Sacha Baron Cohen lesz a Freddie Mercury-film főszereplője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan gyerekek...magyar hangja Tabáni István és akkor méár az énekhang is passzolni fog😊)
Cohennek jó hangja van, de kicsit sem hasonlít Freddiére, úgyhogy nem az õ hangja lesz benne. Van egy-két énekes a világon, akiknek nagyon hasonló énekhangjuk van Freddie-hez, lehet hogy õket is beszervezik.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
gerg michaelt a fõszerepbe és lehet még jobb is lenne mint az igazi ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem tudom, szerintem totál értelmetlen lenne ha Cohen énekelne. Akkor biztos messzirõl elkerülöm a filmet...
Johnny Cash-t eljátszotta Joaquin Phoenix. Jim Morrinsont eljátszotta Val Kilmer. Nem tudom, de elég fura lenne a dolog, fõleg, hogy nem stúdiódalokat fogunk hallani a filmben. Gondolom lesznek próbák, feléneklések, dúdolások, no meg a koncert. Utóbbiról van anyaguk, ott használhatnák, de mindnél fura lesz a váltás, nem?
Nem tudom, nekem egyértelmû, hogy nem Cohen fog énekelni. Ha mégis, akkor ez nem film lesz, hanem egy gusztustalan hülyeség. Nem vagyok egy Queen rajongó, sõt, a rockot sem szeretem, de Mercury hangját nem lehet "eljátszani"...
Érdekes, nekem inkább az tûnt egyértelmûnek, hogy eredeti felvételeket fognak bevágni, bár a legtöbb életrajzi filmben a színész énekel, és Cohen is tud elvileg énekelni, de azért reménykedem, hogy Mercury eredeti hangja lesz benne, mert egyszerûen utánozhatatlan!!!
Simán lehet, hogy az eredeti Mercury éneklést fogják felhasználni. Attól, hogy a legtöbb énekeses élterajzi filmben saját hangon énekelnek a színészek, lehet, hogy itt meghúzzák. Más kérdés, hogy az elég gáz lenne, mert akkor valami karaokenak nézne ki az egész.
A jelleme nagyon különbözõ a két illetõnek, az életmódja már nem annyira 😊
Nem értem miért állnak meg 85-nél, a történet nem teljes a maradék hat év nélkül.
A filmet mindenképpen megnézem, mert rajongóként az ilyesmi kötelezõ, de ha csak egy picit nem tetszik, leszedem a keresztvizet a készítõkrõl, és a producerek anyukája igen sokat fog csuklani! 😊
Nem értem miért állnak meg 85-nél, a történet nem teljes a maradék hat év nélkül.
A filmet mindenképpen megnézem, mert rajongóként az ilyesmi kötelezõ, de ha csak egy picit nem tetszik, leszedem a keresztvizet a készítõkrõl, és a producerek anyukája igen sokat fog csuklani! 😊
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
"Azt egyelõre még nem tudni, hogy Baron Cohen fog-e énekelni, vagy Mercury hangját használják-e fel."
😄DDDD
Tényleg hasonlít SBC Mercuryra, de ha növeszt kis bajuszkát, meg hasonló hajat, tiszta borat lesz megint...
😄DDDD
Tényleg hasonlít SBC Mercuryra, de ha növeszt kis bajuszkát, meg hasonló hajat, tiszta borat lesz megint...
"Azt egyelõre még nem tudni, hogy Baron Cohen fog-e énekelni, vagy Mercury hangját használják-e fel."
ez szerintem csak neked nem világos, vagy annak aki ezt a marhaságot írta.
ez szerintem csak neked nem világos, vagy annak aki ezt a marhaságot írta.