Nagy tinibálvány égett be
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl lenne tinibálvány? azért nem kéne túlértékelned.
a felirathoz annyit h a muszáj J😄
Ezek nem érdemlik meg a Film kifejezést! ezek nem filmek!
Talán nem is dolgoznia, hanem engednie kellene. Sok kisebb eladási nyereség után akár nagyobb profit is származhatna, mint a kevés eladással és egyben nagy profittal.
Mintha egyre gyakoribb lenne a mozivetítés utáni gyors dvd megjelenés. Ez jó, kicsit még realizálni kell az árakat és már sima ügy lesz a dvd eladás. "Itthon" az a baj, hogy az árakat nem a fizetéshez mérten képezik, hanem a nemzetközi szinthez. Én szívesen megveszem az 1000 ft körüli áron megvehetõ jó dvd filmeket, de a környezetem még mindig a letöltésre esküszik. Szóval sokat kell még dolgoznia a kiadóknak a hazai vevõk megnyeréséért.
magyarul fent van 2 hete a neten és akkor még nem is mutatták be itthon a moziban😄
Azok is csak d*gni mentek a moziba 😊
3 hónapja láttam😄😄😄
Fogjátok ezt is a letöltésre 😄
De ha nem lehet letölteni, és így se nézi meg a kutyuska se azt a pár filmet akkor meg el kéne gondolkozni hogy mi az oka. Hamar meglesz ha jó gondolkozónaj vetik fel a kérdést.
De ha nem lehet letölteni, és így se nézi meg a kutyuska se azt a pár filmet akkor meg el kéne gondolkozni hogy mi az oka. Hamar meglesz ha jó gondolkozónaj vetik fel a kérdést.