Vonat, busz, kamion fotózás

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

v43 001
Miért hol laksz? Törökbálint, Etyek, Sóskút, Páty, Budaörs...?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Piloss
lol,Biatorbágy itt van egy köpésre

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

v43 001
Tessék, mondom hogy kicsi a világ xD

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

N o N a m e
Demeter Trans? Ez komoly? 😊) Székelyudvarhelyi a cég 😊 Ismerem a fõnökét 😊
Falkon
Kicsi bizony! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

v43 001
Hehe, kicsi a világ 😄 Jó képek!
#15 thx, várlak vissza saját fotókkal 😄

Falkon
Biatorbágy, ugyan ott ugyan akkor 😄DDDD :

Biatorbágy jún. 24:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ez sztem jó kis topik..
Nem kimondottan csak 1 téma van 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

v43 001
<#eljen>saját kép?😊
#12 hát akkor már csak nem

tuzfal3
Egészen januárig nem mozdult ki a gép.Eredetileg a kép úgy lett volna elkészítve hogy a Nap nem látszik, de a kutyám elõszeretettel rángatja ki a kezembõl a lógó dolgokat, és féltettem a telefont(csuklópánt lógott le)ezért gyors feljebb emeltem.
Kis off:
A kocsi túl esett a motor cserén 400 000 magyar forintba került:S Remélhetõleg ezek után nem lesz vele gond.
ON

Opel Movano 2.8DTi

v43 001
Jó kép 😊 Sokszor amikor szembe süt a nap akkor az elronja a képet de itt pont az ellenkezõje van 😄 Jó ez a nagy hó is. Elõ tudtátok ásni? 😄

tuzfal3
Sziasztok!
Én is hozok egy képet "arról a bizonyos elfelejtett kategóriáról" a kisbuszról.Ezt én fényképeztem,mivel ez a sajátunk.
Solt,2009. december 20. 10:04

Opel Movano 2.8DTi

v43 001
Hát elvileg. Lehet venni valahol engedélyt és azzal már mozdonyokba is felmászhatsz. Amúgy meg kevés embert ismerek akinek lenne engedélye hozzá.

Most nincs,majd lesz 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

a vonatok fotózása engedélyhez van kötve nem?
v43 001
<#worship> Ha van képed rakd be nyugodtan 😄

v43 001
Amúgy a képeket úgy gondoltam elhelyezni/megnevezni hogy:
Helyszín, dátum (idõpont), esetleg még valami megjegyzés vagy név.
KÉP

Tetszik a topik, +fav! 😉

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

v43 001
Pontosan én sem tudom de igen valami ilyesmi. Ez ugye egy Credo busz amit a BKV tesztelt 😊

pxxl
P-s rendszámmal? 😄 próbaút?

All hail the double x!

v43 001
Helló!
A topikot azért nyitottam hogy itt a vasútbarátok/kamionosok/buszosok megmutassák a saját készítésû fotóikat. Jó lenne ha mindenki tisztelettel és jóindulattal kommentálna a képekhez. Ez alatt nem azt értem hogy mindenki dicsérje a másikét, csak azt hogy kultúráltan fogalmazzuk meg a másiknak az esetleges hibákat (pl.: legközelebb a másik oldalról próbáld, kicsit homályos a kép stb.).
Egy-egy képet be is rakok példaként hogy képzelem ezt el:
Budapest-Kelenföld, 2010. 08. 18.

Biatorbágy, 2010. 07. 18.

Budapest Batthyány tér, 2010. 09. 04.

További jó képnézegetést/kommentelést/fotózást!<#wink>

← ElőzőOldal 14 / 14