868
Sons of Anarchy - Samcro
-
Micsu #27 heheh
alakulnak a dolgok, kiv vagyok hogy lesz tisztára mosva a végén gemma mert nem úgy alakulnak a dolgok eddig ahogy tervezte jax -
#26 Kíváncsi leszek melyik MC tagja vagy tagja volt. -
#25 Biztos prospect akar lenni :D -
#24 Huh mekkora durva volt már ami a dokicsaj főnökéről kiderült:D -
#23 Na az fasza
Remélem ez egy olyan sorozat lesz ami lazán megél vagy 8-9 évadot mert lényegében olyan alapja van amiben bőven van lehetség és történewt amit el lehet mesélni:) -
Micsu #22 sajna még nem néztem meg, megvárom inkább a feliratot úgy jobban tudok koncentrálni a részlekre :P
egy jó hír:
az FX berendelte a Sons of Anarchy 4. évadját, 13 részt.
-
#21 Istenem, de jó volt a mai rész. Volt benne 1-2 WTF rendesen.
Amúgy ahogy telnek az epizódok egyre jobban ámulok Katey Sagal és az ATF bitch alakításán:D Szerintem fantasztikusan játszák a szerepüket:) -
Micsu #20 el is felejtettem: Stephen King egy állat volt :D -
#19 Én a napokban daráltam le az egészet és nagyon megtetszett a sorozat. Kár hogy mostantól mindig várni kellesz az aktuális részekre. Amúgy látni hogy a Kemény Zsaruk és ez is FX sorozat. Azért a csatorna szereti megtartani a színészeit:) -
Micsu #18 ez a rész tetszett eddig a legjobban, szokásos SoA hangulat -
#17 szerintem a feliratot mindenki megtalálja :) -
Micsu #16 3. részhez felirat -
Micsu #15 nah most volt időm megnézni a 2. részt, alakulgat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tiget jól megszopatta az öreg :D, alakulgat egy újabb bandaháború, gyerek szál is más irányba halad mint amit vártam, jó lesz ez -
Micsu #14 ma este új rész -
Blum #13 Elkezdtem nézni (angolul ofkorz) az 1. évadtól kezdve és nagyon fasza! -
haxoror #12 nagyon jó sorozat -
#11 jófajta -
#10 elegge oda vagott ez az evadnyito:) -
Micsu #9 Évadnyitó kritika
elég érdekesen indul az biztos -
Micsu #8 s3e01 felirat
sztem jó volt az évadnyitó -
Micsu #7 szerintem én most megnézem az évadnyitót :P -
#6 Na most látom, hogy már el is indult:D Jó tudni!xd -
#5 Nem rossz sorozat, én is várom a 3. évadot:P -
#4 nalam Top 5-ben van!! vegre indul a 3-ik evad:) -
Micsu #3 -
winnie #2 annyi, de annyi sorozatnéző van, aki nem tudja, hogy miről marad le azzal, hogy nem nézi a SoA-t. -
Micsu #1 A sorozat onnan indul, hogy van egy motoros banda, a Sons of Anarchy. Belehajtanak a naplementébe miközben szól a rock. Ezen kívül, hát, bűnözők, azon belül is fegyvercsempészek, plusz a területüket is védik. A banda felépítése teljesen diktatórikus, a főnök max a javaslatokat hallgatja meg, hiszen ez a leghatékonyabb módja az erőszakszervezeteknek. A banda feje, a President, akit Ron Perlman (Hellboy) alakít, alatt pedig az alelnök, akit Charlie Hunnam. A bonyodalom pedig onnan indul, hogy a Hunnam által alakított srác apja alapítótag volt a Sons of Anarchy-ben, de aztán a banda más irányba haladt, mint ahogy az öreg elképzelte. A fia megtalálja a régi iratait, s ezek miatt ő is inkább a kevésbé bűnöző útra térne.
Ezen kívül még van természetesen kisstillű bűnözési bonyodalom is, hiszen a jelenlegi banda természetesen felügyeli a területét. A rész azzal kezdődik, hogy valaki kirabolja és felrobbantja egy fegyverösszeszerelő rejtekhelyük, nekik meg vissza kell vágni.
Ismertető
most indul a 3. évad, kedden volt az évadnyitó
szerintem nagyon jó sorozat, jó karakterekkel, maffiózó fanoknak kötelező
(keresőben nem találtam)