522
 • JonasSandor
  #522
  Bezárták a játékot?
 • tutituti
  #521
  Sehogy.kivették az utolsó patch óta.lassan minden értelmes dolgot kiirtanak belőle
 • DarkBlade
  #520
  Üdv all.
  A The Amazon területre hogy lehet eljutni most?
 • DarkBlade
  #519
  Ez szép és jó, de az nem hogy kezdhet az ember lv1 -ről megint mindent.
  Nulláról, jó.. adott a játék 2x 40milla xp boostot, de ezzel is csak lv36 ig jutottam. (Ez is fura volt, mert arra nyomtam hogy a 2 maxolt battleframet meghagyom.)
  Meg a nulla credit, kristály, üres inventory. Craft -ot nem tudom használni.. (lehet majd később ahogy haladok előre.)
  Csak kibasztak az emberrel.
 • Panzeradler #518
  Tessék.
 • DarkBlade
  #517
  Mit csináltak ezek?
  Oda lett mindenem. Minden unlockolt battleframe -m, az inventory tartalma.
 • Tusy
  #516
  - vodafone megint bekavart, lekorlátozott 10k-ra, honlapjuk meg persze behalt. Talán holnapra magukhoz térnek ...
 • Tusy
  #515
  - mi a rák van? "Waiting ... Spectate other player ..." üzenet mellett nem tudom irányítani a karaktert, 20 perc alatt kb. 5x indítottam újra de mindig ezt kapom (hajnalban még ment minden jól ... abban a 10 percben amit játszottam vele). Mobil net mellett nem vicces ha valaki az én karakteremet akarja akár csak nézegetni is
 • phiton
  #514
  Elindult az első magyar próbálkozás :)
  http://firefall.halasiuveg.hu/
  Várunk mindenkit, minden army-t :)
 • Cobra.
  #513
  Tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg szinte semmit gyártani, mert olcsóbban megveszed a boltból a felrakott dropot mint hogy legyártsad magadnak. Egyedül az NPC-knél megvehető receptekből érdemes saját használatra legyártani a felszerelést.
 • m1garand
  #512
  Én is azt a napi egy órát töltöm vele. Csak egyedül nem feltétlenül szórakoztató a farmolás.
 • Tusy
  #511
  - abban a napi fél - 1 órában én elég jól elvagyok a játékban aukciós meg egyéb cuccok nélkül ... 40-es szintre jutott már 2 ruha (battleframe) (accord és bastion enginer) és 30+-os képességeket (heavy, rocket és multi turret, stb.) még legyártani is letudom bár őszintén szólva még nekem is jobbak estek valahol - valamiből. Nincs 900+ power ratingom, hogy raidre / bossra menjek de nem is igazán hiányzik egyelőre ... szóval én elég jól elvagyok +pénz befizetése nélkül is a játékban
  - volt amikor banditák farmolásával lehetett a legjobban haladni (külön "elit squadok" alakultak rá), most ezek a tolvaj robotok amik újak és még talán viccesek is ... szóval a játék folyamatosan alakul ami szerintem jó (még ha nekem nem is tetszik minden belőle, pl. snipernek 2 lövés vagyok ami azért annyira nem vicces ha még csak azt se látom, honnan lőtt ki). Enginek meg lőszer sem kell (arra ott a supply depot)
 • tynike
  #510
  Kristályt átváltod kreditre napi 1000 lehet abol lehet már veni ezt azt . lenyomod és ot váltasz. Kraftolásal én szeméyl szerint nem foglalkozom csak löszert gyártok.

  Eurobol meg nem lehet veni semmi extra dolgot csak festés pet meg vip meg pár aprob cucot.
  Utoljára szerkesztette: tynike, 2014.10.01. 11:58:42
 • JethroHUN
  #509
  A steames megjelenés előtt 2 héttel jött ki az 1.0 patch. Akkor beléptem. Görcsöltem vele 2 napig mire rájöttem, hogy a craft 1000x grindelősebb lett mint volt. Az ah pedig nem mutatott neveket, illetve saját fizetőköze volt amit RED BEANből is lehetett konvertálni, persze crystitből az arány elég szar és még limit is van. Ami érdekes volt akkor, hogy már tele volt kék-lila 20-30as szintű cuccokkal, amíg én 2 nap alatt nem tudtam egy sima fehér ability-t legyártani(30as szintre), mert kb 10k semmire fel nem használható finomított fém gyűlt össze (a finomítás persze alig adott jobb minőségű ritkább fémet) illetve a alig 5 db!!! salvaged anyag esett olyan 800 mobból.... míg 50 kellett volna. Szóval szerintem a fejlesztők rakosgatják be oda a cuccokat. Crystitből meg úgysem lehet ott semmit se megvenni. Egyszerűen röhejesek voltak az árak, illetve a küldetéseken kívül (amik alig adnak) semmilyen más mód nem volt crystit szezésére. Az érceknek semmi kereskedelmi értékük nem maradt, sőt még crystitté sem lehetett többé át dolgozni...

  Meg az egész fejlesztési fa is egy rossz vicc szintén volt szerintem.
  Ez júliusba volt.
 • tynike
  #508
  Mire gondolsz?
 • JethroHUN
  #507
  Amióta "cuccold a karaktered euróból" játék lett azóta nem.
 • Jeffjohnson
  #506
  Én nem
 • m1garand
  #505
  Játszik mostanában valaki?
 • tynike
  #504
  hali
  az eventhez tartozott ahci ha kész volt akkor meg kaptad és abban volt reward 7nap vip festés title meg 1 kis matrica :)
  a vipet meg azonnal aktiválta nem neked kellet :)
  Utoljára szerkesztette: tynike, 2014.09.23. 10:47:44
 • Tusy
  #503
  - tegnap este 20-21 óra között volt ilyen chosen event (36+ terület), gondolom annak jutalmaként kaptam VIP-et :) Chaten többen mérgelődtek mert volt aki semmit nem kapott (esetleg DC-t, de az sem tetszett neki). Eddig megzavart a VIP felirat a bal felső sarokban (azt hittem van ... illetve kezdéskor kaptam levelet red 5-től, hogy nyertem 7 nap VIP-et amit ezek szerint nem tudtam aktiválni (mert nem engedte a játék) ), de most megvan a molecular printer 4 slotja meg a VIP is zölden világít (érdekes módon nem ír időpontot, hogy meddig van)
 • Marinecorps
  #502
  MInden 40-es szintet elérő battleframe-ért kapsz 10 Pilot Token-t amivel unlockolhatsz egy újabb battleframe-et.
 • Tusy
  #501
  - köszönöm, közben meglett (marketplace, illetve nálam a "." gombot megnyomva jött elő a credit váltó menü). Ahhoz a 25-ös szintű motorhoz kellett a 100 credit
  - ha jól értem 40-es szintért cserébe tudok majd unlockolni egy másik battleframet, nekem a Bastion tetszik (Accord Enginer van most). Ezt (battleframe unlock) minden 40-es szintet elérő karakternél meg tudom majd csinálni, vagy csak az elsőnél?
 • Marinecorps
  #500
  Játék közben esc, és "exchange" menüpont. Az első fülön tudod a kristályt átváltani creditre (25 crystal = 1 credit) naponta maximum 25000 kristályt lehet átváltani. A második fülön tudsz creditért red bean-t vásárolni, 100 kreditért szokták árulni a red bean-t. Ha kiszámolod akkor 250000 kristályba kerülne a moci, viszont 25-ös szinten kapsz egy receptet és tudsz magadnak csinálni egy motort ami örök (néha szerezhetsz egyszer használatosakat is). Azt a motort utánna mindegyik frammel tudod használni, 25-től kisebbekkel is.
 • Tusy
  #499
  - hol (kinél) tudok creditet venni (motorhoz kellene 100) ? Dredgeben van-e ilyen árus és akkor merre?
  - most elindultam a kezdőhely fele de beleestem valami szurdokba ahonnan a vaksötétből baromira nem látom a kiutat ... inkább kiléptem. Tuti nagyon hangulatos de engem eddig ez a fél óránkénti sötétség zavar a legjobban a játékban (pedig tegnap amikor próbáltam halott volt a teljes craft rendszer)
 • Marinecorps
  #498
  Ez egy ismert bug. Nekem is egy hétig így volt, de a legutóbbi patch után sikerült újra aktiválni a tornyot. A patch-ben javították a hibát vagy elolvasták a panaszom.
 • Marinecorps
  #497
  Nem csak te, valami gebasz van a szerverrel.
 • Tusy
  #496
  - csak én nem tudok most bejelentkezni?
  -- elég nagy szerver lag volt ezért akartam újraindítani a játékot, de belépni se tudok (rossz jelszó), erre kértem "forgot password"-ot ott meg rossz email cím ... elmegyek a hivatalos oldalra ami még bejön, de a "my account" már szerverhibát dob ... ma ~6 óra óta játszom (kisebb megszakításokkal) és így azért elég érdekes (VIP is van még, meg most időm is lenne rá)
 • Prince23
  #495
  Korábban már felfedeztem ezt a területet, és most főküldetésben azt jelzi, hogy uplinkeljem a tornyot, amit már korábban megtettem. napok óta jelzi. Nem lehetne valahogy kikapcsolni a jelölését??
 • Panzeradler #494
  Azok csak sima questek voltak
 • Prince23
  #493
  Egyébként nálam a Mission 2 és Mission 4 hiányzik. Az eddigi 8 mission közül. Utolsót teljesítettem. ezt am nem értem...
 • Panzeradler #492
  Az instancolt részeket tudod újra letolni, akár HC ban is. Én Border+Defiance egyvelegnek mondanám:)
 • Prince23
  #491
  Level 24 vagyok. De baromira tetszik a játék. Van benne Borderlands és Mass Effect hangulatérzés. Mindkettőt visszaadja számomra. de lehet csak én látom, érzem így ezt.

  Egyébként hogy lehet majd új kampányt kezdeni? Ha kimaxolom a tank kaarimat szeretnék egy Biotech vagy recon klasszt kezdeni. Kampány, menet közben nem szeretem váltogatni a kasztokat, csak azért kérdem.
 • tynike
  #490
  A pvp területről könnyen is kilehet jutni csak esc gomb és ott alul a leave zone :)
 • Panzeradler #489
  Az opvp területre tévedtél.:) AZt hiszem Shanti 20-25ig megy, szóval érthető, hogy sok van:)
 • Prince23
  #488
  Alt F4-gyel kiléptem, és betöltöttem újra, és Broken Peninsulánál tölött be, Aero hosszas beszédet tartott, hogy üdv a helyen meg ilyenek. Szerencsére most felszabadult egy torony, és volt teleport, én meg a trnasportből egyből oda repültem. Szóval megúsztam. Már nincs gond.

  Shanti Town nagyon sok questeket ad... nem győzöm őket csinálni.
 • Panzeradler #487
  Attól függ, hogy hol vagy, Sertao-nál Dredgenél van Dropship, Broken Penninsulaból van Arcporter a kaputól balra, Devils Tuskból meg froward operating base fölött van 1 város nem jut eszembe a neve, ilyen nagy torony szerű épületben van hátul az arcporter
 • Prince23
  #486
  Kiváncsiságból elutaztam egy szigetre a portal segítségével. Hogy tudnék vissza jutni az első világba/ szigetre?

  Portál várost megtisztítani esélytelen ahol vagyok, az ellenfél egy lövésből kiszed...
 • Criminalheadz
  #485
  Lvl 18-as HC-ra szánt híler (biotech) jelentkezik, ha van rá társaság! Chdz néven megtaláltok.

  Béke.
 • Angyalszem
  #484

  Felhívnám mindenkinek a figyelmét hogy Facebook csoportunk működik egy jó ideje, ide jöhet bárki akit érdekel a játék, információ kell, vagy szeretné kibeszélni a játékkal kapcsolatos dolgokat, a csoportunk neve: Firefall [HUN]. Teamspeaket is tudunk biztosítani csapatoknak, vagy ha szeretne bárki társaságot.


  A játékon belül aktív, részben tapasztalt tagokkal rendelkező Army keres új, régi vagy visszatérő játékosokat. Van egy minimális szabályzatunk ami az elmúlt idők tapasztalatain alapul. Feltételek: Heti több nap aktivitás és Teamspeak használat. Jelentkezés levélben, felvétel Teamspeaken.
  Név: The Final Reserve [FiRe!]. Érdeklődni: A játékban levélben: mrterror.


  A játék küzd még hibákkal, kisebb korrigálások is vannak, lesznek de ezek a folyamatok ne vegyék el senki kedvét, dolgoznak szorgosan a cégnél. GL HF!
  Utoljára szerkesztette: Angyalszem, 2014.08.08. 15:50:28
 • m1garand
  #483