A közösségi hálózatok szabják meg a jövő marketingjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már elterjedtek. <#ravasz1>#ravasz1>
Én is verziószámozzam magam? Market_HUNgarianPasi_2.9.beta marketing látásmód:
Szerintem az ügyfél problémáját kell megérteni és megoldani, nem pedig vérprofit orientáltan rásózni valamit...
Reklámban pedig "brand" érzést sugallok a potenciális ügyfélnek. Ezt raktározza el a tudtában.
Blogok, fórumok, fizetett újságcikkek stb netes megjelenésbõl keletkezõ vásárlói releváns viszhang bõven elnyomja sõt meg is védheti az általad képviselt márkát. Remélhetõleg ez senkinek nem okoz gondot.
Szerintem az ügyfél problémáját kell megérteni és megoldani, nem pedig vérprofit orientáltan rásózni valamit...
Reklámban pedig "brand" érzést sugallok a potenciális ügyfélnek. Ezt raktározza el a tudtában.
Blogok, fórumok, fizetett újságcikkek stb netes megjelenésbõl keletkezõ vásárlói releváns viszhang bõven elnyomja sõt meg is védheti az általad képviselt márkát. Remélhetõleg ez senkinek nem okoz gondot.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Tehát hamarosan elterjednek a lefizetett blogok is.
Jahhh... plázacicák helyett blogcicák lesznek...azaz vannak..
Oké ))
Teljesen jogos, hogy a kívánt termékrõl érdeklõdöm...és ha az internet, akkor a fórumok jönnek sorba a gyártó cég információja után.... ki mit tapasztalt...
Tavasszal szemeztem egy vizsga felkészítõ tankönyvvel egy online könyvesboltban....és mit látok hozzászólásként ???
- nem az van benne ami kéne...ne vedd meg !!!
Hát nem vettem meg..." érzelmileg hatott rám )))
Oké ))
Teljesen jogos, hogy a kívánt termékrõl érdeklõdöm...és ha az internet, akkor a fórumok jönnek sorba a gyártó cég információja után.... ki mit tapasztalt...
Tavasszal szemeztem egy vizsga felkészítõ tankönyvvel egy online könyvesboltban....és mit látok hozzászólásként ???
- nem az van benne ami kéne...ne vedd meg !!!
Hát nem vettem meg..." érzelmileg hatott rám )))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.