49 szervert foglaltak le az európai warez-razziában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközben arra nincsen pénz, hogy a rendõrmotoros jármûvén kicseréljék a gumit, ha már életveszélyes... Hiába no, érezzük a fontossági sorrendet...
mrzed, errõl egy linket elõ tudnál keresni, kérlek?
Most komolyan, holland (!) feliratos sorozatok (tehát eleve tv-bõl bárki által rögzíthetõ anyagokról van szó, s a hollandokon kívül más nem valószínû hogy megnézni) miatt csináltak ekkora felhajtást? 13 ország, 57 helyszín. Beteg ötlet. Valakinek nagyon sok ideje és pénze lehetett. Várom a hírt, mikor fognak lecsapni a buszmegállókban happy birthday-t újnorvégül éneklõkre 50 országban összehangolt akció keretében...
Most komolyan, holland (!) feliratos sorozatok (tehát eleve tv-bõl bárki által rögzíthetõ anyagokról van szó, s a hollandokon kívül más nem valószínû hogy megnézni) miatt csináltak ekkora felhajtást? 13 ország, 57 helyszín. Beteg ötlet. Valakinek nagyon sok ideje és pénze lehetett. Várom a hírt, mikor fognak lecsapni a buszmegállókban happy birthday-t újnorvégül éneklõkre 50 országban összehangolt akció keretében...
És ha van pénzed éves átalánydíjjat fizetni egy jó ügyvédnek, akkor mentes vagy minden alól, de biztos hogy otthon töltöd le a NAGY büntetésed. Ez egy vicc jövedelmed korlátozzák, meg adóztatják az adózott termékre költött többszörösen megadóztatott jövedelmed, és ne tölts le semmit mert lopsz <#vigyor2>#vigyor2>
Ha nem programot töltesz le teljesen legális voltál...
Sõt, 2 tavalyi példa jut eszembe:
Ha találnak a wincsiden pedo anyagokat: 5 év letöltendõ.
Ha ténylegesen többszörösen megerõszakolsz FOLYTATÓLAGOSAN több gyerekeket: 3 év FELFÜGGESZTETT!
Ha találnak a wincsiden pedo anyagokat: 5 év letöltendõ.
Ha ténylegesen többszörösen megerõszakolsz FOLYTATÓLAGOSAN több gyerekeket: 3 év FELFÜGGESZTETT!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ugyan annyi jár a jog szerint illegális szofverrel való üzérkedésésrt, mintha egy gyereket erõszakolnál(!!!) meg ( és ha elkapnak hogy egy füves cigit adsz a haverjaidnak akkor 2x annyit kapsz mintha megöltél volna valakit)sõt 20 ezer alatt kapsz 1-10 nap elzárást kapásból 20 ezer felett nagyon rossz esetben felfüggesztettet és ezekre nem hívja fel az ügyvédi kamara a figyelmet ....
jajaja, ha letöltesz egy mp3 számot, többet kaphatsz, mint gyilkosáágért...éljen a faxa jogrendünk.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
olyat nem fogsz.
de olyat igen, hogy újabb brutális gyorshajtót ( 50 helyett 56-tal ment ) fényképeztek le...
szánalom a köbön.
de olyat igen, hogy újabb brutális gyorshajtót ( 50 helyett 56-tal ment ) fényképeztek le...
szánalom a köbön.
Tudom ... (nem ment át az üzenetem sajnos)
Inkább látnám azt itt kint hírként, hogy a többszörös gyilkosok életfogytiglant kapnak.
Komolyan nem hiszem el, hogy aki warezszervert csinál annak ne lenne annyi esze, hogy letitkosítja egyik-másik úton a wincsiket.
Onnantól kezdve meg így jártak T fináncok.
Onnantól kezdve meg így jártak T fináncok.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
és nálunk mit foglaltak le?
Khmmm.. Csak nem a Wikileaks volt a célpont?...
Csak DE. Itt senkit nem érdekeltek most a warez szerverek.
Csak DE. Itt senkit nem érdekeltek most a warez szerverek.