Az epében keresendõ a fiatalság forrása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kara kán
candidiasis.
pölö.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Na mesélj :P mondjuk én nem nagyon eszem

igen, akkor ö már nem öregszik.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Kara kán
Te tényleg nem érted. Olvasd el a cikket is, ne csak a hsz-eket.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

datango
anyukámnak epe köve volt és eltávolították az epéjét, akkor õ már nem öregszik? nemértem.

0Speed0
A nyugdíjkorhatárt meg majd felviszik 120 évre... <#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Kara kán
sztem abba halt bele id. Schirilla.

szeretem az élesztõt :P

Élesztõ a halál ellen. Nem rossz. :)

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

trz
en meg savat. itt a tuti mix ecsem. kellene egy manager.
Skynet723
bakker, mult héten epét hánytam :S

Who wants to live forever? I don't.

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyûzet.

Na ezt el kell olvasnom mégegyszer...
Még most sem tiszta teljesen, hogy mi köze is van az az élesztõgombák hasnyálmirigyének az egerek epesavához <#nemtudom>
Tinman
X-aktákban Tooms a gumiember tudta mi a jó...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kara kán
Gyógynövényekkel lehet amúgy helyettesíteni, nem kell kínozni szegény medvéket.
A magyar patikákban kiváló, csodás gyógyító hatású epeteát lehet kapni.

Kara kán

Kara kán
Akkor mégis van valami alapja annak, hogy azok a galád kínaiak medvék epehólyagját fejik, illegálisan.