Remek koncepciókból gyenge játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Area 51- kritikával abszolúte egyet kell értsek elkezdtem vele játszani és én is irgalmatlanul beleuntam nem is bírtam végigtolni :S
Sajnos idén is kijött már pár hasonló kaliberû remekmû... De hát rossz játék mindig volt és lesz is! Sajnos :S
fry day fry day sálálálláláá
A Mafia2 viszont nálam inkább pozitív csalódás lett.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(ja de, csak az, amikor a stalker topikban skynet fröcsögõ hsz-eit olvastam. én még egy konszolidált hsz-t nem olvastam tõle.)
az area51-et akkor játszottam végig, amikor ingyenes lett: az ingyenességét is hozzátéve, elég kellemes meglepetés volt. nem egy nagy cucc, de akart egyáltalán több lenni egy tucat FPS-nél? nekem már az elejétõl kezdve az volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Kane and Lynch-et sem értem. Azt, hogy egy lejárató kampány folyt ellene az egy undorító dolog. Igen is, sok magazin ki merte mondani, hogy játszható alkotás és ha nem is jó, középszerû, de semmiképpen sem rossz.
Az MI-vel kapcsolatban meg azt mondanám, hogy nem a legkönnyebb móddal kellene próbálkozni...
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
Igaz, sajnos balsors kísérte a fejlesztést, menet közben többször is átdolgozták, sokat késett, és nem is lett túl sikeres cím.
Csomó ötlet nem került bele a végleges verzióba.
Eredetileg komoly fizikát is terveztek, mint amilyen a Penumbrában volt.
videó 1
Az elmeháborodást is jobban ki akarták dolgozni, hogy a játékmenetet is érinthesse.
videó 2
Szóval az eredeti ötletek alapján sokkal jobb is lehetett volna.
De ezek ellenére is jól sikerült, egyedi játék.
Nem értem, miért került erre a listára 😊
Tehát simán elképzelhetõ, hogy sokadik végigjátszás folyamán ütközzön az ember bugba!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
sokadik végigjátszás után döbbenni rá, hogy na ez inkább mégis nagyon szar...
Amit én a listára raknék az pl a Gothic 2 amit végigvittem már egyszer kétszer, de legutolsó végigjátszáskor rádöbbentem, hogy egy iszonyat bugos játék. Úgy felidegesített hogy kettétörtem a lemezt! 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel nem értenék egyet. A CoC nekem eddig a legnagyobb pozitiv meglepetés volt a játékvilágban (talán a Tribes - Vengeance vetekedne vele).
Én sehol nem éreztem, hogy sima FPS vált volna belõle. Nagyon gyakran elõfordul, hogy munició nélkül marad az ember, elveszik a fegyvereit, vagy éppen nem ajánlott felhivni magunkra a figyelmet a lövöldözéssel.
Ilyenkor lehet megint lopakodni, menekülni, stb.
Nekem akkor lett volna csalódás, ha az egész játék a menekülésrõl szólt volna, és nem lett volna ahogy szembeszálljak az üldözõkkel.
Azt aláirom, hogy bugos, de szerintem azon kivül nem volt baj a játékkal, jól megtalálták a a középutat a túlélõ horror és az FPS között.
De a listára sokkal inkább felkívánkozik a Mafia II. Bár a számok ott sem ezt mutatják.
Az amcsiba benyomuló kelet-európai nehézfiúk viszont még nem igazán részei az amerikai kultúrának és ez a játék is elég kidolgozatlanul hagyta az egész sztorinak ezt a hátterét.
Mivel új elem gyak nem került a játékba, így szerintem sok játékosnál elveszítette azt a pluszt, ami a végigjátszáshoz motivációt adhatott volna. Legalább is nálam biztosan.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs