Vonat, busz, kamion fotózás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#15 thx, várlak vissza saját fotókkal 😄
Nem kimondottan csak 1 téma van 😄
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
#12 hát akkor már csak nem

Kis off:
A kocsi túl esett a motor cserén 400 000 magyar forintba került:S Remélhetõleg ezek után nem lesz vele gond.
ON
Opel Movano 2.8DTi
Én is hozok egy képet "arról a bizonyos elfelejtett kategóriáról" a kisbuszról.Ezt én fényképeztem,mivel ez a sajátunk.
Solt,2009. december 20. 10:04

Opel Movano 2.8DTi
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Helyszín, dátum (idõpont), esetleg még valami megjegyzés vagy név.
KÉP
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A topikot azért nyitottam hogy itt a vasútbarátok/kamionosok/buszosok megmutassák a saját készítésû fotóikat. Jó lenne ha mindenki tisztelettel és jóindulattal kommentálna a képekhez. Ez alatt nem azt értem hogy mindenki dicsérje a másikét, csak azt hogy kultúráltan fogalmazzuk meg a másiknak az esetleges hibákat (pl.: legközelebb a másik oldalról próbáld, kicsit homályos a kép stb.).
Egy-egy képet be is rakok példaként hogy képzelem ezt el:
Budapest-Kelenföld, 2010. 08. 18.
Biatorbágy, 2010. 07. 18.
Budapest Batthyány tér, 2010. 09. 04.
További jó képnézegetést/kommentelést/fotózást!<#wink>#wink>