5
-
miszterjoe #5 *vetemedik -
miszterjoe #4 Egy frissebb cikkhez már lekommenteltem, de leírom ide is. Ha mégis arra vetemedig, hogy saját maga hostoljon valaki weblapot, annak úgy sem lesz akkora nézettsége, mint a BBC-nek. Ergó arra a pár felhasználóra (1-3) meg tökéletesen elég lenne a nem szélessáv is. -
Rotyoka #3 Csakhogy otthonról senki nem fog hostolni ilyet, mivel olyan stabil soha a büdös életbe nem lesz az áram és az internet mint egy szerverparkban -
#2 Én már annak is örülnék, ha lenne ingyenes, korlátlan adatforgalmú wifi lefedettség a megyeszékhelyek teljes területén.
Amúgy tévedés, hogy csak torrenthez kell nagy sávszél. Már csak az is elég, ha a saját gépeden hostolod a weboldaladat, és máris szükséged lesz minden egyes kilobitre a 100 mbit részarányos feltöltési sebességéből, ésatöbbi. -
miszterjoe #1 tl;dr - csak átfutottam
Ez mind szép és jó, de annak is nagyon tudnék örülni, ha a 100 Mbit-es unijós netem mellé lenne egy olyan számítógépem, ami f*szául le tudja játszani az 1080p-s streamelt videókat (vagy online videokonf családtaggal) és esetleg azt ki is tudom kötni egy FullHD TV-re, ha unom a FullHD monitort bámulni. Egyébként szerintem nem kell a 100 Mbit. A nagyobb sávszélesség csak torrentre, meg letöltésre jó. Ja és jó lenne ha nem a névleges internet sebességet lobogtatnák, hanem az unijjó garantált sávszélt követelne meg a szolgáltatóktól. Nagyon nem mindegy.