Nem jutott be a svéd parlamentbe a helyi kalózpárt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én jobbikot nem hallottam még cigányozni, csak cigányBÛNÖZÕZNI. Nagy a különbség, de sajnos a másodikból van több, és ez valóság, tény.
Lehet hisztizni, de NAGYON sok radikális párt van a világon, és ezek a radikális pártok általában komoly és gyors változásokat hoznak, a pozitív irányban, felváltják a szüttyögést, és a látszatpolitikát. Persze csak a negatív radikálisokat reklámozza és ezekkel hasonlítja össze mindenhol a politikai élet az új radikálisokat, mert az az érdekük hogy ne változzon semmi, nyugotan mutyizhassanak...
És bizony az lmp-t is NYUGODTAN lehet radikálisnak nevezni, ugyanúgy mint a jobbikot.
Én egyesekkel ellentétben, mindenfelé szétnézek, ismerem az összes pártot.
Nem hiszem el amit a tv mond (mert jópárszor hazudtak bizonyítottan a híradókban, a csúsztatás, ferdítés, cenzúrázgatás viszont mindennapos), utánanézek a neten a dolgoknak lehetõleg független oldalon, ha ilyen nincs akkor többfélén. Így látok rá rendesen a pártokra, és bizony mindben van sok nem kívánatos (bûnözõ vagy idióta, vagy komcsi vagy egyszerûen szar alak, vagy gyanús) elem (bár van egy olyan párt ahol mind elõfordul sokszor kombinálva, és 90% ilyenekbõl áll 😄).
Ja és megjegyzem, nem vagyok jobbikos 😉 még sem hiszem el amit fröcsög róla a mainstream média, sõt már gyakorlatilag semmit sem hiszek el ami a mainstream médiából folyik, mert az mese habbal, nem tény és nem hír...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Na és akkor mi van.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Én is szoktam mondani hogy a magyarság már/még nem érett meg a demokráciára, mert olyanoknak van szavazati joguk mint neked, mert olyanok szavazhatnak, akik néhány jópofa szlogentõl, tévériporttól, ígéretektõl bedõlnek az egyik oldalra.
Igen sajnos a magyar átlagemberbõl a komcsik kiirtották a gondolkodás képességét, legalább is a politika terén.
Engem magasról nem érdekel, hogy ki milyen párt politikájával szimpatizál, de te szimplán nem vagy normális, félrevezetett vagy, és félrevezetsz másokat is az egyoldalú ismereteiddel.
LZ forever
Mennyível mássabb, attól, hogy másra ráerõltetni a liberális világnézetet, vagy különben le anti-demokratázni, anit-szemitázni, stb. õket, mint hogy õk meg le anti-magyarozzák a hasonlókat?
LZ forever
Így pár nanosec alatt ezzé tudom alakítani:
"Az ilyenek miatt szoktam azt gondolni, hogy a magyarok nem érdemlik meg a demokráciát." -> Ergo ha valaki nem úgy gondolkodik, mint én, akkor nekem kötelességem ráerõltetni (diktatorikusan) a HELYES nézõpontot.
És tudod, mi a legszebb? Az hogy erre pára még azt is mondanák, hogy igazam van, ha ezt látom a liberálisok gondolkodásába. Úgyan is tényleg jó néhány hangadó liberális így gondolkodik.
LZ forever
tehát ha én készítek vmiylen zenei albumot, vagy játékot, akár filmet pl 100k-ból.
És azt várom h vegyék és jöjjön vissza és legyen belõle több.
Jönnek a torrentes srácok, akik leszedik, még a kiadás se jön vissza ergó bukás van és van ez a párt ami szeretne bejutni a parlamentbe h ott az ilyen torrentesek pártját képviselje.
Valahol azért kurvára nem szeretném h ezek ott legyenek.
és ez azért érthetõ is.
Nem vagyok ellenük sõt, csak ez nem éppen túl szimpatikus...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nem kell ismernem személyesen õket, hogy tudjam, hogy ifjúszoci újnemzedékes, volt szdsz, költségtérítésbõl ebédelgetõ párt jó nem lehet. (és ez nem az általad elképzelt "jobbikos média"-ból van, hanem tényekbõl, megtörtént esetekbõl)
LZ forever
De hát a magyar választó mindig is hiszékeny volt.
LMP= Látszatpolitikával Meggyõzõ Párt
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az, hogy most mi volt az jó kérdés. A PP logóját az egész választási kampány alatt egyszer nem lehetett látni, nem szólaltak fel, a választási listákon sem mindenhol szerepeltek. Az SD meg nyomta magát a médiában. Most meg persze mindenki fel van háborodva, hogy úúú, bejutottak, és hová jutunk így. LOL 😊.
No, meg aztán egy pártnak, aki kormányozni szeretne nem elég kizárlólag a sajtószabadság és az internetszabadság védelmét a zászlajára tûzni. Egy ország vezetésében ezek majdhogynem a legutolsó szempontok. Mi van a gazdasággal? A szociális hálóval? A közbiztonsággal, oktatással, munkanélküliséggel, egészségüggyel, adóval, kultúrával, más országokkal való kapcsolatok ápolásával, külpolitikával? Egy pártnak ilyen apróságokkal is foglalkozni kell, ha valaha is labdába akar rúgni. Nem elég zöld zászlóba burkolózva tüntetni a szelektív hulladékgyûjtés mellett, fõleg, ha az embernek nincs munkája, jövedelme, magas az adója, vagy éppen nem dübörög a gazdaság, mint minálunk. Akkor a szelektív hulladékgyûjtés meg a warezvédelem lesz az utolsó szempont, ami alapján a választópolgár dönteni fog. Azt mondja magában. Persze, szimpatikusan ezek a gyerekek, de azért én mégis valaki komolyabbra adom a voksomat, aki kormányképes.
Az EP parlamenti eredményüket pedig soha nem fogják tudni megismételni. Pont akkor ment a PirateBay-per, ha jól emlékszem. Minden orgánum arról cikkezett kétnaponta, mondhatni a csapból is az folyt. Könnyû volt meglovagolni a szenzációt, õk kerültek a reflektorfénybe, mindenki tõlük várta a megváltást. Aztán a PirateBay bukott (de attól függetlenül a mai napig is köszöni, jó megvan), a kalózpárt meg elmehet kapálni. A kutya nem kíváncsi rájuk többé. Ez az igazság.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
http://kalozpart.org/
a Kalózpárt az LMP egyik "ága", velük szimpatizálnak mert itthon nincs akkora támogagatottságuk(meg médiájuk) ahhoz hogy tényleges pártként funkcionáljanak.
igy lett egy szimpatikus társadalmi szervezet végül.
Országunk békéjét védi már s apái mellett küzd az ifjúság.
LZ forever