Tévésorozat készül a Setét toronyból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ötvös tibor írkált annó még ide de azóta az már tiszta infó guru lett-.-
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
eddig azt hitte, hogy véletlenül ír cikkeket vagy mi?
persze, hogy direkt csinálja, a rossz reklám is reklám. melyik másik sg.hu-s cikkíró nevét ismered?
persze, hogy direkt csinálja, a rossz reklám is reklám. melyik másik sg.hu-s cikkíró nevét ismered?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Setét torony alatt meg setét torony mozifilm cikk.Hát mikor megláttam kajak behaltam .Ilyet is csak a mi Szekeresünk alkothat. Amúgy nekem már van egy olyan gyanum, hogy direkt csinálja csak azért, hogy szórakoztassa és egyben bosszantsa is a népet <#idiota>#idiota>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez vagy monumentális alkotás lesz, vagy az évezred legrosszabb alkotása, ami után saját kezüleg lincselem meg a teljes stábot 😊
Megvan. Hát, tényleg kilóra megy mostanság úgy látszik.
Amúgy én ezt annyira nem érzem forradalminak, a SW epizódok között is volt sorozat. (igaz, rajfilm, nem film, 2 is).
Annyiban talán új, hogy már elõre így van kitalálva meg a szereplõk is ugyanazok.
Amúgy én ezt annyira nem érzem forradalminak, a SW epizódok között is volt sorozat. (igaz, rajfilm, nem film, 2 is).
Annyiban talán új, hogy már elõre így van kitalálva meg a szereplõk is ugyanazok.
Mirõl beszéltek? 2 hasonló hír jött, vagy mi?
komoly bakker...
Egyikbe nehéz lett volna vagy jutalékos fizud van Viktorka<#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>