24
-
Al Ashrad #24 Szerintem is zagyva volt. De még így is jobban tetszett mint az x-faktor. Friderikusz a legjobb :D! Az X-faktorból meg a Feró. -
bippo #23 Amúgy szerintetek is furcsa volt most a Megasztárban a vágás és a szerkesztés? Vagy csak én éreztem nagyon kuszának és össze-vissza kapkodónak?
Még az előválogatás utolsó része előtt vágtak be képeket a középdöntő _utáni_ szereplésről. Meg voltak jelenetek, amiket rengetegszer mutattak (pl.hogy a csaj rosszul lett): ajánló; reklám előtt; reklám után, hogy reklám előtt ezt ajánlottuk; ez lesz majd nemsokára; meg maga a jelenet. Közben meg csomó ott ácsorgó emberkéről azt sem tudtuk, kicsoda, hogy énekel, de továbbjutott.
Meg, hogy milyen szisztéma alapján lesz a középdöntőben 200 emberből 50, szintén nem derült ki.
10es csoportok, első-hátsó sor, de volt akinek egyénileg mondták meg az eredményt. Hány ember került oda, hogy duettet énekeljen, stb..
Tök zagyva volt néhol.
Vagy csak én érzem így? -
bippo #22 ... És utána netről megnéztem a kimaradt részeket.
Közben megittam egy sört - szerintem én is jól ledöntöttem :) -
#21 Én mindkettőt néztem váltogatva, baráti társaságban és remekül szórakoztam.
Szerintem jól döntöttem :P -
sanyicks #20 mer te ilyen különleges vagy :DD -
bmw #19 Egyforma fos musor mindketto... -
bippo #18 Nálam tv/sorozat kategóriában van mindkettő. -
hajnaltores #17 Szarházi Szekeres Szopomgép -
shandix #16 És ez DVD,Film kategóriában van. -
zidder #15 Erről a srácról kéne csinálni 1 south park-os figurát és mutogatni:D:D:D -
kalapos01 #14 Lehet, hogy egy igénytelen szar könyvet olvastál, amiben sokat dugnak. Ahelyett, hogy ilyen tehetségeket néztél volna: http://www.youtube.com/watch?v=4RozO2OTjCI -
emp #13 Nekem speciel nincs tévém és tudatosan távol is tartom magam ettől a "magaskultúrától". Én speciel az adott időpontban KÖNYVET olvastam. Szerintem én is jól választottam. :) -
RiSeForMuSiC #12 Ami a legszánalmasabb, hogy a két magyar kereskedelmi tévé a kreativitás fekete-lyuka: értelmes, önálló ötlet nem került még ki belőlük (majdnem minden külföldi franchise alapján készül). TV2 csinál valóságshowt, RTL Klub kreatívan lekoppintja (megváltoztat ezt-azt és máris megússza az Endemol pert.) A RTL csinál Barátok közt-öt, erre a TV2 csinál Jóban-rosszban-t. Barátok közt-ben (sajna anyám nézi, így 'tájékoztatást' kapok minden látogatásnál) annó lelövik Berényi Mikit, erre "pisztolylövés dördül a Jóban-rosszban sorozatban'. Egyik csinál Megasztárt, a másik erre csinál X-Faktort. Eszükbe nem jut, hogy "Ok, a másik csinál ilyet, akkor abban az időben csinálunk valami mást azoknak, akik nem akarják ezt a f...t nézni, hogy legyen hova átkapcsolni."
Mellesleg: Nálam van TV, de nem tévézek én sem, legalábbis bulvár-kereskedelmi csatornákat (értsd: Rötölö Klub, TV2 szint) nem nézek, a Retek-klub és a TV2 ki van törölve a csatornalistából. Valahogy nincs kedvem 140-edszer megnézni a Rendőrakadémiát, meg olyan filmeket, amelyeknek a vetítési jogát már diszkont-csomagban adják fillérekért. -
Nasedo #11 Szerintem is. Bár a F1 sem lenne szükséges a túléléshez. Az egész a pénzről szól és rohadtul semmi értelme. -
#10 mostantól minden hírt 3 részben láthatunk:D -
Artus58 #9 még egy ilyen parasztot, ahelyett hogy lehozta volna egyetlen cikkben... -
Vanek úr #8 És a cikkek szerzője is ugyanaz. :D
(Tükörkomment ez is. :) ) -
G_ArchAngel #7 Nincs TV-m es nem nezek TV-t. Egyedul Forma 1-et, BBC online stream-en es ennyi...
Szerintem EN jol valasztottam:)
-
Pycur #6 Aki a filmet választotta AZ választott jól. Én JÓL választottam. :D
A 2 cikk egymás alatt amúgy télleg nagyon viccesre sikeredett.
De ez legalább azt okozza hogy megnézzük miként lehet 2 egymásnak ellentétes című cikket írni 6 perc eltelte alatt :D
Tükörkomment :D -
Eriongtk #5 Értemén, hogy benzin...de mi hajtjaaaaaa :D -
GazCamp3r #4 Annyi a lényeg, hogy amig mind a két show ment a megasztár válogató, meg az x-faktor válogató, addig a többség az x-faktort nézte (ami nem meglepő, mivel oda-vissza veri a megaszart), viszont mikor vége lett az x-faktornak, és jött a Féktelenül című film, akkor a TV2-n a Megasztár aznap esti 2. részét kezdték el adni, és akkor meg már a TV2-t nézték többen. Vili? :D -
ZeemanX #3 Ööö, most akkor mi? -
Eriongtk #2 ;) Hiba a mátrixban... -
sanyicks #1 Szarok harca...