Firefall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A The Amazon területre hogy lehet eljutni most?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nulláról, jó.. adott a játék 2x 40milla xp boostot, de ezzel is csak lv36 ig jutottam. (Ez is fura volt, mert arra nyomtam hogy a 2 maxolt battleframet meghagyom.)
Meg a nulla credit, kristály, üres inventory. Craft -ot nem tudom használni.. (lehet majd később ahogy haladok előre.)
Csak kibasztak az emberrel.
Oda lett mindenem. Minden unlockolt battleframe -m, az inventory tartalma.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
http://firefall.halasiuveg.hu/
Várunk mindenkit, minden army-t :)
Egymillióan a magyar esportért!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
makett.tk
- volt amikor banditák farmolásával lehetett a legjobban haladni (külön "elit squadok" alakultak rá), most ezek a tolvaj robotok amik újak és még talán viccesek is ... szóval a játék folyamatosan alakul ami szerintem jó (még ha nekem nem is tetszik minden belőle, pl. snipernek 2 lövés vagyok ami azért annyira nem vicces ha még csak azt se látom, honnan lőtt ki). Enginek meg lőszer sem kell (arra ott a supply depot)
Eurobol meg nem lehet veni semmi extra dolgot csak festés pet meg vip meg pár aprob cucot.
Utoljára szerkesztette: tynike, 2014.10.01. 11:58:42
Meg az egész fejlesztési fa is egy rossz vicc szintén volt szerintem.
Ez júliusba volt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az eventhez tartozott ahci ha kész volt akkor meg kaptad és abban volt reward 7nap vip festés title meg 1 kis matrica :)
a vipet meg azonnal aktiválta nem neked kellet :)
Utoljára szerkesztette: tynike, 2014.09.23. 10:47:44
- ha jól értem 40-es szintért cserébe tudok majd unlockolni egy másik battleframet, nekem a Bastion tetszik (Accord Enginer van most). Ezt (battleframe unlock) minden 40-es szintet elérő karakternél meg tudom majd csinálni, vagy csak az elsőnél?
- most elindultam a kezdőhely fele de beleestem valami szurdokba ahonnan a vaksötétből baromira nem látom a kiutat ... inkább kiléptem. Tuti nagyon hangulatos de engem eddig ez a fél óránkénti sötétség zavar a legjobban a játékban (pedig tegnap amikor próbáltam halott volt a teljes craft rendszer)
-- elég nagy szerver lag volt ezért akartam újraindítani a játékot, de belépni se tudok (rossz jelszó), erre kértem "forgot password"-ot ott meg rossz email cím ... elmegyek a hivatalos oldalra ami még bejön, de a "my account" már szerverhibát dob ... ma ~6 óra óta játszom (kisebb megszakításokkal) és így azért elég érdekes (VIP is van még, meg most időm is lenne rá)
Egyébként hogy lehet majd új kampányt kezdeni? Ha kimaxolom a tank kaarimat szeretnék egy Biotech vagy recon klasszt kezdeni. Kampány, menet közben nem szeretem váltogatni a kasztokat, csak azért kérdem.
Shanti Town nagyon sok questeket ad... nem győzöm őket csinálni.
Portál várost megtisztítani esélytelen ahol vagyok, az ellenfél egy lövésből kiszed...
Béke.
Intel i5-4670K @ 4.0Ghz, NVIDIA GTX 7704GB, Patriot 8 GB-1866Mhz, FSP Aurum (Gold) 600, BenQ GL2250
Felhívnám mindenkinek a figyelmét hogy Facebook csoportunk működik egy jó ideje, ide jöhet bárki akit érdekel a játék, információ kell, vagy szeretné kibeszélni a játékkal kapcsolatos dolgokat, a csoportunk neve: Firefall
A játékon belül aktív, részben tapasztalt tagokkal rendelkező Army keres új, régi vagy visszatérő játékosokat. Van egy minimális szabályzatunk ami az elmúlt idők tapasztalatain alapul. Feltételek: Heti több nap aktivitás és Teamspeak használat. Jelentkezés levélben, felvétel Teamspeaken.
Név: The Final Reserve
A játék küzd még hibákkal, kisebb korrigálások is vannak, lesznek de ezek a folyamatok ne vegyék el senki kedvét, dolgoznak szorgosan a cégnél. GL HF! <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Angyalszem, 2014.08.08. 15:50:28
Egyelőre ismerkedünk a játékkal, tehát közös fejlődés a cél.
Későbbiekben pedig mind közös PvE és PvP lenne az "army" lényege.
Követelmény nem igazán van, legyél értelmes.
Nem mondom, hogy kötelező ts meg blbalbalba, de a jövőbeni közös programoknál jó lenne ha tudná használni a TS-t, amit megtaláltok majd az army leírásban.
Ing:Eilinor néven megtaláltok. Hanem láttok fent írjatok itt privátot és felugrom.
:)
A játékban meg felvettelek
Holnap délután ha ráérsz
És 40re nem red bean kapsz, hanem pilot tokent 10et