Mio c320 gps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miopocket egy hackprogi ami szintén tiltva van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Igazság szerint megvehetné magát az iGo programot, aztán felrakja magának a MioPocketet, és használhatja boldogan az igo-t. Egyébként egyetértek az elõttem szólókkal. Programhoz kell hangokat keresni.
mio. ha más van rajta, az warez, és ban
milyen navigációs program van rajta? iGo, TomTom stb... Mert ahhoz kell keresni, nem a készülékhez.
mioba tudtommal nem lehet, igot rátenni meg illegális! bár az elõbbiben nem vagyok biztos, sajnos nincs itt a készülékem mert ellopta a kollégám
több navigációs programnál .ogg vagy .mp3 vagy hasonló hangformátumban vannak tárolva a szövegdarabok - nézd meg milyen formátum, vegyél fel azonos tartalmú szövegeket kedvedre, és cseréld ki õket.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem értem mi a bánatért nem jó az eredeti beszéd hozzá, engem pl. kimondottan irritálna az ha a GPS benyögné igy hogy "dicsák há' túl gyorsan mész tezsvirem!"
Abban a percben kib*sznám az autóból...
Abban a percben kib*sznám az autóból...
Sziasztok !
Van egy Mio c320 gps-em !
Kellene rá más nyelv. pl: parasztosan beszéljen vagy teljesen cigányul meg ilyesmik !
Valaki tud valamit evvel kapcsolatban segíteni ,hogy hol találok ilyesmit ??
A google-it már végig böngésztem de semmi :(
Van egy Mio c320 gps-em !
Kellene rá más nyelv. pl: parasztosan beszéljen vagy teljesen cigányul meg ilyesmik !
Valaki tud valamit evvel kapcsolatban segíteni ,hogy hol találok ilyesmit ??
A google-it már végig böngésztem de semmi :(