STOP
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anglia felé megy xD az a másik irányban van 😄 de lehet h kerülõutat választ 😊
All hail the double x!
Eurotripbõl jókis stoppolási tanácsokat leshetsz el csak hogy érdemben is hozzászóljak, fõleg ha Bukarestbe mész
Akkor en mondom kulturaltan.
SZIA JO LEGYEL
SZIA JO LEGYEL
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amúgy +fav
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> Hogy lehetek ekkora egy szemétláda 😞
okcsû.
tsõõ
azt már elvileg nem érzem 😊
kulturált egy pöcs vagy
kulturált egy pöcs vagy
és ha feldarabolás után erõszakolnak meg ?! <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
anglia fele haverhoz, itt számomra akik fontosak voltak elhagytak szarba néztek stb, nem akarok siránkozni, hát egyedül :-)
legyek õszinte? ha feldarabolnak se bánom :-)
legyek õszinte? ha feldarabolnak se bánom :-)
elõtte azért nézegess stoppolós-darabolós-megerõszakolós filmeket bár az utóbbi a galériád láttán nem veszélyeztet <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
sejtettem hogy ez lesz a legelsõ hsz
sok sikert....(Y)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy világot látok és meglépek itthonról igen nagy korú vagyok :-), tudom hogy kicsit késõn döntöttem, konkrétan azzal hogy már most tél van de így hozta a sors! ja és igen, semmi pénzem nincs hogy még izgalmasabb legyen!, stop-pal megyek várom a tanácsokat
Úgy döntöttem hogy világot látok és meglépek itthonról igen nagy korú vagyok :-), tudom hogy kicsit késõn döntöttem, konkrétan azzal hogy már most tél van de így hozta a sors! ja és igen, semmi pénzem nincs hogy még izgalmasabb legyen!, stop-pal megyek várom a tanácsokat
← ElőzőOldal 4 / 4