Uwe Boll ismét támad: itt az Auschwitz elõzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm...
Megmondom õszintén, hogy nem értem mi ez a nagy hõzöngés Boll körül. Tényleg csak 1-2 filmjét láttam, a Bloodrayne filmeket, vagy hogy kell írni. Nem mondanám még azt sem, hogy valami iszonyat gyenge sub-B kategóriás gyökérségek. Valahol az A-B kategória határán egyensúlyoznak, és ráadásul még csak nem is halálosan unalmasak. Kb valahol ott vannak, ahol az Éli(ás) könyve, Dencelvasingtonnal. És kb ennyi a bûne.
Legyünk õszinték, pl. Antal Nimród és õ ha nem is egy, de nagyon közeli kategóriákban dolgoznak.
Nekem kifejezetten érdekesnek tûnik az Auschwitz téma feldolgozása a Boll féle eszköztelen, naturalisztikus nézõpontból.
Sok szempontból reálisabb lehet, mint az eddigi szentimentális, hálivúdi, zsidószemszögû feldolgozások.
Épp itt az ideje egy ilyen filmnek.
Megmondom õszintén, hogy nem értem mi ez a nagy hõzöngés Boll körül. Tényleg csak 1-2 filmjét láttam, a Bloodrayne filmeket, vagy hogy kell írni. Nem mondanám még azt sem, hogy valami iszonyat gyenge sub-B kategóriás gyökérségek. Valahol az A-B kategória határán egyensúlyoznak, és ráadásul még csak nem is halálosan unalmasak. Kb valahol ott vannak, ahol az Éli(ás) könyve, Dencelvasingtonnal. És kb ennyi a bûne.
Legyünk õszinték, pl. Antal Nimród és õ ha nem is egy, de nagyon közeli kategóriákban dolgoznak.
Nekem kifejezetten érdekesnek tûnik az Auschwitz téma feldolgozása a Boll féle eszköztelen, naturalisztikus nézõpontból.
Sok szempontból reálisabb lehet, mint az eddigi szentimentális, hálivúdi, zsidószemszögû feldolgozások.
Épp itt az ideje egy ilyen filmnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ejj de nagy a sötétség a fejekben. Szerintetek mennyi köze volt egy átlag németnek a haláltáborokhoz és az ott zajló dolgokhoz? Vagy mondjuk egy átlag német katonának? Súgok: semmi! Nem is tudtak róla. Egy mai magyar rendezõ meg nem csinálhat filmet Szálasiról? halóóó???? elmentek otthonról??? (Ez persze nem menti fel Uwe Bollt, mert borzasztó rendezõ.)
Szerintem meg inkább ott a gond, hogy Auswitzal rengeteget foglalkoznak, míg azzal amit a komcsik csináltak jó ha feleannyit, pedig ha Auswitz Tibetben, vagy Szibériában lett volna, akkor csak egy kisebb gulag tábor lett volna ... a sok közül.
A
Szerintem nem. De van egy ilyen rumour/pletyka/urban legend. Senki nem bizonyította, de akik mindkettõt utálják, válltig állítják, hogy így van.
tényleg igaz hogy szekeres viktor = sorozatjunkies winnie???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja, ok, most olvastam utána, nácikat irtanak benne. Úgy még oké.
Csak fura volt, hogy itt egy német, aki Auschwitz meg Harmadik Birodalom címmel akar filmet csinálni. Ha nem Uwe Boll lenne, akkor is fura lenne, így meg egyszerûen no comment.
Szerencsére nem vagyok érintett a témát illetõen, de ez a tréler kicsapta a biztosítékot. Bár ha Boll stílusát elnézem, ez lehetett a célja vele. Elég polgárpukkasztó dolgokat csinál.
Csak fura volt, hogy itt egy német, aki Auschwitz meg Harmadik Birodalom címmel akar filmet csinálni. Ha nem Uwe Boll lenne, akkor is fura lenne, így meg egyszerûen no comment.
Szerencsére nem vagyok érintett a témát illetõen, de ez a tréler kicsapta a biztosítékot. Bár ha Boll stílusát elnézem, ez lehetett a célja vele. Elég polgárpukkasztó dolgokat csinál.
Pont, hogy a németeknek kéne meghúzniuk magukat ilyen témában. Nem elég, hogy mit tettek még a feldolgozásából is pénzt akar kihúzni??? Undorító !!!<#vomit>#vomit>
www.adamexdesign.hu
Uwe Boll még a holokausztról se tud olyan filmet csinálni, amit elismerne a közönség, illetve a filmipar, azért ez tényleg durva!! 😄
Uwe vissza tudja tériteni a filmre fordított összeget. Csak ezért csinálja. Még petíció is indult ahol aláírásokat gyûjtenek hogy hagyja abba mert szörnyû amit csinál.
A Bloodrayne meg eredetileg is a third reich aprításáról szól. Mi vele a baj?
Egy újabb példa a kismillió mellé arra, hogy az emberek idióták. Ez egy 40 éves mûfaj az exploitation vonulaton belül. Elég csak az Ilza-filmekre gondolni.De az amcsi háborús filmek egyike másika is gyenge horror szintjét verdesi. Nincs új a nap alatt. Minek hát a hiszti?
Az a legrosszabb benne, hogy õ elhiszi magáról, hogy jó. Ilyen Kiszel Tünde szindróma, hogy vannak, akik (poénból, anyagi érdekbõl) bíztatják, õ meg elhiszi. Pedig tehetségtelen.
Az Asylum-os srácok legalább tisztában vannak magukkal, és szándékosan csinálnak szart, mert olcsó, és van rá igény.
Az Asylum-os srácok legalább tisztában vannak magukkal, és szándékosan csinálnak szart, mert olcsó, és van rá igény.
Ez a faszi egy elmebeteg.<#csodalk>#csodalk> Nagyon jó lenne ha részt venne egy Mars utazásban és a kollégák ott felejtenék a Marson.<#alien>#alien>Az a durva hogy vannak akik adnak neki pénzt hogy a sikertelen filmjeit gyártsa szakadatlan. Én 1 dollárt nem adnék neki az tuti.<#duhos2>#duhos2>
a postal kifejezetten szórakoztatóra sikerült. bár, mint film meglehetõsen döcögõs volt és a szereplõk is sokszor csak elanyátlanodott árvaként tébláboltak a vásznon, a kamerabeállítások jópárszor voltak csapnivalóak, de boll-i mércével mérve egy mestermû és nekem az egyik legjópofább játékadaptáció volt, amit csináltak eddig. talán pár év múlva megnézem még egyszer.
Mind a kettõ rettenetesen gyenge film. Tök mindegy, hogy játék vagy nem.
Mr. (vagy Dr.?) Boll filmjeivel csak egy baj van... Semmi (vagy szinte semmi) kozuk a jatekhoz. Tehat az "Alone in the dark" egy egeszen emesztheto B kategorias horror lenne, ha nem ez lenne a cime, es nem hangsulyozna, hogy a jatek adaptacioja. Ugyanez a helyzet a "Kiraly neveben"nel. Egy nem is tul rossz kalandfilm, csak ne lenne ott az a "A Dungeon siege tale" alcim...
Nagyon remélem, hogy tényleg kamu. Német rendezõként nem hiszem, hogy Auschwitzrõl kéne filmet csinálnia. Ill. a Bloodrayne - The Third Reich cím sem túl bíztató rá nézve.
Most lelõtted a poént, szegény Viktor azt hitte az egész valós.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy ebben mi a durva és brutális? Semmi, kamu az egész.