889
A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
  • Ironman2
    Na ez jó.Meg kell nézni.Nekem is eredetiben van meg az Oblivion.
  • Molnibalage
    Kint vagyok a bányából.

Eddig tetszik. A táj ami fogad, káprázatos. Ja, és úgy tűnik, hogy vannak fejezetek, ahogy megjósoltam. :)
  • rosti
    Jáhh
    Ez ba..ot jó volt .
    A főküldi kilőve lehet barangolvi
  • PTW
    hm érdekes mert amikor anno az angol bétát próbáltam akkor elöször a default install könyvtárba telepítettem és nem ment. Aztán saját könyvtárba és máris oké volt
  • Molnibalage
    Nekem meg pont oda kellett tenni XP64-en!
  • PTW
    ha nem segít, próbáld meg újrarainstallálni Nehrimet, de ügyelj rá, hogy ne a program files directoryba menjen hanem mondjuk C:\Nehrim (vagy akármi)
  • PTW
    Nehrim launcherében ki vannak pipálva csak és kizárólag a saját data fájljai? (3db)
  • Nuke1988
    Egy kérdés. Felraktam az Oblivion-t a legfrissebb patchel. (Game of the year verzióm van) Felrakom a nehrim-et. Elindul a játék de mikor rányomok a new game-re megkérdezi akarok-e új játékot kezdeni. rányomok hogy igen erre eltűnik a kérdés és nem történik semmi. Miért lehet ez?
  • Fantusz
    Annak ellenére, hogy az engine ugyanaz és a modding toolok is az Oblivionhoz tartoznak, a Nehrim totálisan független RPG, amelyet rajongók alkottak azzal a szándékkal, hogy versenyezni tudjon a pofi RPG-kkel. Várható játékideje 50 óra, több, mint 60 küldetéssel és gondosan szinkronizált párbeszédekkel rendelkezik, amelyet profi szinkronszínészek mondtak alá. Természetesen új páncélok, fegyverek, varázslatok, fajok, video-szekvenciák, objektumok, speciálisan a Nehrim részére komponált zene és még sokminden más található benne.

A mod fejlesztése 2007 óta folyt, és elég sokmindent belepakoltak a srácok. A legjobb hír azonban az, hogy a Nehrim ingyenes! Mindössze a z Elder Scrolls IV: Oblivion egy példányával kell rendelkeznünk és máris kipróbálhatjuk ezt az indie fejlesztést.

A Nehrim angolul és németül is elérhető.
    (Gamestar)

A topic célja az Obliviontól független párbeszéd lehetőségének biztosítása a Nehrimről, mivel lényegében egy önálló RPG-ről van szó, az Oblivion topicban zavaró lehet a keveredés.