Európai parlamenti képviselők az ACTA ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem normális és nem igazságos ez az egész. Jelenleg 70 évig visszamenõleg fizetned kell, a zeneszámokért. És most azon dolgoznak hogy 90 legyen. A szerzõk a zenészek már rég mind halottak. A zsíros kiadók állnak az egész mögött akik már most is 40 milliós autókkal járnak stb... náluk a pénz tehát õk hozzák a törvényt, ez sajnos ilyen egyszerû és ennyire undorító. Max 30 év lenne normális sztem. a mai DJsenkiházik szarságai meg úgy sem érdekelnek...
"...ha letöltjük a zenéjét, akkor bizony az õ zsebébõl veszünk ki."
De legálisan még mindig annyian veszik az anyagukat, hogy abból többszörös hasznuk van. Nem kényszerûségbõl ugrálnak ezek hanem kapzsiságból.
De legálisan még mindig annyian veszik az anyagukat, hogy abból többszörös hasznuk van. Nem kényszerûségbõl ugrálnak ezek hanem kapzsiságból.
Érdekel valakit, hogy ezek a gyökerek mit irogatnak alá? a TORrent marad, ha megfeszülnek is. <#eplus2>#eplus2>
Abszolút egyetértek az elõttem szólóval, 100%-ban, de nem szabad elfelejteni, hogy akik filmet és zenét csinálnak, nekik is enniük kell... nyilván nem a jogvédõket akarom itt védeni, illetve gazdagítani, de amióta németben élek, rájöttem, hogy ami itt mûködik ( pl zenélés ), hogy megél belõle aki csinálja, az odahaza nem. És ha letöltjük a zenéjét, akkor bizony az õ zsebébõl veszünk ki. De ez egy végtelen vita, mert itt jönne megint az elõzõ érvelés és újra és újra elõrõl lehet kezdeni. Remélem egyszer megoldódik ez a probléma is, nálunk okosabb emberek, OKOSAN döntenek majd ilyen ügyben! Mindenkinek sok munkát, egészséget, és kevesebb lopást kívánok!
"börtön- és pénzbüntetéssel kellene sújtani azokat a személyeket, akik üzletszerûen, tudatosan hamis termékeket szállítanak be az EU területére vagy ilyen árucikkeket használnak, esetleg mozifilmek illegális másolatait rögzítik."
A mondat elsõ felével egyetértek. Azonban ha én olcsón veszek magamnak hamis terméket, ami ugyanazt tudja (pl gatya, ing), akkor ezért miért járna büntetés?
Ha letöltök teljesen ingyen egy RIP-videót, az meg már a terrorizmussal egyenértékû?
Teljesen bele vannak hülyülve a pénzhajhászásba ezek a seggfejek.
A mondat elsõ felével egyetértek. Azonban ha én olcsón veszek magamnak hamis terméket, ami ugyanazt tudja (pl gatya, ing), akkor ezért miért járna büntetés?
Ha letöltök teljesen ingyen egy RIP-videót, az meg már a terrorizmussal egyenértékû?
Teljesen bele vannak hülyülve a pénzhajhászásba ezek a seggfejek.
Gerinctelen dolog amit mûvelnek. Azt egyébként lehet tudni, hogy mely képviselõink írták ezt alá? Ja és érdemes elolvasni az index-es cikket is ezzel kapcsolatosan.
De az bosszant a leginkább, hogy nem is lenne szükség szélessávú netre, mert e-mailre meg böngészésre minek? Jutub is elvan pár megabittel. Ellenben a "digitális szakadés csökkentése" vallás alapján, alanyi jogon járjon minden állampolgárnak szélessávú net. Noormális?!
Én igazából ebbõl azt logikáztam ki, hogy mivel a normális termék és szolgáltatás büdös, ezért inkább mindenkit megtámadnak (felhasználó, net szolgáltató), mert abból több pénzt tudnának beszedni. Zsebbebicskaópen.
"Szintén büntetnék a szerzõi és szomszédos jogok megsértõit, ezek bûntársait, segítõit vagy felbujtóit." - sittelik az egész családot bûnszövetkezet címén, mert ifj. Vér Pista a gonosz fájlcserélõ és család minden tagja a bûntársa. <#wilting>#wilting>
Egyébként milyen jog az a szomszédos jog? <#idiota>#idiota>
De az bosszant a leginkább, hogy nem is lenne szükség szélessávú netre, mert e-mailre meg böngészésre minek? Jutub is elvan pár megabittel. Ellenben a "digitális szakadés csökkentése" vallás alapján, alanyi jogon járjon minden állampolgárnak szélessávú net. Noormális?!
Én igazából ebbõl azt logikáztam ki, hogy mivel a normális termék és szolgáltatás büdös, ezért inkább mindenkit megtámadnak (felhasználó, net szolgáltató), mert abból több pénzt tudnának beszedni. Zsebbebicskaópen.
"Szintén büntetnék a szerzõi és szomszédos jogok megsértõit, ezek bûntársait, segítõit vagy felbujtóit." - sittelik az egész családot bûnszövetkezet címén, mert ifj. Vér Pista a gonosz fájlcserélõ és család minden tagja a bûntársa. <#wilting>#wilting>
Egyébként milyen jog az a szomszédos jog? <#idiota>#idiota>
Casual Commenter
ezek az ACTAkukacok élnek még ? <#wow1>#wow1>
<#email>#email><#ticking>#ticking><#phone>#phone><#violent>#violent><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
<#email>#email><#ticking>#ticking><#phone>#phone><#violent>#violent><#violent>#violent><#bdead>#bdead>