19500
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Shiwo
    én az eragonnal voltam így...

szerintem amúgy az eleje kissé tömény, picit uncsi (úgy meg gondolom pláne, ha már láttad filmen) és iszonyat sok név bukkan fel, de ha az ember túl jut rajta, akkor elég jól beindul..
  • MaRee
    Annyiban, hogy ez PDF, az meg doc :D
  • Hoz_Hun
    Egy kérdés: mennyire olvasmányos? Én rengeteg könyvet olvastam már, de megvallom őszintén a Gyűrűk Urán nem bírtam átrágni magam, pedig kétszer is nekifutottam. Elsőre az első száz oldalig sem jutottam el másodjára meg ott lett elegem, mikor a szamárról írt oldalakon át, akit Mordor bányáitól zavarnak vissza (már a Bombadil Toma és Aranymag hihetetlenül unalmas részeinél is rosszul voltam).
    Szóval ez mennyire ilyen? Nem feltétlenül akcióra vágyok, hanem érdekfeszítően legyen megírva.

Csak mert gondolkodok rajta, hogy nekiállok.
  • Hoz_Hun
    Ez mennyiben különbözik attól, amit korábban tettek fel doc formátumban?
  • Csacsi
    Köszi
  • MaRee
    Trónok Harca 4 kötet magyarul PDF-ben
  • Csacsi
    csak ez Word...És a PDF jobb lenne.
  • MaRee
    Na ez egy nagyon fasza rész volt, ezerszer jobb mint a harmadik! Az ilyen pörgős részeket szeretem, a vége pedig főleg jól sikerült, alig várom a következő részt
  • Montanosz
    már linkeltem onnan letölthetitek,aki igényli annak meg vannak az előzmények is a Kóbor lovag 12
    4 kötet

akkor legyen már ott egy FEIST pakk is, rá is ráférne már egy jó kis sorozat))feist művek

• MaRee
    Reggelre felnyomom őket akkor!
  • Csacsi
    Engem érdekelne PDF-ben. Azt jól lehet olvasni a telón.
  • Shiwo
    nekem prc-be van meg
  • G_ArchAngel #306
    Szerintem lesz akit erdekel.
    En angolul 'szenvedek' vele es most mar igy fogom vegigolvasni:)

(valojaban nagyon elvezem - a lassusagom ellenere is - hogy olyan kifejezeseket tanulok, amitol meg az amerikai lakotarsamnak is felszalad a szemoldoke:D)
  • MaRee
    OFF:

PDF-ben megvan magyarul a sorozat 4 kötete, ha kell felrakhatom valahova.
  • mindero
    Ez nagyon állat :)
  • Montanosz
  • Pierre75
    Te mit nézel? Meg se próbál realista lenni, a Rómával ellentétben. Ez egy 300-ra hajazó kardozós-baszós történet, kellően primitív párbeszéddel, hogy minél szélesebb körben élvezhető legyen.
    Ha meg gondolkodtató, művészi igény hajt, akkor ott van Bergman (Hetedik pecsét, Úrvacsora), Truffaut (Jules és Jim).
  • Montanosz
    ..kinek a csizmaszár))
  • 89
    kinek a pap...kinek a paplan :D
  • hapi
    Ne bántsuk a spartacust!! Bugyuta sztori? miért végig nézted?
  • Malakai
    Spartacus nem akar realista lenni, de egyébként a sztorihoz tovább kell azért nézni az első egy-két résznél. :)
  • G_ArchAngel #297
    nincs ertelme hasonlitani, sajat mufajaban mindketto tokeletes
  • 89
    Most néztem bele ebbe a spartacus: vér és homokba...
    Ég és föld a különbség a trónok harcához mérten...valami elképesztően bugyuta a story, a párbeszédek és az effektek is nagyon gyengék...realista akar lenni, de valahogy nagyon nem az :D
  • Laza
    Már csak a szintén langyos Özgéje kell ide ... a többiek farkaskölyköt kapnak, ő meg egy gyárilag borotvált dögöt :)
  • G_ArchAngel #294
    az arca nekem is, de alkatra chubby:)

Viserys ellenben engem nagyon arra a nem hetero VivaTV-s Kristofra emlekeztet:)
  • MaRee
    Jó ez így is! Azéért ne feledjük, hogy ez egy középkori szintű fantasy világban játszódik, nem lehet mindenki topmodell, és az ilyen világokban/időben a teltebb idomok a divatosabbak. Én mindenesetre bevállalnám egy-két körre, a királynő nekem viszont rohadt ellenszenves és nem tetszik, Daenerys arcra is sokkal szebb szerintem, olyan tündéres
  • G_ArchAngel #292
    Kicsit hagyhattad volna tovabb a latvanyert. Majd kepzeld el, hogy az amugy sem telt kebleibol fogyna eloszor, ha ezt leadna. Logna ott ket felig telt tejeszacsko

• Hoz_Hun
    Szerintem (Catherine Howard-t játszó) Tamzin Merchant nem olyan rossz nő. Mondjuk nem az esetem. A "Trónok harcában" viszont valóban jobban mutat Emilia Clarke.
    De ha már a "The Tudors" szóba kerül, a legjobb nő benne Mary Tudor-t alakító Sarah Bolger. Simán nagyon jó nő. Amúgy nem nagyon szokott érdekelni, de a hangját is imádom. Úgy hogy külön örültem, hogy a BioShock 2-ben ő szinkronizálta Eleanor Lamb-ot.
  • Montanosz
    hát igen nem mindenki szereti a deszkákat))

• MaRee
    Daenerys dagadt?? Hol éltek ti?

• paly90
    töltött galamb:D
    pont jó alakja van sztem
  • 89
    dagadt mondjuk van aki a deszkákat szereti...
  • Andr0
    Erotikusan puffadt xD (mint ismerősöm kutyája... xD)
  • Prof William
    Tényleg szép nő királynő. A személyisége már más kérdés:) Meg az hogy mennyire szereti a drága testvérét. :)

A sok szőke gyerek egy idő után feltűnő lenne ha király nem lenne akkora szétivott agyú partydisznó.
  • Hoz_Hun
    Mondjuk nekem legjobban, mint nő a királnő jön be. Ő nagyon szép.
  • Hoz_Hun
    Jó az. Erotikusan domború. :) Lehet rajta mit fogni.
  • G_ArchAngel #282
    Ezen a kepen jol nez ki, de a sorozatban dagadt (oke, husos...).
  • Laza
    Továbbra is ég és föld :)

• Laza
    Az előbb olvastam, hogy eredetileg a Tudorokból az a csúnya nyápic csaj lett volna Daenerys szerepében, csak recastoltak ... hála az égnek, ennél jobbat nem is tehettek volna, ég és föld a különbség ... az a csaj még egy barbárt sem tudott volna elcsábítani :)

• Laza
    Pedofilok vagytok, hogy ennyire rákattantatok? Még szépnek sem szép ... tipikus gyerek feje van.