10 perc F1 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na lejött !Igen komoly! Van benne kihívás ,de kicsit " Grid-szerû"(mint abba az F3000) ,pesze tudom,hogy egy brand,így a menü is hasonló mint a GRiD/DiRT-ben.De azért szerencsére ez inkább hajlik a sim. mint az arcade felé.Ráadásul ugyanúgy fut mint a dirt 2.Nekem csak a vga -m marad el az ajánlottól(igaz az nem kicsit GF 7800 gtx-256 mb vram),tehát egy 5 éves vga,de a többi hardware-em sem nagy durranás(AMD phenom x3 triple core 8750,2 gb ddr2 ram),tehát a vga-at leszámítva átlag gép.A max gépigény nem alacsony ,nekem szinte minden low/ultra low 800x600-on ,de legalább hozza a stabil 30 fpst.De még így is nagyon szép így is simán veri a rFactor F1 mod-ját,és a hasonló F1 cuccokat.Fizukor mihelyst lesz új vga-m ,megveszem
Azért remélhetõleg ez valami arcade beállítás volt és lesz benne szimuláció mód is mert ez így nevetséges.
Egyetlen opció ami vált szimu és arcade között ( ne adj isten soksok beállítási lehetõség mi legyen mi nem) inkább kedvez az eladásoknak, és mindkét oldalnak (szimu/arcade fanok)....
Egyetlen opció ami vált szimu és arcade között ( ne adj isten soksok beállítási lehetõség mi legyen mi nem) inkább kedvez az eladásoknak, és mindkét oldalnak (szimu/arcade fanok)....
Bmeg, ha egy kommandós veteránt cod-elé ültetnél, nem biztos h õ lenne a frag király... Tökfullmás.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
azért egy tesztpilótától többet várna az ember,eléggé béna sztem😄
Valszeg minden segítség be volt kapcsolva...
Gyanítom komolyabb szimuláció esetén már rajtnál kipörgött volna a kerék és csúszkált volna ide-oda. A fûre kerüléskor szintén tuti egy körbefordulás, vagy kipörgés...
Jó lesz ez a játék. Aki meg valóságra vágyik menjen versenyezni. Ott nem lesz "restart" opció!
Gyanítom komolyabb szimuláció esetén már rajtnál kipörgött volna a kerék és csúszkált volna ide-oda. A fûre kerüléskor szintén tuti egy körbefordulás, vagy kipörgés...
Jó lesz ez a játék. Aki meg valóságra vágyik menjen versenyezni. Ott nem lesz "restart" opció!
egy hiba volt amit azota kijavitottak. a vegleges jatekban mar minden auto fogja spriccolni a vizet a visszajatszasban.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
hát az amikor az aszfalton van nem rossz,de mikor kicsúszik a vizes fûre és úgy jön vissza mintha száraz beton pályán lenne az kicsit vicces.
Mit gondolsz ha szimulátornak készítették volna mennyivel kevesebben veszik majd meg.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
elég arcade lesz ez is...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az azért gáz, hogy a visszajátszásban csak a saját kocsink húz maga után vizpernye függönyt, a többi kocsi meg mintha száraz úton menne. Lehet jobb lett volna, ha a saját kocsink se csinálja, ha teljesítmény okok miatt nem húzza a többi autó.
lesz persze. Felszáradó ideális ív, Spa-ban hol itt esik, hol ott 😊
Nagyon büszkék rá a Codemastersnél, ezt az idõjárás-rendszert fogja használni a Dirt 3 is.
Nagyon büszkék rá a Codemastersnél, ezt az idõjárás-rendszert fogja használni a Dirt 3 is.