171
Sziasztok ma éjjel meglépek
-
#51 Na, hála...
Akkor eladom a géped! -
Deletos #50 London Luton -
#49 és melyik részére mész Angliának? -
Deletos #48 ma éjjel, beszámolót nem hiszem hogy tudok írni, de mikor Angliába érek le írok mindent!
ha tényleg komolyan gondolod akkor vegyél fel skype-ra deletos32 és beszéljünk vagy gmail fiókra [email protected], kíváncsian várlak! -
Gibor #47 Hol lesz a talipont pesten? Megszervezek egy Első Hivatalos SG STOP rendezvényt! Megbeszélünk egy gyülekezési pontot, és kiindulunk most elsőre Angliába és utána vissza (már aki vissza akar), képzeljétek el milyen jó lehet, a cyber világot kibeszélni miközben egymást verjük össze 1 szelet kenyérért, már most izgatott vagyok. -
#46 hányadik kerületből, lehet kimegyek eléd integetni :) adok pénzt buszra legalább sopronig juss el :D -
Gibor #45 Azért mert pixxel barátomnak köszöntem? -
#44 ha lehetőséged lesz rá minden nap írhatnál beszámolót. Mikor akarsz indulni? -
Deletos #43 konkrétan úgy értettem hogy már levan szervezve minden csak ki kell jutnom! -
Deletos #42 a legelső hsz-edből ítélve nem lehet -
Deletos #41 igen, amúgy nagyon várom imádom a kihivásokat és ez nem is kicsit! -
Gibor #40 De nemigaz, komolyan beszélek. Engem nem lehet komolyan venni vagy mi? -
#39 ha ott van melód mit csinálsz itt? :D -
#38 ezzel jár..aki belevág egy stoppos utazásban annak erre fel kell készülnie.. valakinek pont ez a kihívás és/vagy a buli az egészben. -
Deletos #37 igen, ezt tudom, ezzel vagyok a legnagyobb problémában :S -
Deletos #36 nah jól van nagyon vicces vagy, köszi a jókedvet :-) -
#35 ha szerencséd van 3-4 nap..de készülj fel, hogy nagyrészt fürdés és hasonlók nélkül telik az út (: -
Gibor #34 Az legyen a legkevesebb.... évek óta nem használtam, csak porosodik, de még mindig első rugásra beröffen :P -
Gibor #33 Veled tarthatok? ilyen élményeket nem lehet kihagyni. -
Deletos #32 nem fizetem ki, és nem tudom visszavinni :D -
Deletos #31 köszi szépen!, Angliában van melóm csak nem akarok repjegyre költeni meg ilyesmi, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt érek oda :-) -
Gibor #30 Komolyan mondtam. -
#29 -
#28 több ismerősöm/barátom is volt már stoppolós Európa túrán. Sok sikert ha bevállalós vagy nagy buli lehet belőle, bár 1 társsal lenne az igazi, de akár így is szerezhetsz barátokat. Sok sikert..és kitartás ;) -
Deletos #27 szinte semmi pénzem nincs ez nem fenyeget :D
gyalog, vicces vagy :) -
Gibor #26 Gyalog? Van egy Simsonom, pesttől nem messze lakom, oda adom ha kell, nagyon keveset fogyaszt és 80 al megy. -
#25 asszem itt olvastam nem tudom milyen fórumban, h vkik unalomból elstoppoltak Barcelonáig, meg vissza.
azért sok pénzt ne vigyél, csak hogy ne adj okot a láncfűrészeseknek erdőbe gyilkoláshoz :) -
Deletos #24 pest -
#23 honnan mész am? -
Deletos #22 köszi
többiek most hogy szét offoljátok a topikot remélem elélveztek és örültök :) -
#21 anglia felé megy xD az a másik irányban van :D de lehet h kerülőutat választ :) -
#20 Eurotripből jókis stoppolási tanácsokat leshetsz el csak hogy érdemben is hozzászóljak, főleg ha Bukarestbe mész -
#19 Akkor en mondom kulturaltan.
SZIA JO LEGYEL -
#18 jah +fav -
#17 Miért éjjel lépsz meg olyankor kevesebb az autós -
Gibor #16 Amúgy +fav -
Gibor #15 Hogy lehetek ekkora egy szemétláda :( -
#14 #11 #13 kulturált egy pöcsök vagytok ti is -
fodorpetii #13 okcsű. -
#12 vigyél magaddal törülközőt