24
Top Spin 4 a 2K Gamestől
  • ricsi0710
    Hello!

ps3-on szokott valaki top spinen 4-en játszani? Mert nem rég vettem meg a játékot, és szívesen játszanák magyar játékosokkal.
  • bergkampx360
    Sziasztok!

Én is kezdtem karriert a Top Spin 4-ben. Már az elejétől fogva a legnehezebb szinten játszok. Eleinte alig nyertem valamit, de mostmár "Star" státuszban vagyok és indulhatok GrandSlam tornán is. Pontosítva, most játszom az első GS-em. :) Ez az Austral Open. Az első két fordulón könnyen túljutottam. Az első fordulóban sim 3-0-al egy ismeretlen játékos ellen. A másodikban Simon ellen 3-1-el és a 3. fordulóban Nadal várt rám. 7-6,6-4,6-1 -el sikerült levernem. Ez az eredmény nagyon simának látszik, de a meccs nem volt az. Sokat szenvedtem. A tenyerese halálos volt, így kénytelen voltam a fonákját püfölni, de az bevált. Érdekesség, ha nem folyamatosan"good" vagy annál jobb időzítéssel ütöttem a lasztit, akkor szinte lehetetlenség ellene pontot nyerni. A lényeg hogy gyilkoltam a fonák oldalát, mind szerva és mind labdamenet közben és bejött... :)
    Most Djokovic vár rám, nem tudom mit várjak ettől a meccstől, őt még nem sikerült egyszer sem levernem ... igaz nem is lvl 20-on találkoztunk eddig. 3 mester tornát is sikerült már begyűjtenem és többször szerepeltem is döntőben. 10. vagyok a világ ranglistán. Azt hiszem, ha sikerülne ezt a GS-t behúzni, nagyot léphetnék előre :)
  • Deka1
    Nem mindig van annyi időd, hogy átállj helyezkedéssel tenyeresre, az L2 jobban "rákényszeríti" a játékost. Mondjuk sokszor nem szoktam használni, inkább akkor, ha nem a gép ellen játszok, azért jó, hogy van ilyen funkció is, ezért remek szimulátor..

Jelenleg hard-on játszom a karrier módot, 6-2, 6-1-eket szoktam adni a gépnek. Egyszer próbaként felraktam very hard-ra, de az már izzasztós volt, majd ha nem 14-es szinten leszek, újra megpróbálom... :)
  • Szilardk
    csak én érzem azt h nagyon nehéz a játék??? demoval simán jól ment! de most h megvettem sztem adom is el! a legkönnyebben sem tudok nyerni!
  • l0b1g
    ohh, köszi! azt hittem már teljesen behalt a topik. :)

de miért kellett erre egy gomb? ha mondjuk fonák helyett tenyerest akarok ütni, akkor úgy helyezkedem, nem?
  • Deka1
    Fonák oldalról "kiseggel" tenyeressel ütni és fordítva, bár az utóbbinak nem sok értelme van..

De kihalt a valaha volt legjobb teniszes játék topikja...
  • l0b1g
    hali!

meg tudnátok mondani, hogy mire jó a bal oldali ravasz, a "play swing inside out"???

köszi!

• IXEMGabeo
    mégsem:( bocsi
  • IXEMGabeo
    elvileg a 3 is kijött
  • bakkerman
    bár a 2 kijött pécére,de hála a RAGYOGÓ irányításnak,nem sokat koptatta a vinyót
  • bakkerman
    akkor felejtős a cucc
  • grebber
    Ha nem jön pc-re akkor áthelyezhető a konzolos topikba!
  • [HUN]FaTaL
    jól figyelj mert az összes külföldi oldalon csak ps3 x360 és wii van említve, nem tudom a magyar oldalak honnan vették a pc-t.
  • Totti5
    Nem jön PCre. A hivatalos közleményben nem írta a 2K és a hiv. oldalon sincs a PC feltüntetve illetve a neves külföldi oldalakon sem.

Tuesday 7th September/... 2K Sports announced today that Top Spin 4, the latest iteration of the Top Spin tennis simulation video game franchise, is scheduled to release in 2011 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system and WiiTM system from Nintendo. As the release date draws near, 2K will inform gamers about an exciting pre-order incentive; an exclusive vintage Andre Agassi playable character.

“Top Spin 4 is shaping up to be the most realistic and exhilarating tennis game in the Top Spin franchise,” said Greg Thomas, president of product development for 2K Sports. “For this iteration, the development team is focused on delivering a bold new take on the sport of tennis by allowing gamers to experience first-hand an uncanny level of realism in the player and stadium models, authentic audio captured directly from real tennis matches, and all-new innovative controls to dominate the competition.”

In development at 2K Czech, Top Spin 4 brings the competitive action of tennis to life like never before with redesigned controls, jaw-dropping player models and Signature Style animations, enhanced TV-style presentation elements, and one of the deepest player rosters to date featuring tennis’ top athletes and legendary pros. To commemorate the fourth version in the Top Spin series, 2K Sports is offering an exclusive vintage Andre Agassi playable character with pre-orders, details of which will be announced at a later date.

For additional information, please visit: www.gamestop.com/topspin4.

Top Spin 4 is not yet rated by the PEGI. For more information, visit: www.facebook.com/TopSpin4 or follow Top Spin 4 via Twitter: @2KSports.

*Pre-order only valid for Xbox 360 and PlayStation 3 versions of Top Spin 4.
  • gercse
    kíváncsiságból én is rákerestem, honnan van a forrásuk? külföldi oldal is alátámasztja? (csak magyart találok)
  • bakkerman
    JÓL FIGYELJ,MERT MAI(!!!) HÍR
  • Totti5
    Nem lesz PCre. Zárható.
  • Kizsde
    A Top Spin első részével én még most is szoktam multiban játszani...tényleg a legjobb multiplayer teniszjáték PC-re :)
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom majd, ha lesz akkora bázisa a teniszjátékoknak, hogy megérje kifizetni a sok liszenszt...
  • bakkerman
    hajajj,mikor lesz már olyan tenisz gém,ahol egy grand slam valóban 128 fős,és 300-400 licenszelt teniszezővel készül...
  • kifli
    mafia 2 engine? :D

Azt is a csehek csinálták :)

És ugye láttunk már ilyen tipusú játék motort hasonló játék alatt :D

gta 4 motorja is megy valami pingpong játék alatt :)
  • IXEMGabeo
    mindenképpen jobb mint a Virtua Tennis. Azt rohadtul untam...ez pedig maximális élményt nyújtott legalább is a 2-t nyomtam utoljára és nagyon bejött a karrier mód. Meg kell mondjam nem könnyű...

amúgy ez egy élmény lehet egymás ellen:)
  • pxxl
    a világ egyik legidegesítőbb játéka, de azért várós
  • grebber
    Top Spin 4 bejelentés a 2K Gamestől!

A 2K Games bejelentette, hogy érkezik a Top Spin 4 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, 2011-ben.

A sorozat utolsó része 2008-ban jelent meg, így ideje egy frissebb verziónak. A játékot a 2K Games csehországi stúdiója fejleszti, és Greg Thomas szerint "A Top Spin 4 ahogy lassan alakot ölt a legrealisztikusabb és legfelüdítőbb tenisz-játék lesz a Top Spin franchise történetében."

"A játék ezen változatához a a fejlesztők más nézőpontból figyelték meg a teniszt, a játékosok személyesen élhetnek át olyan élményeket, mint az eddig sosem látott realizmus és részletesség a játékosoknál és a tenisz-stadionoknál, az eredeti teniszmeccsekről felvett audió és az új, innovatív irányítás." - tette hozzá Greg Thomas.

Érdekesség, hogy aki előrendeli a játékot PS3-ra és Xbox 360-ra, az megkapja André Agassit is a játék mellé - mármint nem az igazit, hanem a virtuálisat.

A forrás 3 képpel karöltve!