6
  • AgentKis
    #6
    Mér kell a KV főzőkre is azt a Qrva win7-et erőltetni???
  • AgentKis
    #5
    Ha már újonnan lassú, akkor 1 év múlva (mire a windóz jól bezabál frissítésből meg toolbar-okból) tetű lassú lesz. Amúgy tetszik a dolog, de xp-vel (amihez driver nem lesz) vagy valami kisebb linuxxal hajtanám...
  • MsUser
    #4
    Ha most azt mondják ne várjunk nagy sebességet, stb. akkor mi lesz mire megjelenik többet tud majd a telefonom, ez elég hülye bemutató volt ha saját magukat lehúzták. Az egyediség nem elég egy ezköznek a teljes sikerhez, hány helyen fog elrepedni, megkopni a csodálatos piros burkolata a hajtogatás miatt, már csak azt nem mondták hogy a színéből is látszik hogy nőknek készült.
  • Armagedown
    #3
    ez nem így van , a netbookok esetén is egy időben a gyártóknak megszabta hogy hány inches kijelzővel , illetve az is hogy melyik Atom procit melyik chipsettel gyárthatták , ellenkező esetben drágábban adta volna nekik.
    Ebben az esetben miért lenne engedékenyebb ?
  • kvp
    #2
    Ez egy platform, azaz barmit rakhatnak bele amit egy desktop gepbe is. Mivel az intel csak chipeket es alaplapokat gyart, ezert minden gyarto keszithet belole egyedi valtozatot. Van akinek a nagyobb aksi kell, van akinek a billentyuzet es van aki dpad-et akar, mert telefonkent vagy mobil jatekkonzolkent fogja hasznalni. (tehat lehet belole desktop, laptop, tablet es telefon is)
  • mynameisbence
    #1
    a billentyű helyett rakhattak volna bele nagyobb aksit meg erősebb procit