10
-
Macropus Rufus #10 jelenleg a linux a legelterjetebb rendszer. Csak a desktop piacon vezet a windows.
-
#9 Ha Linux lenne a legelterjedtebb oprendszer, akkor akkor arra lenne ennyi vírus/spyware/kellemetlenség. -
#8 -
#7 -
#6 Esgé, jóreggelt... Ez valamivel több, mint egy hónapos hír -
stremix #5 Még véletlenül sem a Kaspersky csinálta a vírust... -
Chronos2111 #4 "amelyek már a Windowst futtató számítógépek esetében beváltak" - tipikus. Ha nem a windows lenne a legelterjedtebb (vírus, köhhm) oprendszer, akkor én komolyan hiszem hogy nem lenne ennyi vírus/spyware/kellemetlenség.. Na ezért nem használok én windows-t. -
endrev #3 Hurrá!
Valaki megmondaná nekem, hogy mi a túróra is jó a nem feltört iPhone?
(Nem túlóra, TÚRÓRA! Ne izguljá!) -
Ferrer #2 Hát igen..... :) -
redgreen #1 Ez ellen védekezni egyszerű (azon felül, hogy az ember nem telepít fel semmit kétes forrásból): emelt díjas szolgáltatások letiltása. Nincs fejfájás attól, hogy egy program emelt díjas hívást indít, vagy prémium SMS-t küld. A push SMS-t a legfontosabb letiltani, nagyon kellemetlen (SMS megkapásáért fizetsz).
Azt viszont, hogy a telefonunk (PDA-nk) mindenféle bizalmas információkat (GPS koordinátákat, használati információkat, telefonkönyvet, SMS listát, bankkártya-adatokat) küldjön, csak megfelelően tervezett és jól beállított operációs rendszerrel lehet megakadályozni... Kíváncsi lennék, létezik-e a mobil OS-ek között ilyen jellegű összehasonlítás?