19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#3069 Nincs gond!
A lusták úgy sem olvasnak vissza! -
#3068 nem tudom volt-e már ide belinkelve. ha igen, akkor bocs
házak, karakterek kapcsolatai
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3067 http://comment.blog.hu/2012/06/08/tyrion_lannister_hivatasos_beszolomuvesz -
#3066 EZt mán az azelőtti részben is előkészítik ugyebár, el is mondja neki. -
#3065 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig ma láttam, de őszintén szólva nem tudnám megmondani, hogy mennyire volt kiemelve, ezért leírom. Jon nem megöli a félkezűt, inkább a félkezű áldozza fel magát, hogy Jont befogadják a vadak -
#3064 Elég gázosak ezek az új Mások...
Az első részben sokkal hatásosabbak, ijesztőbbek voltak, amikor elkapták a felderítőket...attól függetlenül, hogy a könyvben nem úgy néztek ki...mondjuk ezek a fehér múmiák sem hasonlítanak...
Ezeknek inkább cuki nagyapó fílingjük van -
#3063 Aki látott már Jóban Rosszbant, tudja hogy ezek az emberek köztünk is élnek :D -
#3062 http://comment.blog.hu/2012/06/07/minden_egyes_halal_a_tronok_harca_masodik_evadabol -
sandor8206 #3061 azért azt megbolondíthatja egy kis női arc felvétellel, na akkor teljes lesz a káosz :-) -
#3060 Cserében fogalmunk sincs, ha esetleg viszont látjuk, hacsak nem követi ez azt a hibát, hogy folyamatosan úgy hivatkozik magára, mint "ez a férfi". -
#3059 ÉS könnyen cserélhető a színész bármikor... :D -
Wlanseraf #3058 -
Nekem is egyik kedvenc karakterem egyébként.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg úgy általánosságban faszásnak tartom az arcnélküli embereket :D -
#3056 Ő már nem létezik.:) -
Konyigery #3055 Jaqen H'ghar az elsőszámú kedvencemmé nőtte ki magát, remélem hallunk még felőle. -
#3054 Így már értem, köszi. :) -
#3053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sárkánykőn, a Festett Asztal Termében. Salladhor Saan és a többi lysi vitte vissza. ha jól emlékszem :D -
Zenszkij #3052 a sajátjai fogták és vitték el -
#3051 Most itt az utolsó részben nem értettem, hogy Stannis hol van és hogy került oda?! -
Evoluti0N #3050 Bájdövej tetszett az utolsó rész a 2. évadból, de mivel egy történetszálat kihagytak, ami benne volt a könyvben, Deres felgyújtása rész elég értelmetlen volt. -
#3049 Hmm aki ad ebookot annak köszi -
Evoluti0N #3048 Vagyis nekem még nincs, de vanni már van :D. Az első 4 van meg. Most kezdem majd olvasni a 3-at :) -
Evoluti0N #3047 Van. -
#3046 5. már megvan magyarul? -
Evoluti0N #3045 Egyszerű a megoldás. Olvasd el a könyveket. -
#3044 Nem birok még egy évet várni...
Ez k***********************************rva jó :) -
#3043 Az erkélyre akarok egy ilyet napozószéknek, nem is lenne jó, ha vas lenne, mert az már meghaladná a maximális terhelhetőséget -
#3042 tiszta vicc,hogy nem vas... -
#3041 Műanyag... :/ -
Neoncsoves #3040 emgcsinálnám wc-nek -
#3039 http://comment.blog.hu/2012/06/07/vegyen_vastront_on -
#3038 Libri, Bookline, Alexandra. Mindegyiken megtudod rendelni es hazhoz viszik ingyen sztem. -
#3037 Ép eszű ember vagy könyvből olvas vagy kindle-n. ipad és a többi tablet kb teljesen alkalmatlan a célra: lemerül, cseszi a szemed, tükröződik, drága, stb. -
#3036 ipad sokmindenre jó de könyvolvasásra annyira nem. Sima ebook kell olvasáshoz. -
MaRee #3035 Nincs most 100ezrem csak úgy ipadra, és nem is szeretem. Nagy fantasy könyv kollekcióm van itthon, de még jó pár kötet hiányzik amit eddig olvastam, anyagi okok miatt. Szeretem ha ott virítanak a polcon, és az író is megérdemel ennyit. -
#3034 Olvasd iPad-on. -
MaRee #3033 OFF:
Valaki tud esetleg boltot ahol az egész könyv kollekciót meg lehet venni kedvezményesen? Neki akarok feszülni megint a történetnek, de nem volt túl kellemes azt a pár ezer oldalt iphoneon olvasni elsőre sem -
#3032 Ez tudott. -
#3031 loooool -
#3030 Áááá, ezért volt olyan ismerős.....ja várj