Gyorsabban reagálnak az akciójátékosok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
A teszt (vagy inkább a cikk) kicsit félreérthetõ,arról van szó hogy REAKCIÓIDÕT teszteltek.

" A mindennapi életben leginkább az számít hogy helyesen dönts, nem pedig 25%-al gyorsabban."

Ezt mond akkor amikor mondjuk ülsz a kocsiban és bevág eléd valaki. Vagy csak felédhajítanak valamit. A reakcióidõrõl van szó,az pedig az fps-tõl jobban fejlõdik. Mindenesetre megnézném milyen tesztet lehet kitölteni ami reakcióidõt mér....Mik lehettek a kérdések?

Piros?

a: kék
b: zöld
c: piros

Kb ilyesmi...😄
A tesztek eredményei ugyanolyanok lettek. Csak épp az FPS-t nyúzó játékosok 25% gyorsabbak voltak.
" mindennapi életben leginkább az számít hogy helyesen dönts, nem pedig 25%-al gyorsabban."

Legközelebb próbáld megérteni, amit olvasol.
Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Annyira poén, hogy amikor egy negatív eredmény jön ki hasonló, játékosokról vagy játékosok egy rétegérõl szóló kutatásban, akkor az nem lehet más csak baromság. Bezzeg ez mennyire igaz, az FPS-tõl szuperképességekre tettem szert, azóta félnek tõlem az utcán, bármit, bárhol képes vagyok megoldani. Kedvencem amikor valaki felhozza, hogy háború esetén õ lenne a tökéletes katona, mert hardon nyomta végig a Call of Duty-t.

Közben meg annyiról szól a hír, hogy az az éppen FPS-ezõk gyorsabban csinálják meg ugyanazt a hülyeséget, mint a sims-esek. A mindennapi életben leginkább az számít hogy helyesen dönts, nem pedig 25%-al gyorsabban. A játékoknak és a gép elõtt gebedésnek pedig több káros hatása van mint hasznos, hiába szeretnénk, hogy ez ne így legyen.
sims 2 mint stratégia??? Adtak volna nekik Starcraftot, feladat, hogy verjenek meg egy Koreai pro playert. 50 óra után egyszerre 500 féle dolog felé tudtak volna figyelni. 😛
Molnibalage
Halkan kérdezem meg, ÉS? Bonyolult problémák megoldása nem gyors döntéseken múlik...

A tesz mirõl szólt? Mert ez esetben csak arról is lehet szó, hogy egyformán tudatlanok, csak "nem tudom" válasz esetén gyorsabban tippelt az FPS-esezõ...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lemaradnának, mint a borravaló. Egy akciójáték (fps) teljesen más kategória. A reakcióképességedet nagymértékben megnöveli, a gondolkodásod felgyorsítja. Javítja a térlátásod (periférikus látást is). Én 7 évig voltam aktív játékos és még a mai napig kamatozom belõle az élet más területén, pedig 3 éve nagyon ritkán játszom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Azért megnézném még az olyanok probléma megoldó képességét is,akikkel Portal-t,Braid-et..és hasonló elmés kis logikai játékot játszatnak 50 órán át😊
Én inkább egy RTS és FPS közötti tanulmányt csináltam volna. Persze, ez is jól demonstrálja a különbségeket gondolkodás gyorsaságáról.

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Ez így is van. Ezt saját magamon érzem, több év UT és bõ egy év STALKER SoC online játék után. A S SoC-t a TWT klán szerveren szoktam nyomni. Ott egyedileg áttervezett, nagyméretû pályákon játszunk. Sokszor komplett problémahalmazokat kell megoldani, hogy egyáltalán betudjak vinni egy pontot. Fõleg amikor sokkal jobb játékosok ellen kell küzdeni, akiknek 5X izmosabb gépük van. Egyszerre kell nagyon koncentrálni, gondolkodni az ellenfél lépésein és taktikáján + a sajátunkon, valamint nagyon gyorsan reagálni. Az UT gyakorlatilag ugyan ilyen csak sokkal gyorsabb és némileg mást taktikát kell alkalmazni.