70
rendőrös Grey’s Anatomy
-
#30 Ja ez minden évben csak nyári sorozat lesz?:) -
#29 2011 június környékén. -
#28 Egyébként van róla info, hogy a második évad mikor kezdődik? -
#27 Hát igen, szomorú h Amerika hallatán az emberek 95%-ának egyből csak az USA ugrik be. :/ -
#26 Mondjuk Kanada is Amerikában van, ahogy az Egyesült államok is, sőt Brazilia is -
vg #25 Cukorfalat, már megszoktam, hogy kötözködsz, de nem izgat már. Ja, bocs, hogy nem vettem észre, hogy nem Amerika, hanem Canada(bár erre utalás nincs s sorozatban, vagy én vagyok figyelmetlen)! :D Az viszont kár, hogy értelmezési problémáid vannak... Get a life, barátom, ne csak blogolj! -
#24 -
Fidolorous #23 ez már hiányzott, komolyan...:D -
#22 Én is bűnöznék minden délután:) -
#21 örülnék ha itthon is ilyen randőrcsajok lennének:D -
winnie #20 "Én eddig minden részt láttam(13 rész), és elmondhatjuk, hogy a sorozat alapján az amerikai rendőrségnél vannak értelmi-szellemi fogyatékosok."
a szellemifogyatékról sok mindent elmond az, hogy annak ellenére, hogy gyenge, mégis nézted. mert van benne egy jó csaj.
meg az is, hogy nem esett le, hogy a sorozat véletlenül sem amerikában játszódik.
vagy az, hogy feltételezed, hogy nincs köze a valósághoz, mert te tudod, hogy mi a valóság, az ottani szakértőkkel dolgozó írók meg nem.
ld. első rész és a töketlenkedő újoncok. a te olvasatodban az újoncok első napjukon szuperzsaruként lesittelnének mindenkit? -
#19 pont az a jó benne, hogy nem mindenki tökéletes szuperzsaru -
#18 Semmi extra, gondolkodásmentes kikapcsolódásra jó anyag. -
vg #16 Én eddig minden részt láttam(13 rész), és elmondhatjuk, hogy a sorozat alapján az amerikai rendőrségnél vannak értelmi-szellemi fogyatékosok. Elég gyenge a sorozat, semmi köze nincs az élethez, csak a főszereplő csaj miatt nézhető. -
#15 Azt néztem én is. De angolul fogom nézni, úgy már 15 rész vagy mennyi van. Felirat van hozzá, majd valahonnan levadászom aztán legfeljebb feltolom a magra. :) -
#14 Azt nem értem miért csak este tízkor adják péntekenként a TV-ben -
#13 Hol nézted? Mert én az első 2 részt leszedtem a "mag"-ról, de elég ramaty a képminőség. -
#12 Megnéztem az első részt, jónak tűnik. :) -
#11 Aranyos sorozat, szeressük. -
sanyiute #10 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD én is én is:D -
#9 -
#8 fugáznám :D:D:D -
#7 jól áll neki a rendőrruha
-
#6 Missy Peregrym ?
-
#5 A sötét hajú fehér csaj jó suna. :) Amúgy nem hangzik rosszul, egy próbát megér. -
#4 Na ezt meglessük thx :) -
-
#2 Itt is újoncok vannak a középpontban. Akik kijönnek az akadémiáról, bekerülnek egy őrsre, ahol társat kapva maguk mellé, elkezdik életüket rendőrként. Két srác és három csaj áll a középpontban, akiket részről részre jobban ismerünk meg. A múltjuk és motivációjuk is előtérbe kerül. Olyan nincs, hogy rendőr akart lenni valaki, mert csak. Kellenek a drámai fordulatok a múltban és természetesen a jelenben is. A korábban említett hasonlatot egyébként az újoncok mellett, amiatt is elsüthetjük, hogy természetesen a felsőbb vezetéssel kerülnek kapcsolatba. Ki így, ki úgy - igen, jól értitek, a csapat felén végigmennek a magasabb beosztásban lévő nyomozók. Szóval nem feltétlenül a rendőrös szál az erős, inkább a kapcsolatok kerülnek előtérbe. Igaz nem csöpög és sok picsogás sincs, elvégre csak rendőrökről beszélünk.
-
#1 Kékpróba (Rookie Blue)
RÖVID LEÍRÁS:
A sorozat 5 fiatal, az Akadémiáról frissen kikerült rendőrről, első napos újoncról szól, akik kapnak maguk mellé egy tapasztalt társat és mehet a kocsikázás. Mindenhol rendőrös Grey’s Anatomy-ként hivatkozzák, hiszen itt is a mélyvízbe kerülnek az újoncok, ráadásul zenére.
MŰFAJ: Krimi/Dráma
SOROZAT INDULÁSA: 2010
AKTUALITÁS: Folyamatban
ALKOTÓK: Morwyn Brebner, Tassie Cameron, Ellen Vanstone
SZEREPLŐK:
Missy Peregrym - Andy McNally
Gregory Smith - Dov Epstein
Enuka Okuma - Traci Nash
Travis Milne - Chris Diaz
Ben Bass - Sam Swarek
Eric Johnson - Det. Luke Callaghan
Charlotte Sullivan - Gail Peck
Matt Gordon - Oliver Shaw
A sorozat eddig még nem került bemutatásra hazánkban, így biztosan sokaknak lesz újdonság. A fiatal rendőrújoncok kalandjait szeptember 3-ától, a Universal Channel Magyarország indulásának napján már láthatjátok a csatornán, 20 órai kezdettel.