20
  • hitman08
    Enter the matrix, hát igen. Hatalmas Matrix rajongóként én is kipróbáltam anno, sőt el is vittem ameddig csak lehetett, vagyis egy bizonyos fekete képernyőig, hibás volt a program :) Tény, hogy undorítóan nézett ki, az autós üldözések egyenesen nevetségesek voltak, én éreztem magam kényelmetlenül közben. Viszont ami igenis tetszett benne, azok a puszta kezes harcok voltak. A motion capture technikának hála a harcok elég dinamikusra sikeredtek, a mozdulatsorok, ellentámadások pedig akkoriban igazán újszerűen hatottak. A kommandósokkal való összecsapás a posta épületében pedig egy az egyben idézte Trinity és Neo ólombalettjét a filmből, az oszlopokról is hasonló mértékben zuhogott a vakolat :) Szóval harc téren nagyon is rendben volt az Enter the matrix, sajnos a többit sikerült igencsak elrontani. És a bugok hordájáról ne is beszéljünk :D
  • Chocho
    Frankó lista, végre nincsenek rajta túlzások.
  • Skynet
    Megint egy színvonalas cikk.
    Lair: Az első patchel kijavították az irányítást és teljesen élvezhető fantasy játék lett belőle.

Szánalom cikk,ennél jóval szarabb címek is kerültek polcra, lásd pc-s MW2 ami a COD rajongóknak az évezred legkiábrándítóbb COD játéka eddig.....És még lehetne sorolni.
  • Zomil
    Amit SWG-röl ir a cikkiro az egy hülyeség :D
    A korai mmo korszakban jelent meg és az egyik legjobb mmo volt a maga idejében..."Egy sima EverQuest klónt" ekkora hülyeséget is régen olvastam :D
  • barcames
    mátrix játékkal óriásit lehetett volna abban az időben kaszálni de el baszták:S
    én is meg akartam venni de olvastam h neoval nem lehet menni és hagytam is...
  • Justil
    Szvsz a két Matrix játék pontosan az a kategória volt, hogy ha nem a Matrix filmek szintjéhez kellett volna felnőniük, akkor szódával elmentek volna...
  • bakvarnyu
    Ezek közül egyik játékról se hallottam még.
  • Writers
    Kane & Lynch tulajdonképpen miért? Emészthető volt a grafikája, volt története (sok játék még olyat sem tudott felmutatni), kihívó volt, változatos és jó multija is volt (nem tudom már mennyien játszanak vele, de régen valósággal pörögtek ott az események).
    A Mafia 2-őt sem érzem olyan rossznak, bár tény, hogy a mércét nálam sem ütötte meg. De szívesen el vagyok vele.
    Az AvP-t aláírom, de akkor itt lehetne az új Alone in the Dark, az új Wolfenstein, a Dark Void is, csak hogy párat megemlítsek.
    A cikkben szereplő játékok pedig még ennél is gázabbak, annak ellenére, hogy ismertek.
  • nessboth
    kane & lynch hol maradt? Rengeteg játék kimaradt, amik sokkal botrányosabbra sikeredtek, mint ezek...
    2010-esben várom az AVP-t és a Mafia 2-őt...
  • Atkamon
    Hát öhh, igen... Szerintem is sokkalsokkal gázabb lett a PoN, mint az ETM... Én pedig hardcore Mátrix rajongó vagyok... Az ETM-ben volt egy-két jó rész azért, de a PoN az tényleg a viccesen szar kategória.
  • rágógumi
    még jó hogy csak a mátrixal próbálkoztam .. :D de aztse toltam végig.
  • Evoluti0N
    "...Matrix: Path of Neo már minden tekintetben jobban sikerült elődjénél..."
    Höh! Szerintem egyik játék se lett valami jó, de a Path of Neo egy nagy szerencsétlenség lett. Az a rész, amikor EMBER MÉRETŰ, KÉT LÁBON JÁRÓ HANGYÁK ellen kellet harcolni az annyira gáz volt, h nem tudtam nevessek-e vagy sírjak.
  • Evoluti0N
    Aki látta a filmet az valóban tudta, h ki a két főszereplő, aki nem látta, azt pedig valószínűleg a játék sem érdekelte.
  • Ender Wiggin #7
    A film előbb jött ki, mint a játék. Valószínűleg tudatos stratégia részeként. Aki látta a filmet (és a játékot nem azonnal, a megjelenéskor vette meg) szinte biztos, hogy tudta ki Niobe és Ghost.
  • a.carkey
    "Egy sima EverQuest klónt - ráadásul még az űrbe sem juthattunk el."
    Az SWTORban eljuthatunk majd azonnal, bár inkább annál is várnának pár hónapot és csinálnának hozzá egy tisztességes űr részt.
  • Rage47
    Enter the Matrix egész jó lett sztem, jobb, mint a Neo-s
  • Papichulo
    Romero az Ion Storm egyik alapitoja volt, az "Ion Strom"-hoz (barmi is legyen az), nem volt koze.
  • Bhalage
    kedves cikkiro, az SWG jatekosok izekre fognak szedni :d
    joggal
    te fasz
  • Torzonborz
    SWG :
    "Amit kaptunk: Egy sima EverQuest klónt "

maga nóóóóórmáááális ? vazze ekkora marhaságot írni...
  • a.carkey
    Az SWGs listahely hülyeség. A mostani SWG valóban szar, de csak az NGE miatt. Maga a játék anno nem volt rossz, pontosabban nem volt rosszabb, mint az utóbbi időben kijött MMOk, sőt ...