Az RTL Klub nagyon megverte a Megasztárt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is zagyva volt. De még így is jobban tetszett mint az x-faktor. Friderikusz a legjobb 😄! Az X-faktorból meg a Feró.
Amúgy szerintetek is furcsa volt most a Megasztárban a vágás és a szerkesztés? Vagy csak én éreztem nagyon kuszának és össze-vissza kapkodónak?

Még az elõválogatás utolsó része elõtt vágtak be képeket a középdöntõ _utáni_ szereplésrõl. Meg voltak jelenetek, amiket rengetegszer mutattak (pl.hogy a csaj rosszul lett): ajánló; reklám elõtt; reklám után, hogy reklám elõtt ezt ajánlottuk; ez lesz majd nemsokára; meg maga a jelenet. Közben meg csomó ott ácsorgó emberkérõl azt sem tudtuk, kicsoda, hogy énekel, de továbbjutott.
Meg, hogy milyen szisztéma alapján lesz a középdöntõben 200 emberbõl 50, szintén nem derült ki.
10es csoportok, elsõ-hátsó sor, de volt akinek egyénileg mondták meg az eredményt. Hány ember került oda, hogy duettet énekeljen, stb..

Tök zagyva volt néhol.
Vagy csak én érzem így?
... És utána netrõl megnéztem a kimaradt részeket.
Közben megittam egy sört - szerintem én is jól ledöntöttem 😊
gromgotth
Én mindkettõt néztem váltogatva, baráti társaságban és remekül szórakoztam.
Szerintem jól döntöttem 😛
mer te ilyen különleges vagy 😄D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Egyforma fos musor mindketto...
Nálam tv/sorozat kategóriában van mindkettõ.
Szarházi Szekeres Szopomgép
És ez DVD,Film kategóriában van.
Errõl a srácról kéne csinálni 1 south park-os figurát és mutogatni😄😄😄
Lehet, hogy egy igénytelen szar könyvet olvastál, amiben sokat dugnak. Ahelyett, hogy ilyen tehetségeket néztél volna: http://www.youtube.com/watch?v=4RozO2OTjCI
Nekem speciel nincs tévém és tudatosan távol is tartom magam ettõl a "magaskultúrától". Én speciel az adott idõpontban KÖNYVET olvastam. Szerintem én is jól választottam. 😊
Ami a legszánalmasabb, hogy a két magyar kereskedelmi tévé a kreativitás fekete-lyuka: értelmes, önálló ötlet nem került még ki belõlük (majdnem minden külföldi franchise alapján készül). TV2 csinál valóságshowt, RTL Klub kreatívan lekoppintja (megváltoztat ezt-azt és máris megússza az Endemol pert.) A RTL csinál Barátok közt-öt, erre a TV2 csinál Jóban-rosszban-t. Barátok közt-ben (sajna anyám nézi, így 'tájékoztatást' kapok minden látogatásnál) annó lelövik Berényi Mikit, erre "pisztolylövés dördül a Jóban-rosszban sorozatban'. Egyik csinál Megasztárt, a másik erre csinál X-Faktort. Eszükbe nem jut, hogy "Ok, a másik csinál ilyet, akkor abban az idõben csinálunk valami mást azoknak, akik nem akarják ezt a f...t nézni, hogy legyen hova átkapcsolni."

Mellesleg: Nálam van TV, de nem tévézek én sem, legalábbis bulvár-kereskedelmi csatornákat (értsd: Rötölö Klub, TV2 szint) nem nézek, a Retek-klub és a TV2 ki van törölve a csatornalistából. Valahogy nincs kedvem 140-edszer megnézni a Rendõrakadémiát, meg olyan filmeket, amelyeknek a vetítési jogát már diszkont-csomagban adják fillérekért.
Szerintem is. Bár a F1 sem lenne szükséges a túléléshez. Az egész a pénzrõl szól és rohadtul semmi értelme.
Rage47
mostantól minden hírt 3 részben láthatunk😄
még egy ilyen parasztot, ahelyett hogy lehozta volna egyetlen cikkben...
És a cikkek szerzõje is ugyanaz. 😄
(Tükörkomment ez is. 😊 )
Nincs TV-m es nem nezek TV-t. Egyedul Forma 1-et, BBC online stream-en es ennyi...
Szerintem EN jol valasztottam😊

http://gaborszantai.co.uk/

Aki a filmet választotta AZ választott jól. Én JÓL választottam. 😄
A 2 cikk egymás alatt amúgy télleg nagyon viccesre sikeredett.
De ez legalább azt okozza hogy megnézzük miként lehet 2 egymásnak ellentétes címû cikket írni 6 perc eltelte alatt 😄
Tükörkomment 😄
Értemén, hogy benzin...de mi hajtjaaaaaa 😄
Annyi a lényeg, hogy amig mind a két show ment a megasztár válogató, meg az x-faktor válogató, addig a többség az x-faktort nézte (ami nem meglepõ, mivel oda-vissza veri a megaszart), viszont mikor vége lett az x-faktornak, és jött a Féktelenül címû film, akkor a TV2-n a Megasztár aznap esti 2. részét kezdték el adni, és akkor meg már a TV2-t nézték többen. Vili? 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Ööö, most akkor mi?
😉 Hiba a mátrixban...
Szarok harca...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)