465
  • szjuca
    Akiktől hallottam Angliáról, azoknak a sztorijukban, életükben szerepelt a drog.
  • mosoporr
    1legyőzött eladósodott nemzet vagyunk,furcsa h pont abban látjuk a megoldást ami okozta... az angolok ügyesen sakkoznak,mi meg szolgáljuk őket...

mért ne lehetne kimenni??? van 1 csomó állás közvetítőcég még a szállást is biztosítják,bár jobb ismerőshöz menni.
  • Lammer
    Szeretnek mar egyszer kijutni az eletben... Az itthoni kereset vs megelhetes kombo egy kicsit vicces... nem, hogy egyrol a kettore nem jutok, de csak novekszik az adossagom... igy tul.kepp 22-es csapdajaba esetem bele, mert tudom, hogy kene valami kezdotoke... de nehez meg ezt is osszekaparnom :((( kinnt ha stabilan dolgoznek tuti nem mennek el extrazni, mert le szeretnem tudni az itthoni adossaghalmazomat, igy par ev alatt tuti egyenesbe tudnek jonni :]

meselhetsz amugy bovebben... mivel foglalkozol... mire koltesz, teszel-e felre, milyenek a lehetosegek stb :)

Ha ki lehetne menni (szallas-melo lehetoseg), en mar most csomagolnek :]
  • [HUN]FaTaL
    Wizzair is, Ryanair szar, gány cég.
  • mosoporr
    ha para van a repülőtől akkor a népligetből indul a busz kb 10e és 27óra :) eurolines
    én 4szer is megtettem...
  • VRSDM
    ryanair ócsóság :)
  • [HUN]FaTaL
    Malév, Wizzair, British Airways :D
  • mosoporr
    ja,csak annyi kell hozzá h angol légy.
  • Ronny
    Nem tudom hogy vagy vele, de egy idő után már nem olyan frankó a "tróger" munka, bármennyire is megfizetik.
  • Fabio Capello
    jó az élet, ennyit tudok mondani :]
  • MerlinW
    iranylondon.blog.hu - olvasgassátok a blog elejét (indulás a page 7-en)
  • Voyager5
    +fav
    Én is akarok menni hamarosan.
  • The Protector
    Nekem egyik haverom van kint úgy 4 hónapja.Takarítani ment ki.A barátnőjével együtt.Nem tudom h mi van vele mert azóta nem nagyon beszélgettem vele,de majd hamarosan felhívom és akkor megírom h milyen az élet arrafelé.:)
  • Kaszi46
    köszi
  • Kaszi46
    Én az angolom miatt akarok menni elsősorban, nem érdekel ha droid\szolga\robot leszek 1 évig. Olcsó szórakozásnak megteszi majd az is hogy gépezek:DD Azért köszi a tanácsot:)
  • Narxis
    Jó is az élet itt Angliában, nekem tetszik. Kedvesek az emberek, pénz van dögivel, kajájuk lehetne egy kicsit fűszeresebb.
  • Dzsini
    kereső - busz london

első találat
  • VRSDM
    ja igen.
    az angol nem dolgozik úgy ahogy mi értjük a munkát.
    ő csak vezet. a vendégmunkás meg dolgozzon babérért.
  • VRSDM
    de miféle személyszállítás?
    itthon miféle személyszállítás létezik?

taxi - bicikli - tömegközlekedés - gyalogos (ki)lét...

taxi mint írtam olcsó, bicikli helyhez kötött - tömegközelekedés kinnt nagyon drága (de minőségi) - gyalog meg mimámó

egyéb? :D
  • mosoporr
    bazz kaszi...én voltam,tapasztaltam...

az én tanácsom az h ne maradj sokáig.
    kaja olcsó,ruha olcsó,műszaki cikk olcsó,autó olcsó-fenttartani baszom sok ,ám ha nem csak a melo és az ágyad közt akarsz ingázni akkor az kurva drága és kb el is fogy a lé ha az életet választod.

és emlékezz erre a mondatomra: csak szolgák vagyunk!!! mert ők így gondolnak ránk!!!
  • Kaszi46
    :DDD ok, akkor még pontosítok! FÖLDI személyszállításra gondoltam.

• Axl Rose
    Malév ?
  • Kaszi46
    Kicsit félreérthető voltam...:) Olyan céget keresek, aki Magyarországról Angliába vállal személyszállítást.
  • VRSDM
    nővérem három éve kinnt lakik.

személyszállítás?
    hát ha már hárman vagytok, akkor olcsóbb a taxi mint tömegközlekedni. probléma megoldva :)
  • Kaszi46
    Sziasztok!

Hónap végén költözöm ki Angliába, és szeretnék minél több információt begyűjteni a kinti életről.

Ismerősökhöz megyek, Szállás megoldva, már "csak" munkát kell kint találnom. :P

A topik célja az lenne, hogy a már kint élő, és dolgozó fórumozók megosszák kinti tapasztalataikat, segítsük egymást informálni, mire kell odafigyelni, mik a buktatók, stb.

Amellett, hogy szívesen várok minden tanácsot, rögtön lenne is egy kérdésem. Tudtok olyan cégeket akik személyszállítással foglalkoznak Angliába?