Vonat, busz, kamion fotózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thomson002
Pár kép :

http://indafoto.hu/Thomson

Királyvagy.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

birdo

Lekaptam a Kaposvolánt hátulról ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

v43 001
<#worship>rakjál majd be te is fotókat

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Gollo
az elsõ képen olyan mintha nemlenne "madzag" .. 😄 amugy jó képek lettek nagyon 😊<#eljen>

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

v43 001
Képek a ma reggel érkezett MÁV-TRAKCIÓ-s TRAXX mozdonyról:
Egy érdekes találkozás:

Oldalról:

Irány Dunakeszi!!! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Freedom88
40 alatt még zenél is

T.T.

pyrohun
wow!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

v43 001
Na mi ez a kihaltság???
Itt az új Liszt Ferenc mozdony 😊
Biatorbágy, 2010. 10. 22.

v43 001
2 fotó:
Margit hídon:

M0-a:

v43 001
Az nem semmi 😄

<#nevetes1>
(ték)

kifli
mekkora vuvuzela 😮
whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

pyrohun
HDR? 😊

Amúgy milyen állapotban van ez a szerelvény, hihetetlen 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tinka123
Répcelak, Ipari park.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

v43 001
Na ez igen! <#taps>
#105 <#eljen><#wink> szép

Tinka123
Hogy ne csak vonatok legyenek : )

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

laslandes

v43 001
Jók. De am ha lehet saját képet hiszen azért van a topik 😉

szabii98
Nem az én képeim, de
Székesfehérvár, Piac tér

És a papám volt busza(ezse saját)
Ha jól tudom, Kaposvár

I met God. She's black

v43 001
Egy tegnapi kép:
Budaörs, 2010. 10. 01. ; Bobó 😊

v43 001
Köszönjük!

birdo

v43 001
Gõzöm sincs. Eddig az összes képem felrakta.

Nohab
Erre a kephost.hu-ra mekkora a max feltölthetõ kép mérete? 1-2mb?
birdo
Yól látod ))

R420
Borsodchem ha jól tudom igaz?😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

v43 001
Mai képek Biatorbágyról 😄
Rakodás közben a 019-es Nohab szerelvénye:

Valamint Csaurusz vontatta tehervonat pihen Biatorbágy 5. vágányán:

#90: 😊
#91: Hát ha van idõd gyere el te ide 😄 Érdemes szerintem 😊
#92: Majd világosban próbáld meg 😊

Freedom88
mert az elõvárosban van a lóvé.

T.T.

Falkon
Reggel fél7-kor lekaptam én is! 😄

(A kép minõségért bocsi)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nohab
Hogy mi a fenéért nem tudtak ezek eljönni ide is...
pyrohun
M61 019 volt meg TT-s modellvasútban (2 példányban is) 😊 - imádtam!

v43 001
Na a mai naptól kezdve Biatorbágy és Budaörs között elkezdték a vasúti pályaépítési munkálatokat. Magyarul felújjítják a pályát. Ez sok érdekességet vonz a környezetbe 😄 Tehát akkor beszéljenek ezek a gyönyörû Nohab tesók 😄

MANos Viktor
Hát jah 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

v43 001
Ja. 😄 Akinek mutattam mindenki nézett egyet 😄 De hát nyáron meleg volt 😊

MANos Viktor
A ventillátor befigyel. xDDD

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

v43 001
Ma reggeli fotó Budapest-Kelenföldön.:

Laminátka 😊

birdo

Hétvégén fényképeztem Miskolcon....

birdo

Augusztus közepe...Veszprémi körgyûrû

Klemice
ejnye...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

v43 001
Egy festõi kép mára tõlem 😄

#79 aham, de a Laminátkás Tata bejárata után készült nem?

Nohab
Majdnem, Baj.
v43 001
Ez de tök jó 😄 Ez magyar busz <#taps> Külföldre sokat szállítanak, sokszor látni vegyes tehervonatokba besorozva.
#76 Én is 😄 Ha nem tévedek te Tatán, én meg Biatorbágyon. 😊

passatgt
nem az enyém de valakinek biztos a sajátja😄

Nohab
No igen. Ezt a mellékvonalak felújításával, illetve a második vágány lerakásával lehetne megoldani, csak erre nincs pénz, vagy nem akarnak pénzt áldozni.
Szerencsémre a "kirakat" vonal (Bp.-Hegyeshalom) mellett élek, így el vagyok kényeztetve az új, és magánvasúti gépekkel.
A második problémára többen is megoldást találtak, csak mégssem sikerültek.

Falcon, köszi 😊
v43 001
Na akkor én is dobok be pár képet:
Káptalanfüred, 2010. május 27., Bzmot <- #71 gondolom ilyenek járnak ott

Bp. Kelenföld, 2010. július 29., Pink-Floyd húzta k*rvahosszú tehervonat 😄

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

v43 001
Van benne valami. De sajnos nem azzal foglalkoznak hogy több vágány legyen hanem hogy melyik vonalat zárják be éppen...