Megvan a The Expendables magyar címe és premierdátuma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rambo és Commando filmeken nöttem fel, én ezt a filmet személyes születésnapi ajándéknak veszem Sly -tól 😊
És természetesen a Palace Pictures -töl is.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Jaj de szánalmas cím volna, mintha egy 5 éves kalózosdit játszó gyerek találta volna ki.
Ez jól esett... xD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.killersurprise.hu
Direkt ilyen - mint már sokszor leírták.
-hová mész kisfiam?
-megnézem a di ixpendáblszt anyuu
...
"pff szar"*
* és én itt nem Rád gondoltam...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Többet vártam ennél ... de lehet, hogy ez az Én hibám.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
megkérdezhetem, hogy mi motivál téged ilyenkor?
Ez a film nem néhány nehézfiúról szól, és nem egy CIA-akcióról, nem diktátorokról és nem a Kill Countról szól. Ez a film minden olyan emberrõl szól, aki annyira szerencsétlen és elveszett, hogy még semmit sem tett egy másik emberért.
minnifield, a film nem csak egy "jackie chan-es hülyeség", szól is valamirõl, ellentétben Stallone eddigi filmjeivel. Mondom ezt annak ellenére, hogy utálom az ilyen filmeket.
-hová mész kisfiam?
-megnézem a Feláldozhatókat anyuu
pff szar
Spoiler:
Hisz maga Sly mondja, mikor elmenekülnek a szigetrõl, hogy azért õket választották erre a küldetésre, hogy a renegát CIA ügynököt megöljék, mert a CÉG-nek ez a meló kényes lett volna, és különben is értük nem kár tehát feláldozhatók. Mégha sikerrel járnának, a CÉG akkor sem hagyná õket futni, ergo: itt fedobták a labdát a második résznek, tehát illeszkedik az elképzelésbe, hogy Willis karaktere legyen a negativ szereplõ a folytatásban.
Spoiler fége.
Egyébként meg van a filmnek mondanivalója is, persze nyilván az akción van a lényeg, meg a Stallone-Statham duón, de mégis van a filmben tartalom (azért nem kell Shakespeare-i magasságokra gondolni).
az ágyútöltelékek tiszta jackie chanes vagy adam sandleres hülyeség.bár egyszer itt valaki azt reklamálta, hogy a heroes miért hõsök lett magyarul...
@CybeRick (11)
Ezt a filmet azóta várom, hogy Sly bejelentette, szóval mondhatjuk hogy kurv@ra érdekel és nem, nem néztem meg angolul. Majd ha itthon adják akkor megnézem angolul egy moziban.
Szerintem.
A cím pedig másodlagos. A szereplõgárda adja el a filmet, nem a címe (ebben az esetben).
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"