6
-
sanyicks #6 úgy is lehet hol felcsatlakoznak a hálózatra, és ők p2p-znek, és figyelik azokat az ipket amik adatot küldenek hozzájuk. Persze ez is törvénysértést, mert ők maguk is tagjai a jogsértő p2p hálózatnak, de ugye ezt nekik szabad... pont mint a valóságban. A politikus, celeb ittasan, drogosan vezethet, lophat, csalhat, de következmények nélkül... -
Rotyoka #5 Aza vicces, hogy 12 milliárd féle legális p2p létezik... Akkor milyen jogon gyüjtenek be akármit?
És alapból a p2p 100%-san legális, az nem a p2p hibája, hogy nem ilyen célokra használják. -
morden #4 Nem vagyok webmágus, de nekem gyanus az a program, amivel figyelik az ip címeket, meg adatokat gyűjtenek, csak nem egy vírus vagy trójai(?) ,azért is járnak egy bünti... -
miszterjoe #3 Igazából a jogvédőket és a kutyáikat is ugyan úgy mind meg kellene büntetni és fenyegetni őket (irreális pénzbírság, börtön, net megvonás), amennyiben illegális és törvényt sértő módszerhez folyamodnak a fájlcserélés elleni harcban. Szerintem.
Egyébként az már nincs benne a hírben, hogy az ítélet után a Logistep azonnal áthelyezte a központját Németországba. Persze, hogy menekülés miatt, vagy csak onnan akarja folytatni tevékenységét, azt nem tudni. -
Mcsiv #2 szó mi szó, most biztos habzanak a jogvédők, de legalább látjuk hogy mégsem egy olyan elcseszett világ ez, hanem figyelembe veszik a felhasználók törvényes jogait is. -
RecoPhile #1 Kíváncsi leszek, hogy meddig marad így. Meg aztán gondolom örülnek a jogvédők ennek....