19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
BlackWolf #2422 Hbo Go most néztem nincs fent 3. rész. -
ddany7 #2421 itt az a kerdes h az nem e fake... mert a 2 resz mar reggel 5kor fent volt itt-ott a GO-s adás után. Ma meg eddig semmi -
MaRee #2420 #2363
De mindjárt oda varázsolom a bannerba -
simon7108 #2419 volt egyáltalán a 3. rész HBO GO-n? -
ddany7 #2418 nem tölti a képet -
:) -
MaRee #2416 Hirtelen Konstantinápoly jutott eszembe :)
Amúgy még nincs 3. rész a wirágboltban, estére remélem lesz. Pedig eldöntöttem hogy "élőbe" nézem simán az HBO-n, de nem bírom ki :D -
#2415 -
simon7108 #2414 reménykedjünk,hogy lesz:)
ha lesz azt mikor lehet megtudni/letölteni?:D( a 3. részre gondolok) -
ddany7 #2413 visszalapoztam közben, köszi :) -
#2412 #2363
elvileg igen -
ddany7 #2411 hbo go-n ma lesz uuj rész? -
#2410 +1 -
#2409 Tony Stark -
#2408 Tyrion,Daenerys és Jon Snow a fav nálam... -
simon7108 #2407 mult hétvégén néztem meg újra az 1. évadot emlékeztetőül és lenne egy kérdésem.
van az a öreg szakállas ősz tanácstag.az miért színészkedik?
lesz majd valami jelentősége? -
#2406 hodor -
#2405 Tyrion, Cersei, Jorah Mormont és Jon Snow. -
#2404 Nekem Jon a kedvencem, mintha magamat látnám a csatamezőkön. -
Neoncsoves #2403 Tyrion, Robb és Jon a kedvencem. Jaimet és Joffrey-t ki nem állhatom :D -
#2402 -
#2401 -
#2400 Tyrion nagyon jo karakter, a szinesz pedig zsenialis
Joffrey egy pocs, mint karaktert nem csipem, de a szinesz ugyes, tenyleg utalni valo.
Arya es Jaime Lannister, ez a 2 karakter a kedvencem Tyrion mellett. DE birom Havas Jont, Samwellt is es persze a Verebet (bar ez inkabb a 4kotetet nezve van igy) . Ezeknel is jol eltalaltak a szineszeket szerintem. -
ddany7 #2399 szerintem genyó figurát könnyebb eljátszani, mint egy pozitív alakot.
Ettől függetlenül nálam Tyrion a nyerő :D Kedvenc figurám az egészből.
#2393,
De ez a sorozatban nem volt benne tudomásom szerint. -
#2398 Tyrion, egyértelműen. :D
Joff engem idegesít, hiába mondják mekkora genya, és a való életben meg mennyire nem.
Varys semmi extra.
Mindez, szerintem. -
G_ArchAngel #2397 Ghost:) -
#2396 "Szerintetek melyik színész(ek) játssza a sorozatban a legjobban a szerepét, ki a kedvencetek?"
Ez egy hülye kérdés volt, legalábbis szerintem. :D -
MaRee #2395 Na egyébként hogy ne offoljuk szét a topikot könyves spoilerekkel, kérdés.
Szerintetek melyik színész(ek) játssza a sorozatban a legjobban a szerepét, ki a kedvencetek?
Szerintem mindenképp Joffrey az első helyezett, tehetséges a srác, nehéz lehet egy ilyen kis tenyérbemászó patkányt eljátszani. Jól áll neki ez a tipikus 'genyó' szerep
Másik kedvencem Varys, szerintem is ő is nagyon jól játszik, még a hangját is jól hozzá igazítja a szerephez. Szerióntem amúgy jobban áll neki a kopaszság, élőben hosszú haja van és bajszos :D
Harmadik befutó pedig Tyrion, zseniális a pali! :D Megérdemelte azt az Emmy-díjat. -
MaRee #2394 A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni. -
#2393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Ned öntudatlanul álmodik a húga haláláról, azt a részt érdemes olvasni párszor. nagyon-nagyon akarja, hogy megígérjen neki valamit. na vajon mit?
másrészt lépten-nyomon vannak utalások, hoy Lyanna nem Robertbe, hanem Rhaegarba volt szerelmes.
és érdemes elolvasni, hogy mit mond Ned Catelynnek, amikor Jon születésének körülményeiről kérdezi:
“Never ask me about Jon,” he said, cold as ice. “He is my blood, and that is all you need to know.”
-
#2392 3. kotetben. 362. es 363.oldal Es nem is helytallo nagyon, amirol beszeltunk :) -
#2391 Biztos nem siették el, hisz még a Game of Thrones szöveg is csak a 4. kötetben hangzik el először. (Ha jól emlékszem, de megkeresni nem fogom. :D) -
#2390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hinném, hisz még ott sem lőtték le. A sejtetés meg ott is nagyon langyos. -
#2389 Mert? -
#2388 Mert a regény alapján jobb nő is.
A filmben undorító, antinő, első ránézésre inkább férfi.
Attól mert férfias, még nem kéne úgy is kinéznie : D
Briennere-re, aki kíváncsi, nem akarok képet betenni, de Gwendoline Christie fogja játszani. Aki akarja, nézze meg, többinek meg meglepetés : D -
#2387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elso kotetben sztem sincs szo rola, a sorozatban meg tuti. Talan a masodik, de inkabb a harmadik kotetben van rola szo, pontosan en sem emlekszem -
ddany7 #2386
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétan én nem emlékszem, hogy Jon sárkány vér utalás lett volna. de lehet csak a memóriám rossz,ha igen kérlek irjátok le.
-
#2385 már az első könyv után is előjön mint alternatíva, azért nem spoilerbe ment. Arra nem emlékszem, hogy volt e a filmben is szó Ned rémálmairól? -
ddany7 #2384 -
simon7108 #2383 én nem is ismertem ezt a könyvet amíg le nem adták az első részt a sorozatból.onnantól kezdve rajongok érte.nem értem miért ne lenne élvezetes olyan számára a sorozat aki nem olvasta a könyvet?
szerintem pont fordítva igaz.aki olvasta annak már nem lehet annyira izgalmas mert már tudja mi fog történni.
viszont ha előbb nézi valaki a sorozatot majd utána olvassa az évadhoz való könyvet akkor a könyv nem lesz unalmas mintha fordítva csinálnád hanem még akkor is tud újat mutatni mert maradnak kimaradt részek amik a sorozatba nem fértek bele.számomra így sokkal nagyobb élmény.igaz nem haladok vele gyorsan mert még csak az 1. könyv felénél vagyok időhiány végett,de sokkal jobban élvezem így meg van bennem a kép,hogy-hogy néznek ki a szereplők.néha amikor olvasom annyira belemerülök,hogy olyan mintha már a sorozatot nézném megint:D