A gyógyítás művészete a Diablo 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez tényleg hatalmas volt. Majd lefordultam a székrõl! <#eljen>#eljen>
.
.
.
.
BAZINGA <#sniffles>#sniffles>
.
.
.
.
BAZINGA <#sniffles>#sniffles>
Szerintem.
Valóban van egy olyan aurája a palának.
Meggyorsítja a regenerálódást-t.
Meggyorsítja a regenerálódást-t.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Valszeg a pala egyik aurája.
"vagy a gyógyító varázslattal javíthattunk egészségi állapotunkon."
És melyik varázslat volt ez, kéremszépen?
És melyik varázslat volt ez, kéremszépen?
Miért nem rögtön lebegõ szívecskéket kell gyûjtögetnünk magasabb helyekre is felugrálgatva... vagy teknõsök, rákok fejére pattanva...???!!!
...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát ez nem igazán innovatív módszer. Ilyen "gömbökkel töltöm az életerõt" módszer volt anno a >Zax - The Alien Hunter< nevezetû izometrikus RPG-ben is, 2001-ben. Ennek bizony rókabõr szaga van.
elsõ gondolatom: de sz@r
Nem értem a potion rendszerrel mi volt a gond, de egyelõre nem én ülök a blizzardnál 😄
Ha beleillik a játékba akkor oké.
Ha beleillik a játékba akkor oké.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nem arra gondoltam, hogy pikk-pakk meggyógyul. De mondjuk passive skill-ként vagy alaptulajdonságként lehetne, hogy mp-ént 0,05%-ot (vagy kevesebbet) gyógyul, vagy ilyesmi. És ha átmész A-ból B-be, addig gyógyulgat, de persze ez nem számottevõ, így nem is lehet rá alapozni semmit. A kajálás pedig ezt gyorsítaná, egy idõre... mondjuk betolsz egy zsírosdeszkát és akkor már 0,1%-ot ketyeg a karinak, mondjuk 10 mp-ig. vagy tudom is én...
Csak azért írtam, mert ez a gömbös dolog nekem egy kicsit erõltetett... oké nincs megoldva, meg nehéz kitalálni, de így a srácok megoldották egy huszárvágással. Erre írtam azt, hogy ez még inkább diabló, mint a hamburgeres sebtapasztós móka.
Meglátjuk, szerintem úgyis jó lesz a végeredmény! Csak legyen benne elég horror. (Meg sztem lehetne egy kicsit monokrómabb a színvilág...)
Csak azért írtam, mert ez a gömbös dolog nekem egy kicsit erõltetett... oké nincs megoldva, meg nehéz kitalálni, de így a srácok megoldották egy huszárvágással. Erre írtam azt, hogy ez még inkább diabló, mint a hamburgeres sebtapasztós móka.
Meglátjuk, szerintem úgyis jó lesz a végeredmény! Csak legyen benne elég horror. (Meg sztem lehetne egy kicsit monokrómabb a színvilág...)
Ez tényleg több mint 1 éves hír, már az elsõ videókon megmutatták, hogy így fog mûködni a gyógyítás rendszere. Most érkezett még csak meg az sg-hez? Mi lesz a következõ cikk? Az hogy a Blizzard bejelentette a Diablo 3-at? 😊))
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Nekem tetszik ez a hozzáállás. Zocsi, mi a jó fene RPG abban, hogy ha átvágják a gyomrodat egy karddal, de te betömsz egy szelet sültet, akkor meggyógyulsz? Vagy ha eltalál egy nyílvesszõ, akkor magadtól meggyógyulsz? 😊 Persze, akkor már kérdéses, hogy a gömbök mégis mik, de szerintem egy gyógyító életerõ gömb még mindig jobban beleillik egy fantasy világba, mint az öngyógyítós Wolverine utánzatok vagy a kajamániás Hulk fajzatok...
és azt miért nem teszik bele, hogy alapból gyógyul a kari?
vagy mondjuk kajálás gyorsítja egy kis idõre...
bár az már inkább lenne rpg, mint a jól megszokott diablós 'hackandslash'
vagy mondjuk kajálás gyorsítja egy kis idõre...
bár az már inkább lenne rpg, mint a jól megszokott diablós 'hackandslash'
lol ez aztán a cikk 😄 ezt már az 1 éves videókban is láthattuk és el is mondták 😄
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net