24
  • Al Ashrad
    Szerintem is zagyva volt. De még így is jobban tetszett mint az x-faktor. Friderikusz a legjobb :D! Az X-faktorból meg a Feró.
  • bippo
    Amúgy szerintetek is furcsa volt most a Megasztárban a vágás és a szerkesztés? Vagy csak én éreztem nagyon kuszának és össze-vissza kapkodónak?

Még az előválogatás utolsó része előtt vágtak be képeket a középdöntő _utáni_ szereplésről. Meg voltak jelenetek, amiket rengetegszer mutattak (pl.hogy a csaj rosszul lett): ajánló; reklám előtt; reklám után, hogy reklám előtt ezt ajánlottuk; ez lesz majd nemsokára; meg maga a jelenet. Közben meg csomó ott ácsorgó emberkéről azt sem tudtuk, kicsoda, hogy énekel, de továbbjutott.
    Meg, hogy milyen szisztéma alapján lesz a középdöntőben 200 emberből 50, szintén nem derült ki.
    10es csoportok, első-hátsó sor, de volt akinek egyénileg mondták meg az eredményt. Hány ember került oda, hogy duettet énekeljen, stb..

Tök zagyva volt néhol.
    Vagy csak én érzem így?
  • bippo
    ... És utána netről megnéztem a kimaradt részeket.
    Közben megittam egy sört - szerintem én is jól ledöntöttem :)
  • gromgotth
    Én mindkettőt néztem váltogatva, baráti társaságban és remekül szórakoztam.
    Szerintem jól döntöttem :P
  • sanyicks
    mer te ilyen különleges vagy :DD
  • bmw
    Egyforma fos musor mindketto...
  • bippo
    Nálam tv/sorozat kategóriában van mindkettő.
  • hajnaltores
    Szarházi Szekeres Szopomgép
  • shandix
    És ez DVD,Film kategóriában van.
  • zidder
    Erről a srácról kéne csinálni 1 south park-os figurát és mutogatni:D:D:D
  • kalapos01
    Lehet, hogy egy igénytelen szar könyvet olvastál, amiben sokat dugnak. Ahelyett, hogy ilyen tehetségeket néztél volna: http://www.youtube.com/watch?v=4RozO2OTjCI
  • emp
    Nekem speciel nincs tévém és tudatosan távol is tartom magam ettől a "magaskultúrától". Én speciel az adott időpontban KÖNYVET olvastam. Szerintem én is jól választottam. :)
  • RiSeForMuSiC
    Ami a legszánalmasabb, hogy a két magyar kereskedelmi tévé a kreativitás fekete-lyuka: értelmes, önálló ötlet nem került még ki belőlük (majdnem minden külföldi franchise alapján készül). TV2 csinál valóságshowt, RTL Klub kreatívan lekoppintja (megváltoztat ezt-azt és máris megússza az Endemol pert.) A RTL csinál Barátok közt-öt, erre a TV2 csinál Jóban-rosszban-t. Barátok közt-ben (sajna anyám nézi, így 'tájékoztatást' kapok minden látogatásnál) annó lelövik Berényi Mikit, erre "pisztolylövés dördül a Jóban-rosszban sorozatban'. Egyik csinál Megasztárt, a másik erre csinál X-Faktort. Eszükbe nem jut, hogy "Ok, a másik csinál ilyet, akkor abban az időben csinálunk valami mást azoknak, akik nem akarják ezt a f...t nézni, hogy legyen hova átkapcsolni."

Mellesleg: Nálam van TV, de nem tévézek én sem, legalábbis bulvár-kereskedelmi csatornákat (értsd: Rötölö Klub, TV2 szint) nem nézek, a Retek-klub és a TV2 ki van törölve a csatornalistából. Valahogy nincs kedvem 140-edszer megnézni a Rendőrakadémiát, meg olyan filmeket, amelyeknek a vetítési jogát már diszkont-csomagban adják fillérekért.
  • Nasedo
    Szerintem is. Bár a F1 sem lenne szükséges a túléléshez. Az egész a pénzről szól és rohadtul semmi értelme.
  • Rage47
    mostantól minden hírt 3 részben láthatunk:D
  • Artus58
    még egy ilyen parasztot, ahelyett hogy lehozta volna egyetlen cikkben...
  • Vanek úr
    És a cikkek szerzője is ugyanaz. :D
    (Tükörkomment ez is. :) )
  • G_ArchAngel #7
    Nincs TV-m es nem nezek TV-t. Egyedul Forma 1-et, BBC online stream-en es ennyi...
    Szerintem EN jol valasztottam:)
  • Pycur
    Aki a filmet választotta AZ választott jól. Én JÓL választottam. :D
    A 2 cikk egymás alatt amúgy télleg nagyon viccesre sikeredett.
    De ez legalább azt okozza hogy megnézzük miként lehet 2 egymásnak ellentétes című cikket írni 6 perc eltelte alatt :D
    Tükörkomment :D
  • Eriongtk
    Értemén, hogy benzin...de mi hajtjaaaaaa :D
  • GazCamp3r
    Annyi a lényeg, hogy amig mind a két show ment a megasztár válogató, meg az x-faktor válogató, addig a többség az x-faktort nézte (ami nem meglepő, mivel oda-vissza veri a megaszart), viszont mikor vége lett az x-faktornak, és jött a Féktelenül című film, akkor a TV2-n a Megasztár aznap esti 2. részét kezdték el adni, és akkor meg már a TV2-t nézték többen. Vili? :D
  • ZeemanX
    Ööö, most akkor mi?
  • Eriongtk
    ;) Hiba a mátrixban...
  • sanyicks
    Szarok harca...