakátnál is szükség van erre, az kiakasztó. -
#18 Biztosan az egója miatt, és nem azért, mert tök idiótán nézne ki, hogy egy fejjel magasabb mindenkinél... inkább a tiéddel lehet baj... -
bippo #17 Én azon csodálkozom, hogy pl. Jason Statham 1.80 (imdb szerint), és minden filmjében úgy néz ki, mintha egy kis seggdugasz lenne. -
pokolfiu #16 gondolom az nem böki ki a szemed, hogy nem egy vonalban vannak, s dolfi kb fél méterrel hátrébb is van... -
Kazagor #15 Elég csak megnézni a Rocky 4-ben, mikor a ringben egymással szemben állnak testközelben. Stallone Lundgren álláig ér.:) Biztos azóta Lundgren összement, vagy Stallone nyúlt meg egy icipicit. Hehe -
Kazagor #14 Mekkora kamu plakát ez. Stallone 175cm magas, Lundgren pedig 196cm-es óriás. A plakáton mégis szinte egy magasak. LOL.
Gondolom Stallone egója nem birja elviselni ha valaki magasabb nála. -
lamella #13 Magyar plakáthoz a magyar hangok:
Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
Jason Statham - Epres Attila
Jet Li - Görög László
Giselle Itié - Tenki Réka
Terry Crews - Galambos Péter
Mickey Rourke - Schneider Zoltán
Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Dolph Lugdren - Jakab Csaba
Eric Roberts - Kőszegi Ákos -
bippo #12 Többek között. Jó színész volt. -
#11 sóhaJ -
pokolfiu #10 aha, akkor rosszul saccoltam... ez volt az a csaj aki a kattantat játszotta douglas filmjében a neszólj számban ugyi? mert már azis lehet keverem valakivel... :D -
bippo #9 9hónapja. -
bippo #8 "Brittany Murphy jelenetei is a vágószoba padlójára kerültek". Tehát forgattak vele. Ez alapján kérdeztem, hogy ez volt-e az utolsó film, amihez volt köze, vagy forgatott-e még utána valamit. -
pokolfiu #7 jah, néztem énis, pedig ő már több mint egy éve holott... ha nem kettő... -
Locutus51 #6 Nem, a Something Wicked az uccsó filmje. IMDB nem is jelzi, hogy szerepelt ebben. -
#5 nem szerepel benne -
bippo #4 Mármint Brittany Murphynek. -
#3 nem valószínű. -
bippo #2 Ez volt az utolsó filmje? -
Locutus51 #1 "így többek között Liam Hemsworth és Brittany Murphy jelenetei is a vágószoba padlójára kerültek."
De, mint tudjuk, már készül a rendezői változat, Stallone twitterén szinte minden nap közöl róla valamit.